Myskväll

Idag har varit en bra dag.Började med att jag o anette stack o träna imorse, sen började vi våran nya kurs, ekonomistyrning och analys hoppas att den är roligare än vad den låter :P men läraren verkar iaf störtskön.

Sen har kvällen spenderats med tjejkväll hemma hos tobbe, med kladdkaka bakande, film och tv-spel.Bara mys :)

Oktoberfesten var ju något utöver det vanliga, helt galen kväll ochd et är nog tur att jag inte kommer ihåg så mycket, men hemresan var iallafall en pärs, tur att det finns snälla människor. Väntar bara på alla hemsak bilder, speciellt dom när jag står längst fram och skriker till Idol Ola ;P Men men jag säger som anette, det var som en utlandsresa, vi kände inte en jävel och kommer förmodligen aldrig träffa på det där folket igen, som tur är..

Adjöken

Hjärndöd

Här sitter man o pluggar medan alla andra i huset är ute o partar :( har varit värsta förfesten här ikväll, men inte kan man joina inte för imorn har maria sin första tenta, skapligt nervös! :S Jag har pluggat och pluggat endast, känns det som, de senaste dagarna. Men ändå kan jag det inte, det fastnar liksom ingenting längre, vettefan vad det är för fel.. Men nu ger jag iaf upp och hoppas på det bästa.
Tentan håller på från 3 till 8 imorn och efter det ärdet husfest på södra slotts, men får se hur man mår imorn och med tanke på att det bär iväg till enköping med busslass på lördag så kankse man ska spara krafterna tills dess. Och frågan är ju då vad vi ska göra i enköping..? jo vi ska parta som fan på oktoberfesten kan jag tala om!! :D

Nu är det skönhetssömn som gäller inför imorn

Passar på att dela med mig av min absoluta favvolåt just nu <3

some days

somliga dagar är jobbiga, då tankarna bara flyger omkring i huvudet och jag undrar vad jag gör här egentligen. jag ska inte säga att jag inte trivs, för det gör jag för det mesta men ändå känns det som att så mkt saknas, ibland får man helt enkelt för mycket tankar som bara gör en illa. och jag bara saknar allt och alla.
Jag vill bara att allt ska kännas bra.
Är så himla mycket plugg inför tentan på fredag nu också, som inte gör saken så mkt bättre. och det går inte så bra att plugga och helt fokusera på det när tankarna känns överallt..

Hade planerat att ta det lungt och bara plugga i helgen, med tanke på torsdagen och min lilla cykelolycka, men kände att jag endå behövde komma iväg,så tog tåget till bror i fredagskväll och där blev det barnkalas hela helgen eftersom min sötis nora fyllt hela 7 år :) så det blev ett bra break. Sen skjutsade dem hem mig i söndags o kollade på mitt rum innan dom for vidare till sthlm och sedan till Egypten. Är skapligt avundsjuk om man säger så,där skulle jag vilja vara just nu, hade seriösa planer på att gömma mig bland deras bagage!

Imorgon är det en ny dag, och ännu mera pluggande tyvärr,hoppas bara att jag fixar första tentan jag o anette är lite nervösa för den, men den måste fixas!

Kärlek till er alla, I love you

en bra dag

Idag ringde bror min o undra var jag bodde föratt han va påväg hit för att bjuda mig på lunch :) Det blev Teknikparken, en jätte stor matsal inte alls långt ifrån där jag bor och skit god mat, så det kanske kan bli ett lunchhäfte där :P
Det var skönt att träffa honom och prata mednågon som man känner, det var en trevlig överraskning,men tyvärr kunde jag ju inte riktigt njuta av all mat fulltut eftersom det inte var s¨å länge sedan jag hade ätit frukost :P typiskt att han skulle ringa just den dan vi hade sovmorron, annars brukar jag ju vara vrålhungrig just den tiden.
Efter en timmes lunch var det bara o säga hej då igen eftersom jag skulle på föreläsning kl 1, satt där till 4 och sen gjorde vi klart vårt grupparbete, skönt o ha det avklarat även fast det inte ska va inlämnat förns på lördag, det gäller o ha framförhållning :) Men bara en och en halv vecka kvar till tentan dock, så börjar bli ont om tid att hinna lära in allt känns det som...

