kaaanoon

Äntligen, första lediga dan imorn på över en vecka. Så jåkla skönt!! :)

Idag efter jobbet kom kusin o lilla gustav hit, det blev bad, sol och grillning. Helt toppen, bssta sommar känslan jag fått på länge. Och imorn hoppas jag att det blir mer utav den saken.

I fredags driva vi till malmamarken, jag helena o elin, o emd var ju för ljuvliga. Fast jag stod bara o smyg gillade dom, kunde ju inte visa hela min entusiam riktigt kände jag, haha. Sen blev det extreme för mig och helena i allafall och jävlar vad det gick det blev en riktig åktur vi fick där, eller hur helena? ;) För elin o marco blev det någonting lite närmare marken så dom fick inte känna på den där riktiga flygkänslan dom.

Och i Lördags var det BK dags igen och som vanligt för ferre på helenas balle, det är livet de! o tyvärr blev det nog lite för mkt av det goda även den här gången.. men men det va kul iaf :)
Sen va ju malin så snäll så jag fick skjuts hem, annars vet jag inte hur det skulle ha gått eftersom jag skulle upp o jobba på söndag morronen. Och nej det var ingen höjdare kan jag säga, var inte bakis när jag vaknade 4 timmar efter jag kom hem, nej då jag var fortfarande full. Helt kaos blev det den dan iaf :P





Det är så här det ska va :D

ett riktigt klantarsle

Så har man hela huset för sig själv sedan igår, när även pappa tog husvagnen o åkte på semester. Och det är jäkligt skönt kan jag lova, men är ju knappt hemma nånting så egentligen spelar det väl inte så stor roll.. men ändå :)

Igår efter jobbet var jag hembjuden till cissi på middag o vin ( som senare byttes ut mot martini :P) maten var suveränt god, värsta lyxen att komma till färdig mat :) sällskapet var suveränt och hela kvällen var suverän. Den kvällen betydde mycket nu kan jag lova. Du vet att du alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta älskling.
Tiden går ju fort när man har roligt så helt plötsligt var hon 2 och efter som jag skulle upp o jobba idag, var det dags att "tänka på refrängen" :P det blev en vinglig cykeltur hem men jag är int elika klantig som vissa andra o ramlar ner i dikena iaf ;) och när jag kommer hem upptäcker jag att jag glömt täcka över poolen, så dum som jag är ska jag ge mig på det där mitt i natten och jag vte inte hur men på nåt jävla konstigt sätt tappar jag balansen o ramlar i poolen! hahaha så där låg jag o flöt och asgarva åt mig själv, jäkla klantarsle.

Vaknade med en inte alltför trevlig huvudvärk imorse, så den där blandingen igår kanske inte är att rekomendera. Och det blev en trög o jobbig dag på jobbet, men det var det värt!,

Imorgon blir det malmamarken och EMD :D haha jag ska fanemej stå längst fram o skrika..eller inte

Nu är det dags för lite film innan sängdags, kommer nog somna direkt är helt slut efter den här veckan och den är ju långt ifrån slut än, när 3 jobbdagar och 2 party dagar återstår.

Simma lungt <3

massa på en gång

tänk vad skönt det vore med semester jsut nu och bara kunna ta sitt pick o pack och sina kära vänner o bara sticka i väg på värsta äventyret. Det är vad jag skulle vilja allra mest just nu. tänk om...

Igår efter en seg bakis dag åkte jag, cissi o linda till heron o kolla bio. efter lite beslutsångest blev det mamma mia och den va fett värd pengarna, ett måste att se kan jag lova! det är en sån film som man ska ta fram och kolla på när man vill må bra, helt ljuvlig. Så den ska garanterat inhandlas inom en snar framtid. Innan bion blev det käk på favvostället med kina mat, fast dock inte lika gott som sist, så nästa gång blir det till att våga sig på nått nytt. Vilket jag alltid säger men sen blir det samma gamla vanliga iaf, för att jag får sån beslutsångest, sånna där ställen är helt enkelt inte gjorda för mig, alldeles för mycket att välja emellan.

