Pinsamt på Stadium

Igår tog jag o mamma bilen till e-tuna för att kolla runt lite, och det blev faktiskt mest att titta också, för pengarna måste ju sparas nu inför Halmstad o Tyskland så jag kan köpa på mig lite :)
Men fick iaf en bikini av mamma, helt klart mina färger, hawaii rosa vitt svart och orange, precis som jag ville ha det :) fast överdelen blev inte helt rätt men den får duga så länge.. Får stå ut med breda linjer.
Och en sak till har ni nånsin prövat kläder på stadium i e-tuna?! gör inte det för det glipar så man kan se in i provhytten, och där stod jag typ halvnaken o skulle prova bikini, sen hör jag precis utanför hur ett helt jävla killgäng stor o skämtar o snackar.. Alltså precis utanför skynket och det va då jag upptäckte att jag kunde se ut genom en glipa, alltså skulle dom lika gärna kunna se in, så det var ju bara att slänga på sig kläder fort som fan :P

Och inne på Stadium så stod det en skitsnygg kille i kassa, och efter att mamma prövat på alla maskiner som står där brevid kassan(pinsamt) så  passade hon på att fråga killen om en pump till min pilates boll eftersom den så lägligt har gått sönder. Han ba, ja du är då den första som har lyckats haft sönder hela pumpen, men jag ska kolla upp det och sen kan jag höra av mig. - Så om jag får ditt telefonnummer, och så kollade han på mig, så kan jag ringa dig nästa vecka! Jag ba ehh, knallröd i hela fejset och trodde han skämta, men han mena allvar, tog upp papper och penna ur skjortfickan och la framför mig, hahaa ja jag säger då det! får se om han ringer nu oxå :P

Innan hemgång blev det förstås ett besök på kina och sen va hela den dagen gjord!

Och idag har jag bara glassat i solen :D nice

It's fun

Efter en kämpig arbetsdag i lördags blev det bråttom hem för mig o cecilia för att byta om, och fort skulle det gå! Sen in till tjejerna i Strängnäs för att börja vårt partande och det blev en riktigt lyckad kväll/natt jag hade skitkul iallafall ;)
Dan efter va nog den värsta hittills, men mna mår ju som man förtjänar och jag förtjänade nog det där. Blev frukost vid två på kebaben och med mitt braiga flyt så krossar jag ett glas i min hand och får glas splitter i hela handen :P lagom pinsamt när alla vänder sig om o stirrar på en. och allt blev ju så mkt bättre när kinesen börjar skrika, det är okej! det är okej! akta handen, spola! haha och jag stod där som ett fån och hade knappt hunnit reagera över vad som hänt, helt trög!
Sen körde Idiz oss till Åker för att kolla på fotboll och det var knappt så man orkade hänga med när dom sprang där fram o tillbaka fram och tillbaka.. egentligen vikken sport, springa efter en boll och kalla varandra massa fula ord, det låter väl kul?
Sen blev det hem framför One tree hill med en godispåse, det kan ju inte bli bättre.

 

image172

  Och jag lovar ska lägga upp alla bilder snart, men här.

Nu måste man ju bara komma på vad som ska hittas på imorgon, för det är ju valborg om det nu är nån som missat det! Men det verkar ju som om ingen ska göra nånting så det blir säkert kul. Jag börjar iaf mitt firande redan på morgonen, sen får vi se vart jag hamnar. Sorry tulle att jag lämnar allt ansvar på dig, men jag ska i alla fall försöka. :D

panic

Igår brumma vi iväg till e-tuna efter att Helena slutat jobba vid halv sex, så det blev raka vägen till tuna park för att leta kläder tills ikväll. Ikväll är det ju grillparty utanför tess och sen utgång som ligger på schemat, kommer bli super kul eftersom vi är så många, 15 stycken tror jag att vi fick det  till :)
Men åter till igår då..tyvärr vet jag inte vad som har hänt för dom hade knappt några snygga partykläder alls, så jag fick lite smått panik, men sprang iaf på en klänning i sista minuten och den fick det bli, men är fortfarande lite tveksam, så får se om det blir den ikväll eller inte. Men kommer inte få så mycket tid på mig att bestämma eftersom både jag o cissi inte slutar förns vid sex och då ska vi hem till mig o fixa lite iaf, sen blir det fort iväg så vi oxå får vara med på lite grillning. Men jag kan redan nu se framför mig hur både jag o cissi kommer springa runt här som yra höns och vi kommer dra ut på tiden som bara den för inget kommer funka, varken kläder, smink eller hår! Så det brukar va, men får hoppas på det bästa iaf :)

Men nu ska jag iaf skynda mig iväg till jobbet, vädret ser ut att bli bra idag trots allt så antar ni andra börjar förfesten redan nu ;) men vi syns ikväll allihopa, take it easy!

