hemma igen

Nu är jag hemkommen till min lilla lya igen efter att ha spenderat helgen hos bror i Ström :) det behövdes att träffa dom och skönt att komma iväg ifrån skolområdet lite. Det var lyskvällen däruppe, och man fick träffa lite gammla hederliga srömsbor, vilket var trevligt:) Satt uppe till fem och på "efterfest" och sen var det bara att lunka hem i kylan, hann nästan frysa ihjäl på hemvägen.. vaknade 4 timmar senare av två urpigga små smyskonbarn som tyckte att jag sovit alldeles för länge. Så det var bara att stiga upp trots att ögonen knappt gick att få upp..tänk att man aldrig ska få sova ut :P Sen bjöds på grillat, och jag tackade gudarna för lite riktig hemlagad mat :D så jag fick till o med mig matlåda hem för att maggan blev lite orolig över att jag inte åt nån bra mat, men det är inte så jävla lätt.
Vid fyra var det bara att säga hej då igen och åka med mamma o dom hemåt igen, hem till det här tomma och tysta rummet, med en hög av böcker som bara låg o vänta, men nu har jag gett upp och hoppas att övningarna går bra imorgon bara.

Hade ju finsittningen i fredags och det var helt toppen, en underbar kväll. Förfest, sittning, mellanfest, kårfest och tillsist efterfest, helt enkelt PARTY :) även fast kvällen slutade lite konstigt, menmen. Jag hoppas det löser sig.
Lite sorgligt att sittningen satte punkt för n0llningen och gjorde oss till ettor istället, för nu börjar liksom allvaret. Och man kommer ju inte träffa gruppen varje dag, vilket jag kommer sakna..
Festandet slutade hemma hos Javier längst ner i korridoren tidigt på morgonen, sen var det bara sova nåra timmar för att sedan gå hela vägen till stationen för att ta tåget till Hudik, där Karlssons stod och väntade :)

Nu håller min ena granne på att flytta ut,en av de få tjejerna i huset, så jag undrar vad man får för ny granne nu då, det ska vi allt inspektera :P

Nu ska jag sova och ta igen lite tappad sömn hade jag tänkt, imorgon är det måndag och en ny vecka här i Gävle, let's go!

Puss o Kram Skumbanan

Hårt

Nu sitterjag här, hemkommen lite tidigareförens gångs skull.. Dom senaste dagarna har varithårda på både gott och ont,men det har varit kul för det mesta. Synd bara att lag prick inte verkar vara likataggade som jag.. Tack för min räddarei nöden,  vet ärligt inte vad jag hade gjort utan honom,då hade jag nog inte klarat det här åtminstone inte gårdagen. Då jag verkligen behövde nån så såg han det och fanns där. Helt underbar säger jag bara
Ikväll har vi haft singstar turnering på lilla vall och vem blev mästaren om inte Maria Karlsson??! :D Utan röst och allting så det var kul!

Hade min första föreläsning imorse kl 9 ochdet gick ju sisodär om man tänker på gårdagen, men det var bara att bita ihop, det kostar att ligga på topp. Även fast övriga laget sviker och för det mesta bara är jag så tycker jag iaf om mina fogdar:)
nee nu ska jag sova upp tidigt imorn på föreläsning, sen flottrace och till sist fest på kåren ;D

PUSSSS



Kräftis ikväll

Igår var det n0llekampen och det var tävligar på stan hela dan, skit kul:D
På kvällen bjödsdet på pizzao dricka på lilla vall(kluubhuset), då varje lag skulle göra ett spex och eftersom vårat inte hade något så blev det att jag fick läsa upp den egen komponerade kärleksdikten till patrik(överfogden) för sisådär 200 pers, men det gick så bra sp, han älskade den och jag fick ännu en signatur på min bricka och en kram;)   sen blev mellan fest innan det var dags för kår intro och party som fan:)
Det blev en hel del förmycket av det goda igår,menkul som fan hade jag, så det var ingen höjdare att vakna upp i morse för att pallra sig iväg tillsåpabandyn, menmen det är baraatt bita ihop.
Snart är det bara påt igen för nu är det förfest härutanför med allihopa innan kräftskivan ikväll, bara att fixa iordning sig ännu en gång!

Den fina dikten får ni här:)
Patrik, Patrik du är så het
jag skulle vilja vara din smet
jag vill dig klamra
kan inte du mig hårt hamra
jag ser dig framför mig
åh vad jag vill ha dig
Jag kan också tilläga att det lästes med inlevelse!