När vi va klara begav jag och anette oss ner på stan och jag skulle leta efter en ny mobil, eftersom att min så passande gick sönder i onsdags. Vi gick in på the phone house, och ser till vår förvåningen kille som vi väldigt mycke känner igen, men vem fan är han? aja vi tänkte inte mer på de utan gick runt där o kolla. Sen fick jag hjälp och den här killen förösker hjälpa migatt bestämma mobilo abonnemang och det blev till slut den jag har gått och trånat efter, LG secret åh i'm in love with that phone! Vi står o snackar där, och han ställer en massa frågor om mig, sen helt plötsligt frågar han om inte vi va på Slick förra torsdan, och det va vi ju, för han kännde igen oss som fan och visste att han hade pratat med oss, haha skapligt pinsamt den kvällen då varken jag eller anette visste vad vi gjorde och anette ramlade pladask på dansgolvet ,haha snacka om bra första intryck och typiskt att vi skulle bli igenkännda också :P Sen hör hans kollega vad vi pratar om och läggersig i disskusionen, för han kände ju tydligen oxå igen oss, för dom hade ju tydligen varit där med hela jobbet, så jag står där i butiken som är full med folk och asgarvar helt knallröd i ansiktet, och hallå där ska jag köpa en mobil, jag visste fan knappt vad det va jag skrev på för jävla avtal, han stod ju bara o babbla hela tin. Och där mitt i alltihopa så kommer anette på att hon också ska ha en telefon,¨så vi vai den där butiken i över en timme och tillslut kom vakten och fråga om vi va klara för dom hade stängt o låst hela varuhuset, haha! Men dom var ju så trevliga och tippsade om en massa saker och gav oss massa tillbehör, som minneskort, mobilväska, bluetooth grejs och dessutom en dataväska för att vi var så charmiga. HAHAHA! vikket skämt
Men nu har jag iaf en ny telefon och jag hoppas att den där killen hjälpte mig medrätt mobil o abonnemang, annars!
Men då har jag ju en ursäkt för återbesök iaf :)

Sen kämpadevi oss hem med två proppfulla cyklar,väl hemma blev det mat och sen slängde vi oss i sängen för idol och den nya serien på fyran, mycket bra. Skön dag helt enkelt.

Naptime, goodnight lovers.


Listen to the words

This is for you <3

Together we make it through
Some day a spirit will Take you and guide you there
I know you've been hurtin'
But I've been waitin' to Be there for you, And I'll be there just helpin' you out whenever I can
Listen, listen to the words

Don't cry for me when I'm gone no point of wasted tears,
our time will come one day and I'm just confronting my fears
Though it's not really a fear It's more like a destiny
Sometimes I sit and wonder -is this Life really for me?
'Cos I've seen, seen, heard, felt
I'm done. I hope ur proud of Where I've come, you've seen me grow and helped me through,
And there is no repayin' you,
I'm here and I feel like I'm
Delayin' you, betrayin' you,
And when I'm gone I hope there's
Someone savin' you.

Life's a game and we need to
Play it correct, do the right moves and don't get caught
Up in loadsa mess,
Be calm, don't be stressed,
Be sure to pass the test,
Stand your ground an don't let
Others put you to the test

my weekend

Helgen har varit fartfylld men ändå skön :)
Fredagen tillbringades med plugg i biblioteket med min lilla grupp, bestående av mig, anette, annika och tobias. Satt där från 9 till 4 så vi fick ganska mycket gjort, men skulle behövt plugga mycke mer i helgen men har ju tyvärr inte blivit så.. Typ alla andra partade i fredags, men jag och anette bestämde oss för en lugn myskväll efter många om och men. Men kände att det blev lite väl mycke i onsdags så vi va tvugna att vila upp oss lite. Så det blev cykeln ner på stan till kebabhaket sen hyrde vi hela tre filmer, för att vi inte kunde bestämma oss:P och en massa godis blev det 

Lördagen gick av bara farten, med lite plugg och en tripp till ännu ett nytt gym för att prova på. Sen hörde anette av sig och sa att vi skulle på förfest och sen ut. Så det tog inte lång tid förns javve stod och skrek utanför dörren att jag skulle öka! Kvällen spenderades på brändströmsgatan i en proppfull liten etta med kärlek på temat :P sen bar det av på cykeln ner till centrum och gruppen splittrades och jag hamnade på goya, där bordet stod dukat med champagne flaskor så med andra ord blev det en väldigt blöt kväll trots att jag skulle ta det lugnt :P

Imorse halv nio ringer mamma och säger att dom är på väg, men att jag kunde fortsätta sova två timmar till som tur va:P Dom hade med sig massa saker som jag saknat och sen blev det sightsing på stan, fika, shopping både på stan och ute i valbo och jakt efter ny mobil, dagen avslutades på världens godaste kinarestaurang  mumma :)  en mycket lyckad dag trots en väldigt jobbig hangover..