I lördags blev det till slut Harrys med Tullebulle. och ja vad ska man säga jag had kul, bland alla  30 åringar :P alla knaske inte va det men känndes fan som det från o till. Sen blev det ett kärt besök på kebabish hus, mitt absoluta favorit ställe på den jord! ;) sen ägnade jag o tulle resten av natten o morgonen i fatimas lägenhet med att busa och ha jävligt roligt, tror fan inte att jag skrattat så jäkla mycket på väldigt länge. SKIT PÅ DIG! hahaha

Imorgon är jag ledig! yahoooo. den dagen ska tas väl vara på kan jag lova, har skit mkt som måste göras, vet bara inte vad jag ska göra, nåt bra i allafall, för sen är det bara jobb, jobb dom närmaste 8 dagarna, så då kommer jag inte vara mycke att hänga i julgran.

börjar bli lite nervös för mitt boende i gävle dessutom, för idag fick jag se mina köplatser och bland 52 sökta lägenheter/ rum så ligger jag på en hedrande 17 plats som bäst, och nej det ser inte ljust ut! men det är bara att hålla hoppet uppe och hoppas på det bästa, hoppas på att alla andra kan coola vippen och tacka för sig. haha nej nu ska vi inte vara sånna.

jag tycker i alla fall om mina vänner och alla som jag känner, ville bara säga det
Det här var ett väldigt sammanhängande inlägg, men jag fick iaf skrivet vad jag ville ha sagt, det mesta iaf. Så nu är jag nöjd och kn gå o lägga mig med gott samvete, efter cissis påhopp :P

avslutar det hela med att säga att jag är nog världens mest stolta faster och har nog världens bästa brorsbarn. Dom är helt enkelt bäst, som ni säkert vet så heter dom Nils och Nora men dom går nu också under alias Magnus uggla oc amy diamond så håll utkik efter dessa två stjärnskott som tog hem hela småstjärnorna  på picknick i parken. Och där stod jag längst fram, mycket stolt och alldeles, alldeles överlycklig :D

mörkt o läskigt

Här sitter jag ensammen hemma i mitt stora hus, som jag nu har upptckt är ganska läskigt..speciellt när man är så dum att man kollar på saw :P den är ju fan äcklig när man kollar i sällskap med nån o mycket mindre när man är totally alone. Blir ju fan paranoid och blir misstänksam mot varenda litet ljud, och ljud blir det helt plötsligt väldigt många av  när man är själv konstigt nog.. Så här sitter jag o skrämmer upp mig själv, vet inte hur det ska gå o somna nu men det måste gå för snart ska jag upp o jobba igen. Bara jobb och ännu mera jobb för min del nu, på ett sätt jäkligt jobbigt men på ett sätt är det bara att passa på när det erbjuds, för snart är det slut på det. Min sista dag har jag nu satt et datum på, vilket blir den 15 augusti, sen är det hej då börsen och hej då åker med för den delen. För vet ni en sak, jag har kommit in på högskolan i Gävle :D Så nu är det en hel massa förberedelser och håller på att leta boende för fullt, men det är svårt. Svårt att veta hur och var man vill och kan bo, men det ska nog förhoppningsvis ordna sig innan  det är dags för intro och allt roligt.

Men jag kan ännu inte fatta att jag ska flytta härifrån, ifrån alla mina vänner. Kommer ju sakna ihjäl mig, nog för att det inte är så väldans långt bort, men ändå, det är ju inte precis så att man bara åker hem till nån när man får ett plötsligt infall. Men det är väl det här som är livet, det är dags att gå vidare och upptäcka annat och andra. Jag hoppas bara att jag kommer klara av alla plötsliga omställningar. Ett måste innan jag åker är ju i allafall ett get togheter party, eller vad säger ni?! ;)

Ne nu måste jag ge sömnen en chans och hoppas på att alla äckel monster håller sig borta, så får jag berätta mer om mina gångna veckor en annan dag, för det har ju hunnit hända en hel del på sistone.

Puss o kram


borta bra, men hemma bäst..för en gångs skull

Nu är jag hemma igen! så jäkla skönt måste jag faktiskt få erkänna.. Blev en lång resa hem med mycke väntan, men det är sånt man får ta. När jag kom hem somna jag i solstolen och vaknade bränd o fin(knallröd) tog en sväng förbi tessans mamma eftersom tess var hemma där så tog igen lite missad tid med henne :)

Denna helgen kommer bli kanon, kan jag lova. Ska träffa alla mina underbara hade jag tänkt!
Imorn börjar det med att jag o malin (+ kankse tulle) åker till västerås för att parta rejält på power meet :P Sen på lördag är det en favorit i repris först förferre hos helen+ a med gänget och sen är det shaking på BK som gäller, har några helger att ta igen nu minsann :P

Den här veckan har spenderats med mina sötbollar nils o nora+ maggan o brorsan. Det har bara varit chill och semester och lite fotbollsturnering :) sen igår tog vi oss en sväng till gatufesten i Sundsvall, för att överraska Noris med att kolla på amy diamond. Så där stod ja längst fram o poppade till amy, riktigt höjdare de ska ni veta ;P
men fan vikket drag det va där i sundsvall, skulle ha stannat kvar o följt med brorsan i helgen, menmen han har ju tur o vinner gratisbiljettter så det är ju kul för han... :P det får nog bli en roadtrip dit nästa år, tror jag!

Nu ska jag äntligen få krypa ner i min egen säng! <3