Sista april äre idag

Japp funtade först på att bara va hemma solo idag och tycka synd om mej själv :P men sen kom min räddare i nöden! Tur att jag har min fixare alleballe så nu ska jag med till sthlm istället, föredrar nog det istället för det andra alternativet :)
Nu är bara frågan vad man ska ha på sig, räkna ju med att va ute idag med tjock jacka och allt för då spelar det ju inte så stor roll hur man ser ut under :P men nu när man ska på krogen måste mina planer ändras en aning ;)
Men måste endå erkännas att det känns lite konstigt att gå ut på valborg, det är ju då man ska grilla och gå till majbrasan och frysa arslet av sej, men aja nya traditioner nu!

Och jag vet ju en annan person som befinner sig i sthlm just, men det ska jag inte bry mej om.. nej då inte alls, det ska jag glömma totalt!

Ne nu är det bara till o vänta på att mammsen ska komma hem så vi kan åka till stan och fixa lite :P
Have a great night


Puss o Kram Skumbanan

Vad betyder en dröm?

I natt eller imorse eller vad det nu var, drömde jag världens äckligaste dröm..Uscha mej!
Vad betyder det egntligen när man drömmer sådana helt skruvade drömmar, vill inte ens tänka på hur det skulle vara om det hände i verkligheten. Då skulle jag välja att gå under jorden för alltid helt enkelt. Helt ofattbart att det ens kan finnas sånna tankar i min hjärna, är det mitt undermedvetna eller va är det frågan om egentligen.
Men jag har en aning om vad anledningen till att jag drömde detta just nu är. Men varför?!

Ooo Jaaaaa Today it's friday och ledig fram till ondag och nästa fredag dessutom :)
Får se vad som händer på valborg, ingen verkar ju ha en aning så det blir väl något sista minuten skit..

Imorn ska jag iaf shoppa lite med mammsen och om jag har tur även träffa Gustav, oh ja det blir finemang de.
Sen blir det nog tyvärr plugg för hela slanten, känns tragiskt att säga men nu är slutet nära och det känns aningen stressigt med allt skit som måste göras.
Endast 18 skoldagar kvar, tänk 18 dar kvar på Thomasgymnasiet, 18 dar kvar med dem här människorna, sen så är det friheten och osäkerheten som väntar. Vet inte om den ena väger över den andra, men vi får väl se.

Nu vill jag i allafall bara ha sommar och sol och tänker inte bekymmra mig något mer om alla oros moment (försöka iaf) ska försöka lägga lite energi på mitt körkort också, bara börja plugga stenhårt nu, så att jag skjuttsa Systra mii till Tuna park sen ;P
VILLHASOMMARNU VILLHASOMMARNU VILLHASOMMARNU VILLHASOMMARNU VILLHASOMMARNU


Puss o Kram Skumbanan

Här var det sömnlöst

Nu har jag varit vaken i snart fem timmar, och tröttheten börjar komma ikapp mig nu.
Vaknade halv fem imorse och försökte verkligen somna om men helt omöjligt, aldrig varit med om maken :P Konstigt tycker jag allt, var jätte trött igår men kunde ändå inte somna. Verkar som jag kommit in i den där perioden med mina jobbiga sömnproblem igen.. Uscha mej

Nu är det internationell ekonomi som gäller, och Paul börja snacka om att slutet är nära och det är nu dax att visa vad man går för och har lärt sig under den här tiden. Och att vi nu snart nått den mest spännande tid i vårt liv, ja oj vad spännande det är. Ser verkligen fram emot det, jippie!
Usch, får ju ångest bara jag tänker på det.

Sen har jag håltimme i över två timmar och då ska jag träffa mammsen på stan och gå o fika lite, hennes förslag faktiskt och jag måste erkänna att jag blev en smula förvånad när hon sa det igår.

Nämen nu är det dax att jag visar vad jag går för :P


Puss o Kram Skumbanan

Så var det över igen

Helgen har varit helt okej.
Började med att jag och Malin åkte till Eskilstuna i fredags, tog mig själv lite ledigt från skolan för att komma bort lite. Själva resan dit var ju lite olycksdrabbad minst sagt :P men väl framme så träffade vi Tülin och gjorde ett besök i St:Eskils matsal för lite käk. Sen blev det lite shopping fast inte så mycket för mej utan mest för Malin.

Sen skjuts till gymmet där jag tillslut fick lite sällskap av cissipissi.
Träningen hjälpte ju mycket för sen blev det både pizza och godis mest choklad förstås :P
Och ett adjö till LillMalin hann jag med ockå, dumma ungen åkte tillbaka till skolan för att jobba. Tur att jag följde med o shoppa iaf så jag fick träffa henne en aning.