Puss o Kram Skumbanan

It's hard, sometimes

Life is a big mistery..feels like I never get to see it from the bright side.

The way I feel when I'm with you, I never gonna feel it again
I might have to admit that I need you, even though I don't want to
but there's nothing I can do about it, it is what it is

Who are you? I whish I knew, but I guess I really never gonna know
secrets and surprisses are suddenly everywhere, and I really don't know what to belive
what's the truth, is there a truth, an most important do I wanna know the truth
or maybe I'm better off not knowing.
You could make everything so much better, even just for a while, but for me it was enough
to just feel something else for a change, feel like someone else.
You gave me something, but I've now realized that the truth is you took even moore
So in the end I loose, I lost this game just like everyone else
and now I'm so tired of playing by the rules, fuck the rules, because obviosly they don't exist
So from now on I'm gonna do it my way

With you, baby boo



Too good!

Bästaste ever!

Va ju då på Håkan på arenan i Lördags och jag ska tala om för er gott folk att det var en utav dom bästa upplevelserna i mitt liv! Över två timmar med en skön sjungande Håkan, en massa svettiga -och sjungande ungdomar totally fucking wonderful!
Trodde inte att nått kunde mäta sig mot första gången jag såg honom på grönan, men jag tror ärligt att det här slog allt, han var helt underbar och publiken var på topp enda in i slutet om inte längre, alla körde på max!

Det var helt magiskt när de hade spelat klart och gick av scenen, hela arenan fortsatte sjunga på sista låten+  att alla stampade i golvet så att allting vibrera under oss och efter ett tag kommer Håkan ut själv på scenen, plockar fram gitarren och sjunger en sista låt och här har ni den, lyssna och njut säger jag bara. Finns inte många stunder i livet som jag kommer minnas som den här, jag ryser över hela kroppen bara jag tänker på det <3



Finns ingen som säger det bättre än Hellström

image169
Fick dela denna dag med denna toppen tjej och jag är så här i efterhan jäklit glad över att hon envisades så dant med att köpa biljetter från blocket :) hade varit ännu underbarare om mina håkan-älskande vänner kunnat joina oss, men jag hoppas att det blir fler chanser i sommar, för som sagt en sommar utan Håkan är ingen riktig sommar <3 Love to you all

Sommar o bikini

Igår tog jag o mamma bilen ut till kusinvitamin o min lille gustav, först vart det lite fika o lek, och sen tog vi en sväng in till stan för att käka middag. Hann även med en liten snabbvisit i några affärer, och lite presentshopping som var själva syftet :P Men snabbvisiter brukar inte räcka till för min del, så även den här gången..blir nästan frustrerad när jag inte får köpa nånting, så typ 10 minuter innan vi skulle åka så roffad ejag åt mig ett rock'n roll linne, så skitsnyggt ut i affärn, men tyvärr fult ut hemma framför spegeln, så det åker antingen tillbaka eller så får det bli en annan färg. Brukar bli så när jag förösker mig på lite spontan shopping utan att pröva eller överhuvudtaget tänka över om jag skulle passa i det. Fast iblann kan man ju bli överraskad o ha värsta turen o komma hem med ett plagg som passa perfa! Fick iaf tag i lite nytt smink och ett par shorts som jag ska on the beach 2008 :P
Underbart hur mkt sommarkläder det finns ute i butikerna nu, kan ju inte annat än o längta ännu mera!

Tog en sväng för att spana in lite nya bikinis, vilket brukar vara min mardröm varje år, att försöka hitta den perfekta för jag är ganska kräsen. Brukar oftast göra det misstaget att köpa på mig överdelar, som jag hittar hur många som helst utav :P, ihopp om att hitta en passande underdel i någon annan affär för den som hör till är aldrig bra. Men tyvärr så är det nästintill omöjligt att hitta en passande någon annanstans, så det slutar med att jag får ha kvar mina hipsters med solnedgång på, som jag älskar bytheway! Men i år tror jag faktiskt att jag ska lyckas, lyckas med uppdraget att hitta en komplett bikini som jag blir supernöjd med :) har redan kollat ut en favvo, bara jag inte är ute försent så ska det nog gå bra.
Har tänkt mig typ den här modellen, men jag vill ha lite mer "hawaii" färger om ni förstår, som tex. den jag har som är svart, orange o lite gul, men det är inte det enklaste ska jag säga.

       

idioter!

