Herr mask, Digga meee

Kidzen och jag har det supernice medan maggan är på jobbet, slagsmål, skrikande, ovänner, utpressning, sura miner och glada miner förstås är några utav dom ord som sammarfattar denna morgon :)
Jag o Nora har hittat vår favvolåt också, herr mask ;)
"Herr Mask råkade en dag gå av, så hans vänner grävde en grav. Prästen sa några välvalda ord och sedan täcktes herr mask utav jord. Och alla grät för Herr mask hade levt så ensammen. Men så tittade plötsligt Herr Mask fram och han sa, vänner mitt liv har blivit coolare, min bakdel och jag vi har blivit polare! Och vi ska alltid på samma väg vandra, aldrig skiljas igen från varandra!"  - Haha Klockren! så sorglig...

Nu tackar jag och Nora för oss för snart är det lunch time, medan Nils är allt för upptagen med sitt nya tv spel. Och håll med om att låten är bra :)

Puss o Kram Skumabanan

Jahapps

And now I'm gone.
I alla fall för en vecka, bestämdes väldigt hastigt, men nu är jag säker. Ska bli skönt att komma iväg en stund.
Så jobb och körning får vänta, nu gör jag nåt som jag vill. Umgås med mina sweethearts.

So long.

Am I supposed to be happy, when all I ever wanted, comes with a price..?


Puss o Kram Skumbanan

Tiden går fort när man har roligt..

Imorgon kommer äntligen mina älsklingar! fattar inte att det nu är över två månader sen jag träffade dom sist.
Tiden går fort när man har roligt brukar det ju heta, men var i helsike har dessa två månader tagit vägen? För så roligt kan jag ju knappast påstå att jag har haft. Men om jag tänker efter så är det väldigt mycket som har hunnit hända på dessa två månader och mycket som har förändrats. Då var det sommar och varmt nu är det vinter snart och kallt, och det blir bara kallare och kallare... iallafall så det känns. Tror faktiskt att jag längtar tillbaka.

I veckan har jag träffat kusinvitamin och min lille Gustav :) oh what I love him, så underbar! Med dom där klarblå ögonen som bara tittar på en och sen skrattet som får en att smälta. Blev en heldag ute hos dom i hammarby plus att vi tog en liten sväng ut till Tuna Park, ingen shopping för min del men desto mer för kusinen, jag nöjde mej med att ta hand om Gustav :)
Sen var det Tessans födelsedag i måndags så då träffades girlsen och hade mys. Jag o Tulle sov kvar och hade ännu mera mys och jag prövade till o med på tessans nya hobby, och man kan säga att jag fastna lite. Sen blev det film och smörgåstårta till frukost innan det bar av till körskolan för min del. Sedan har jag bara jobbat.

Och imorgon blir det träning, körskolan då jag ska racea på småvägarna och  sen lite present shopping. Imorgon kommer bli en bra dag så det är bäst jag gör ett försök på att somna nu.

Puss o Kram Skumbanan

It's hard. And I think it's getting even harder.

If it's not worth it to you, then I'll give up. Cause I can't or won't handle it, to fight all on my own.
Det är tomt, men hellre det än att bli besviken gång på gång.

Fredag: Jobba hela dan, hem till alleballe på kvällen en snabbis för att fira lilla fisen lite. Men sen drog dom ut.
Lördag: Strängnäs marknan med Tulle och Tessan + att jag träffa min Gustav också :)
               Sen utgång för mig och Tulle hann till och med, me en riktig förfest med riktiga emos, det var en upplevelse utöver det vanliga, kunde inte komma därifrån fortare än kvickt.
Hade en kul kväll med tulle och sen hade vi lite eftersnack typ halva natten och det fick mig att tänka väldigt mycket, kankse för mycket..Men vi tänker väldigt lika och tycker väldigt lika om många saker. Så det var skönt att få prata ut lite, fast det kankse inte var det bästa tillfället :P
Men jag undrar bara hur länge det ska fortsätta vara så här, kännas så här..
Söndag: Tessan kom och snodde mitt smink, blev väckt av telefonen som jag somnat med precis breve örat, inte det bästa uppvaknandet kan jag berätta. Tulle bjöd på frukost på Prinsen, sen åkte vi till e-tuna, men först ett stopp hos farbror så tulle fick se landsbygden lite :P Tulle gick av i kjula och vi forstatte till stan och jag shoppa :)
Min helg.
Adios.