På lördan fick jag äntligen hämta min saknade mobil, men då ska förstås inte sim kortet fungera i den längre, ALLTID något som ska krångla, så det blev ett raseriutbrott där med en hel del skrik och mindre fina ord på Tunapark.
Sedan  träffade jag Tullebulle och vi begav oss till Kjula för att slappa innan vi återvände till Eskilstuna för utgång på Lotus. Och ja vad ska man säga det blev lite väl mycket där på förfesten efter typ ingentning så jag vet inte vad jag har fått för problem. Lättpåverkad AB, men det är bra det oxå, blir billigare så :) 
Hemresan var ju i alla fall minnesvärd, har nog inte skrattat så mycket på länge! Tulle attackerade en kille som skröt om att hans farfar var miljonär, ojojoj vad kul det va! Sluta med att han kastade en ölburk på oss, slog Daniel och ställde sig o piss längst bak i bussen.
Klockrenaste kommentaren kom i från busschaffisen - Är du säker på att han inte bajsade oxå, så som han stinker?! hahahaha

Söndagen mådde jag dåligt som få, blev en vääldigt lugn dag hemma hos Daniel med massa film och tv tittande, sen kom Papi o körde hem mig till min egen säng, så det blev bara ett ombyte där :P

Och nu sitter jag här i skolan återigen, Rättskunskap, lika tråkigt som det låter... ingen motivation alls längre känns som allt kvittar som jag gör hädanefter. Jag kommer ju var lika osäker på vad jag ska göra efter i alla fall. Det enda som betyder något nu är att jag får ett jobb. Annars kan jag ju lev på bidrag i resten av livet. Yey det låter ju bra.

- You are always on my mind....sadly


Puss o Kram Skumbanan

Noting else matters

Ingenting är som det verkar från första början.
Jag vill sluta nu, sluta bry mig, sluta fundera och framförallt sluta hoppas. För det finns inget att vänta på och inget att hoppas på...inte nu längre.
Varför ska det behöva vara så komplicerat för? Det enda jag vill ha är raka besked, så kan jag inte få det för en gångs skull? Är det för mycket att begära, det är ju frågan...
Nothing else matters right now

Jag är rädd för att visa, men jag vet att det finns där och jag vill kunna visa, men jag vågar inte helt enkelt.

Känns som det enda jag gör är o sviker, jag vill inte men jag orkar inte just nu..jag är ledsen.

Idag har det blivit mycket sova av, har känt mej helt slutkörd och jag vet inte varför...menmen antar attd et är en följd av allt strul och skit som tydligen tagit ganska mycket på mina krafter. Så nu vill jag gärna släppa tankarna över det och bara gå vidare.


P.S. Vill bara säga att jag är supernöjd med min tattoo, blev bättre än förväntat faktiskt! så nu vill jag ha en till :P


Puss o Kram Skumbanan

Tatooed :)

Idag är det dax Tessilutt :D Äntligen ska vi få taueringen avklarad
Bara 3 timmar kvar nu och jag börjar bli lite smått nervös:P Jag säger bara att det är tur  att Daniel är en utav Sveriges bästa tatuerare, annars hade jag nog inte förlitat mig på honom :P Jag hoppas verkligen att jag blir nöjd, annars jädrar!

Först ska vi svulla lite pizza så det blir lite extra hull runt magen, hoppas på mindre pain då ;)
Men jag kommer klara det här galant, jag som har såå hög smärtgräns :)
Sen så har jag tillslut fått min giftiga skorpion.

Puss o Kram Skumbanan

Tudeluuuu

She's my man !

Nu börjar påsklovet lida mot sitt slut, So of I go!
Tudeluuuu som cissi skulle sagt :P



Puss o Kram Skumbanan

Igår, Idag, Imorgon

Igår var jag hos alleballe, blev bastu bubbelbad och en rejäl dos av sex and the city
Idag varit trött, gjort frågor till min hopplösa intervju som jag har imorgon om könsdiskriminering och arbetsskador :P snygg kombination där, sen kollade jag på min o maggans favvofilm "Möt Joe Black" uscha mej vad jag grät, tänka sej varje gång ska det vara likadant..
Imorgon ska jag upp tidigt för min intervju som sagt, fast sen kommer belöningen i form av shoppingtur i Estocolmo med Mami :)
Kortis version idag men det får duga, allt jag orkar med för tillfället..


- Sluta vara en sånn mes !


Puss o Kram Skumbanan

Mean like hell :P

Tråkig dag idag, detta har jag roat mej med :P kort och ännu mera kort haha
 
image10

image11

Och så här har jag känt mej, mean like hell mohahaha
image12

Och jag saknar dom här filurerna, får se om jag får träffa dom i helgen :)
image13


Men nu ska jag i alla fall åka hem till Alle balle and spend the night there :P tjingeling


Puss o Kram Skumbanan

"Den där sliskiga typen"

Glad påsk då :)       image9 Så underbart söt unge

Idag har det vart påsk middag för hela slanten. Började med att driva förbi o hämta jimmy, (tänk vad bra det känns o säga att jag körde o hämta, kan nästan tro att jag har körkort men snart så :) ) aja iaf men där fick man vänta för att han hade försovit sej :P sen körde jag lite rally ut till farbror håkan där släkten vänta. Både jimmy  och pappa såg lite rädda ut men jag hade full kontroll i kurvorna from hell! trust me for fuck sake