Jag fattar ingenting! va det alltså sant, allt som han sa den gången eller handlar det om nåt helt annat?
Trodde att det bara va ett skämt, men det var alltså verklighet. Hoppas bara att allt är okej.
Jag måste fan veta


Det är magiskt

Snacka om att jag längtar tills på lördag när man får läsa en sån här recension i expressen från Håkans konsert i Göteborg!
"Men för det mesta är det gasen i botten, ren kärlek, fan-tastisk publikrespons och en huvudperson som kastar sig stilsäkert mellan gammalt och nytt i ett euforiskt glädjerus.
Dessutom understryker konserten att Hellström blivit en hitmaskin av rang. Jag har inte hört så mycket allsång sedan jag var på Skansen.
Våren är knappt här, men det känns redan som om sommaren 2008 tatuerat in Håkan Hellströms namn i ett hjärta på bröstet."
 
Så sant som det bara kan bli! Finns inget som kan jämföras med Håkan live, han gör det helt enkelt magiskt, och jag säger bara en sak har man missat det så har man verkligen missat nånting

image165

energin kommer och går, tänk om den kunde bestå

Hur kommer det sig att all min energi kommer på kvällarna? skulle ju vara mkt bättre och mer använbar om jag kunde ha den på dagarna, men då har jag inte direkt lust att göra ett piss.. weard

Min lilla tripp till moraberg idag, för att byta en trasig stol, gick bra och det var ju tur att det fanns en läcker liten utlämningskille på lagret som hjälpte mig :)
På vägen hem införskaffade jag mig tre nya filmer som jag kan underhålla mig med, så jag hoppas att dom är bra. Det blev även en cosmo så jag kan hänga med lite. Plus att man fick en parfym som lukta väldigt mkt sommar, så nu längtar jag ännu mera!

Annars så fortsätter mitt jobbfria liv precis som vanligt, hoppas att morgondagen har något extra att erbjuda.

14 basst

Blev ännu en gång helt såld på Sebastian Krantz idag när jag kollade på reprisen av talang 2008. Jag sa ju att han skulle gå vidare och bli en riktig flick idol redan när jag såg honom i Eskilstuna :) Ja tänka sig..vissa har bara DET.
Men men han är ju trots allt bara 14 så jag kan väl inte gå o kära ner mig alltför mkt :P

Har blivit en slapp dag idag som typ alla andra söndagar. Konstigt endå att just denna dag alltid ska bli så jäkla seg.. nu ikväll har jag kollat på blood diamond, superbra film men det enda man kan störa sig på är ju Leonardo Dicaprios fula afrikan-dialekt usch, och myst med mina underbara duntofflor i min underbara säng i ett kolsvart rum med alla mina hundratals ljus tända :) det kallar jag myyyys
Jag trodde att jag skulle bli någorlunda trött av det, men icke sa nicke, nu är jag pigg igen. Så frågan är vad jag ska hitta på nu.

Imorgon har jag iaf fått i uppdrag att åka till sthlm och byta en stol som tydligen va trasig. Det är väl typiskt, vi va på möbeljakt hela lördagen och när vi väl bestämmer oss för ett par utemöbler så är dom trasiga sen när vi kommer hem o öppnar.. bad men då har iaf jag nått att göra imorgon.


Natti natt

I love!



Jag o Nils snackar lite
 
    nille   Har du blivit ett litet mattegeni du? ;)

gratis för lenge sen!
    | MaryKay | - mariaemma.blogg.se   haha okej (Y)
    nille   mm
    nille   skriver en låt till lilla melodifestevalen ja
    nille   hallå fatar du inte att jag får var mä i år så hoppas att
dom säger ja till min text, att jag får vara mä så blir jag glad
    | MaryKay | - mariaemma.blogg.se   haha va?! är det sant
    nille   japp om dom där som har det tycker jag är bra så
 får jag vara mä för mamma å pappa får jag vara mä(H)
    nille   coolt va
    nille   (H)
    | MaryKay | - mariaemma.blogg.se   JAAAA! skit coolt! du som är klockren på scen, du kommer
 charma varenda kotte isåfall :D
    nille   håller redan på å skriver på den lite då å då
    nille   ;)
    | MaryKay | - mariaemma.blogg.se   låter ju kanon bra, sötnos :)
    nille   japp vist gör de
    nille   då kommer jag bli kendis
    nille   ägit va
    | MaryKay | - mariaemma.blogg.se   jaa det är ägit de! tänka sig då blir jag faster åt en kändis,
fett coolt :)

Hahaha min lilla sötnos gud vad jag saknar honom, han är ju så klockren! det kommer inte förvåna mig alls om han blir kändis eller(kendis :P) för han är sååå grym :D
Och kaxig har han blivit å, men det hör väl åldern till, tydligen så är han mattegeni nu oxå för han kan multiplikationtabellen och är 8 år, och den kan inte ens jag! :P han föröskte testa mig där, men jag lyckades nog inte så bra!
 En riktig showare, här föreställer han Ola Salo, men peruken har han dissat vid det här laget.