Kaos och Relaxing

Gårdagen ägnades åt jobb, och kaos utbröt i hela affären då kortläsarna slutade fungera, men vi klarade det efter två timmars strul och oändliga köer och jag fick till och med beröm för att jag klarat situationen så bra, yeay pluspoäng till moi! :P men kämpigt va det, inte igen tack!
Sen var det bara hem o byta om vända i dörren känndes det som och sen ner till cissi och eftersom vi inte hunnit äta blev det bråttom till affärn innan dom stängde. Lite uppstressade som vi blev var det ganska svårt att komma fram till nåt bra, men det blev iaf baguette bricka och en beck på utvägen :)
Sen kom Malin förbi en sväng oxå, mkt trevligt, fast jag dock var mycket trött, hoppas att det inte märktes alltför väl bara :P


                  
Idag så var det Spa dax för mej och Tess, fy vad härligt de var!! En hel dag på Skogshöjd Spa, bubblat, simmat bastat och gjort en duokur med min kära vän. Väldigt skönt måste jag bara få säga :) fast det var ju inte helt smärtfritt förstås, lite problem med vägen dit och buss problem, men det är ju precis som det ska va ;)
Trodde att jag skulle känna mig avkopplad och avstressad till max efter den här dagen, men snarare tvärtom känner mig tröttare än vanligt.. Just my luck :P

PUSSMin älskling!
Miss My Sweetie pie mer än något annat just nu!



Puss o Kram Skumbanan


Tuff tuff tåget till Örebro

Igårmorse for jag, Tess och Tülin med tåget till Örebro för att fira Idas 19 årsdag. Hade riktigt skoj en helg med mina tjejor och lite annat folk och mycket singstar :P
Fräsar Berit är ju inte att förglömma heller hon är ju för härlig! Blev ingen polis spanning eller letande runt hela stan den här gången men helt okej för det :)
Fick ju till och med dela säng med min Bertil i natt och stor säng fick vi också, haha tror aldrig jag har garvat så mycket i mitt liv. Men jag bev ju lite besviken för Bertil ville bara va otrogen med Günther, han ville inte ens va med när jag tog fram "flugsvampen" ;D haha

Tågfärd plus firande av Ida med singstar och annat skoj :)


Så tack ida för den här gången

Nu efter en helgs ledighet så är det åter dax för jobbet imorn, va ett tag sen nu så det är väl dax..

Puss o Kram Skumbanan

Tempo, tempo. CUT

Imorse kl 8 ringde telefonen och väckte mej ur mina underbara skönhets sömn, tror inte att jag nånsin har sovit så gott vilket jag verkligen behövde efter en dålig sömnperiod, och det var förstås jobbet som ville att jag skulle komma så fort som möjligt. Så det var bara pallra sej upp och så småningom trampa iväg på min supersnabba hoj, tyckte iaf att jag gjorde en bra insats genom att jag va nere inom 40 minuter men det tror jag inte att chefen tyckte :P så efter en lång oförberedd jobbdag var jag helt slut, men ingen vila blev det när jag kom hem, bara till att hålla tempot uppe så jag inte skulle somna, men nu ska jag iag snart få krypa ner i min säng.
Men är lite nervös för imorgonbitti är det dags, då är stunden inne då jag tillslut ska klippa av mig mitt långa hår som jag sparat på så länge. Kommer kännas tomt men jävligt skönt :P Men det kommer bli superbra! måste bara intala mig själv det

Sen i helgen blir det örebro, längtar som sjutton!! :D
Men nu, sov så gott.

Du är inte ensammen! I feel your pain <3

Puss o Kram Skumbanan