Så nu liggerjag här i sängen framför teven helt utslagen, trots att jag skulle behöva massa mig bort till redovisningsböckerna. men jag orkar fan inte!!!
Upp tidigt imorgon bitti och iväg på seminarium i tre timmar och sen blir det troligtvis plugg med gruppen. Så jag aknske behöver vila lite från böckerna för att orka med morgondagen, för som det känns nu vill jag bara sova i sisodär fyra dagar! Och ändå har det vart helg..bara fem dagar kvar till nästa.

Puss o kram skumbanan 

no matter what

varför ens försöka? tillslut tar det bara slut, och det känns som att det inte längre spelar någon roll, att det som förut betydde allt och lite till,nu inte ens ger en orken att försöka. allt är bara meningslöst.

Det är ganska skrämmande hur allt kan förändras så fort, hur hela ens liv kan förändras och människorna i det förändras och bytas ut.Men det är en väg som alla förr eller senare går, så jag antar att det bara är att acceptera.. Ju senare man accepterar desto svårare blir det att passa in och trivas med det nya livet. Hur gärna man än vill så är det svårt att känna sig helt nöjd och glad, det är helt enkelt inget mer än det extravaganta som duger.

The end in one life is just the beginning in another, so keep on fighting.
No matter what you do, no matter what you think, everything is gonna be alright cause I will always be by your side
and I hope that you will stand by me.
Cause no matter what it's us against the world.   
I don't care what you say I don't care what they say, all I know is what I feel.  
You will always remain in my heart

<><>

Bara en massa plugg..

Sitter här med mina redovisningsböcker igen, timmarna bara flyger iväg men jag tycker inte jag lär mig ett piss..
Denna dagen har varit föreläsningsfri så jag passadepå att sova ut, TILL 1, haha jag fattar inte att jag kan vara såjäkla trött.. o jag som hade så mkt att göra idag, men det får sparas till morgondagen då.

Igår blev jag o aette så trötta på allt pluggande, så hon övertalade mig att vi skullegå och inviga gymmet på fjärranhöjder badet, och atck för det säger jag bara, fan vad skönt det va att äntligen få träna lite. Sen blev det bara hem till böckerna igen och en lugn kväll framför teven.

Va över till anette förut för att få en liten paus(för er som inte vet vem anette är så är det min nyfunna buddie som bor i huset mittemot, utan henne hade jag inte klarat mig :P) ja men iaf, vi snackade lite skit och om hur tråkit allt va med bara plugg, så vi bestämde oss för att gå på pubmys ikväll på lilla vall, så får se vad det är för nånting :) men får inte bli så sent eftersom jag har föreläsning imorn klockan 9 och jag måste verkligen komma upp efter som jag redan missat 2 stycken...

Idag hade Pehr lagt upp alla bilder från nollningen på facebook också, haha jag säger då det fan vad ful man kan vara ibland!
Fick ett trevligt samtal från Barcelona och pappa igår också, han fråga om jag saknade honom :P haha klart jag gör. Han frågade även vad jag ville ha därifrån, och vadfan svarar man på den saken?! ALLT! :P

Nee åter till pluggandet innan det är dags att fixa i ordning sig.

Vill bara tillägga att jag älskar er alla och saknar er oerhört, tyvärr så kan jag inte ringa runt till alla även om jag vill höra era ljuvliga röster för telefon räkningen har redan gått åt skyarna, men mit nummer är ju då 0768..... hahah skoja bara förhoppningsvisså har ni som jag syftar på det redan! Puss på er 



Skål på er!

Life goes on

Can anybody see that everything is wrong? 
Will it ever gonna be a change, or will it forever be the same?
Am I all alone..?
Is there anybody out there who can here my song?
Am I alone...