Nu ska jag iväg till stränkan, see ya

Oh my

Jag har inget liv...hjälp!
Idag har jag ägnat mig åt bakning, till mammas stora förtjusning och snart är det dax för mig att börja med maten. Känner mig som en jäkla hemmafru, speciellt med tanke på att jag fick för mig att städa hela huset förra veckan också.
Måste verkligen ha ett jobb nu, hur ska det här annars gå.. jag vet bara att det inte kan fortsätta så här, snacka om att gå ner sig, Åldrad i förtid AB :S

Nicknames

Hej mina vänner!
Har ju glömt att upplysa er om att jag numera har återförenat mig med bilddagboken :) om ni nu skulle vilja veta de.. tyvärr så var ju mitt namn förstås upptaget, men eftersom jag har sån tur att ha flera nicknames, så snodde jag alleballes Marly! så nu vet ni hur ni hittar mig där ;)

uppdatering..? Jaa vad har hänt, i torsdags tog jag o cissi en roadtrip till sthlm och kungens kurva :) det var en hel kanon dag! och jag tog min första drive upp till sthlm, men det gick bra :)
Först vart det lite kläder, sen Ikea där vi va i flera timmar, för på nåt konstigt sätt förvinner bara alla td när man är där plus att det finns sååå mkt att titta på som jag vill ha! plus att jag o cissi va tvungna att provsitta o provligga sofforna och sängara, det va mysigt. Och jag hittade ett rum som jag vill ha! suuuper okej va det ;)
Sen körde vi över till heron där vi käkade, kina mat tror jag det va super gott iaf! och avslutades gjorde hela tripen med mys i biomörkret. Efter lång fundering så blev det tillslut vantage point (med jack från lost) den va bra, men jag trodde den skulle va mkt bättre.. så en liten besvikelse där.
Efter bion va vi trötta och va nära på att hoppa ner i en super mysig säng som stod vid fontänen, men vi beslutades oss för att åka hem i dimman istället. Och hem kom vi, jag med en lampa i glas, nya vita gardiner, jeans shorts plus två tröjor. Med andra ord, lyckat!

Igår var det fest hos Helena i hennes nya lägenhet , som var mkt fin :) och jag är grymt avis på hennes jättesköna säng, som jag fick nöjet att sova i inatt :) festa gjorde vi till singstar och efter söndersjungda stämband blev det som vanligt BK, där vi shakade ass.
Och jag får ju inte gllömma Tülin som jag träffa därinne oxå, min älskade tülin! Men sen försvann hon, och ja ba vart tog den söta lilla flickan vägen..ingen som vet ingen som vet!!???? Bajs på dej iaf ;)
Vaknade imorse av kyrkklockorna som dånade i öronen, det var inget trevligt uppvaknande, usch för dom. hade glömt vikken jäkla baksmälla jag får av rödvin, men nu är jag påmind igen! jag säger som Helena, nu räcker det, för en låååång tid framöver, iaf tills i sommar :P

Nu ska jag sova, Puss puss

Börsen på Stockholm Börs

Partyt med Stickan och Christina, mina gamla chefer, blev mkt lyckat i lördags :)
Först förfest och sen vidare till börsen parkeringen där bussen väntade på oss och förde oss till vår överraskning. Firandet började redan på bussen med skumpa, öl, vin och en massa annat som stickan servade oss med, och det verkade som de flesta glömt varför vi egentligen va där, för det var ju egentligen en avskedsfest, men det märkte man inge av! nästan framme vid t-centralen avslöjade dem vart vi skulle och det blev till Berns för tre rätters middag, REA och shaking på dansgolvet efteråt :D men först av bussen fort som attan och racing till toan på centralen för ojojoj vad det hade hänt olyckor annars :P
Vid ett-snåret begav vi oss därifrån för att gå tillbaka till bussen, kände att vi behövde gå av oss maten lite, det bildades tre grupper och olyckligtvis lyckades den sista gruppen komma bort så det blev en lång väntan för oss övriga :P och jag var inte hemma förns halv fyra vilket var mindre trevligt eftersom jag skulle upp o jobba kl 9..

Men jag hade i allafall förvånansvärt kul med jobbarkompisarna och speciellt på dansgolvet!! Kul att se en helt annan sida av allihopa :)

Sen jobbade jag alltså på söndan för första gången på typ tre veckor, och det gick mycket bättre än väntat, dan bara rullade på och gick ovanligt fort. Kan säga att det var  jävligt skönt att äntligen få göra nåt igen! Och nu snart ska jag iväg på personalmöte så får se vad dom säger då..


Ciao Bella