Så fick jag träffa lilla Julian, himmlans vad söt han är, flörta väldigt mkt där vid matbordet. Och det var där de flesta timmmarna spenderades idag vid bordet och ätit en väldans massa mat och världens mastigaste choclatecake :P

När jag o papi åter kom hem var det dags för ännu lite mat med mammsen och återupplivade lite minnen från i somras över lite vin, "dagen i ström" och den där sliskiga typen som pappa inte gillade att jag va med :P det var ett roligt samtalsämne de, hahahaa! får se om det blir ännu en sån dag i år, för Nils ska ju göra ännu ett uppträdande på småstjärnorna, förra året var det Lordi och i år blir det..... hemlis!!! men garanterat ett måste att se :D                                                      

Så här såg det ut förra året   
image10Hahahah är han inte coolast så säg! I alla fall min största idol :)      
   

Nu ska jag fortsätta med mitt firande, take it easy... or don't by the way.    


Puss o Kram Skumbanan

Påskkärring på vift

Lovely, äntligen påsklov!

Det här lovet ska inte förspillas det lovar jag, den här gången ska jag göra allt som jag tänkt mig, försöka i allafall:)


Vill inte att det där innebar slutet, vill verkligen inte, säg att det inte var så. Jag är inte klar än, inte redo att släppa taget...


Nu ska jag iväg och klippa mig, men vet inte hur så jag hoppas att hon kan sin sak annars kan det här gå åt pepparn, och jag som är så rädd om mitt hår :P
Sen ska jag hem till systraa mii med girlsen, och vi får se ifall det blir någon girls night out imorn, men fira ledigheten ska jag minsann göra redan idag :)
Of I go!


Puss o Kram Skumbanan

Utilitarist javisst!

Hej hopp!
Nu har jag pluggat filosofi i två timmar och min hjärna är helt slut, imorn är det prov ojojoj hur ska det gå, tur att jag fick en chans att utbyta lite filosofiska tankar med cissipissi i telefon där, men hon avbröt mig mitt uppe i mitt pluggande och tog en hel halvtimme ifrån mej, sen tog det en evighet innan jag kom in i rätt feeling igen. För det är verkligen vad som krävs för att kunna förstå sånna här tunga grejer vettni, begrunda väldigt noga varje val du hamnar inför då är du utlitarist, javisst! :P

Imorn är det skärtorsdag sen är det LOOOOOV :D slutar kl 12 så superskönt, sen ska jag träna och sen ska jag klippa mig, äntligen :) och sen ska jag fira att mitt efterlängtade lov är här
Påsk..... då får man käka godis och mycket dessutom, massor rent utav. KALASBRA.. derru det e grejer de


Det tar verkligen priset., nu får det väl ändå ta slut nångång eller hur länge ska det fortsätta?! move on god damn it!


Nu ska jag ta mitt hjärntvättade huvud och gå till sängs, natti natt


Puss o Kram Skumbanan

orka

Orka bry sig.. Skaffa dej ett liv för sjutton!


Jag är helt enkelt dum, hur kunde det gå så här och vad ska jag göra nu?? Vad är det rätta att göra, för jag vill verkligen inte förstöra något!
- my head is just spinning around right now


Studiegrejs med girlsen imorn, kan verkligen behövas om jag ska klara det här provet i piss filosofi annars blir det ett stort IG och tro mig den här gången är det sant.

Sova nu, jaaa.. trött som satan


Puss o Kram Skumbanan


- Hångla i sanden

Helgen blev fartfylld tillsammans med Alleballe, allt är hennes fel :P
Det var hon som drog med mej till nykvarn i fredags, sen spenderade vi natten tillsammans :) när vi väl hade kommit hem för det var lite nära där att vi inte kom fram till tåget och sen blev det en cykelfärd hem, och hej vad det gick!

Sen vaknade jag tidigt i lördgas medan alle bara låg o snarkade:P men efter nån timme med musiken på så vaknade hon tillslut och sen bar det av till ekskilstuna för min del och droppade av alle i s-näs. Men på vägen dit hann vi bestämma med tullebulle att vi skulle ut på rockkväll på kvällen oxå, så det blev en snabbvisit i e-tuna. Där jag lämnade in in dumma mobil på lagning, dumma sak som inte tål lite vin, jädra fyllekaja!  I TRE hela veckor ska jag klara mig utan min mobil och all min musik :(  Bussresorna kommer ju iaf bli minst sagt outhärdliga.

Lördgaskvällen blev lyckad och mycket roligare än förväntat hade jag. Det jag kommer ihåg mest från förfesten är -Hångla i sanden! :) det va grejer de.. Fast kvällen slutade ju lite konstigt där.. Typiskt att det alltid ska hända nånting

Så nu ligger jag risigt till, har redan övertranserat mitt konto och pengarna kom  i fredags, det här bådar inte gott för resten av månaden! Det blir helt enkelt vatten och bröd eller till att snylta på nån annan :P

Nää nu måste jag jobba lite här, ska ju förbereda en intervju om personalfrågor här.. ojojoj vad bra det går asså

Ajuste en sak till, jag glömde ju att upplysa om att jag hälsade på Dregen oxå! :)


Puss o Kram Skumbanan