Ses i dimman mina älsklingar <3

Du ären N0lla! ;)

Heeeej.
Gårdagen började med information och tal av rektorn, vilket höll på ett antal timmar. Vi ekonomer blev sedan tillsagda att stanna kvar i hörsalen för ännu en lärare som skulle prata, han gick upp där vid tavlan och började förklara världens krångligaste mattetal, ingen fattade nånting, men han sa att vi alla säkert redan kunde det här för det var ju nödvänduigt för att klara fortsatta studier, alla tappade hakan :P Han sätter då påen låt på högsta volym, dentär björn rosenström "du är en nolla", ljuset släcks och in från båda sidorna kommer typ hundra gavleconare(min förening) med röda overaller, solglasögon och ser allmänt skit sura ut. Dom börjar domdera och, sen kidnappar dom oss därifrån och bort till lilla Vall(deras klubbhus) där vi indelades i grupper, and let the games begin! Blev tillsagde att förfesten började en timme senare och sen var det party på Lilla Vall.
Det finns 5 överfogdar som vi ska fjäska för som bara den för att få poäng, och sen finns det fogdar som är våraledare i varje grupp. Skitschyssta fogdari mitt lag by the way, en bra grupp överhuvudtaget :)
När vi kom till förfesten så började tävlingen och man fick göra sin nollebricka(en skit stor namnbricka som ska hänga runt halsen enda till nästa vecka då den rivs) Sen skulle det skapas en kampsång och vem om inte jag fick det uppdraget tillsammans med två andra :P herregud säger jag bara jag är inte bra på att skriva fjäsk:P
Vi sjöng, och vi sjöng hela kvällen. Vid sju var det dags att bege sig till lilla vall där alla grupper skulle stanna utanför och sen överösta varandra med sina låtar för att få komma in. Väl inne blev det dans all night long i ett stort partytält. Very fun!

Ni skulle bara se schematsom vi fick för nollningen den kommande veckan och nästa, jag säger bara åh shit, fest varje kväll + förfest, och sen lekar och tävling på dagarna, jag kommer ju vara död lagom tills skolan börjar :P Ikväll är det melodifestival tema, med glitter o glamour, så vad sjutton ska man ha på sig??! haha mitt stora bekymmer
 Nu ska jag snart i väg på föreningspresentation sen är det tävlingsdags!

See you, PUSSS

börja ju bra

Hej mina vänner!
Nu är jag framme, resan upp var en riktig pärs med typ 40 väskor(känndes detsom iaf :P) och varmt var det oxå.
Så kom jag hit, och folket är inte direkt trevliga kan ju knappt hälsa, uppblåsta jäklar :P nemen alla verkar skit tajta och ha värsta gängbildningarna, iallafall i mitt hus, så jag hoppas på lite annat folk imorgon när det är information dags. För skolan har ju egentligen inte börjat än så antar att allt folk inte kommit än. Så imorgon blir det till att utforska lite mer.
Gav mig ut på vandring för att leta efter en mataffär och det kan jag säga att det var inte det lättaste, finns ju typ inga häromkring inte vad jag hitta iaf. Bara sånna här små som är svindyra, och har inte ens laktosfritt  så det var inget för mig.
Sen när jag tillslut hittade en ica affär enda ute på söder, vad tror ni jag hade gjort då om integlömt bankkortet på rummet! hahah fett pinsamt med värsta kön, så där var jag tvungen att börja ta bort grejer för att ha råd med dom få kontanter som jag hade på mig :P ja det kunde inte ha börjat bättre
Var inte hemma igen förns vid nio och då kunde jag äntligen få lite efterlängtad mat, eller mat och mat,det blev toast:P fan kommer sakna hemmalagad mat nu!!

Nu ska jag äntligen sovai min nya underbara säng för första gången, jag hoppas att den blir bra och att jag kommer sova som en gudinna :)

Love too you all

mycket farväl nu..

Nu är det inte många timmar kvar tills jag far till Gävle med min allt för stora packning. Fattar verkligen inte hur jag ska få med mig allting!! Nu känns allt helt okej, har inte hunnit tänka så mycket på hur det kommer att bli för jag har haft fullt upp hela dan, men imorgon när jag sitter där på tåget upp då..då kommer jag dö! haha nerrå, men det är då alla tankar kommer komma.
Och jag fattar inte hur jag ska komma till skolan från sttionen heller med väskorna..det kommer att bli en tuff match, hoppas att jag hittarden rätta busslinjen, för det skulle ju underlätta det hela en smula:P

Igår for jag upp till alexandra i e-tuna och kolla på hennes "nya" place, ja det är ju inte så nytt men jag har ju då inte sett det förns nu. och det var såå fint! :) soffan var en stor favorit, en riktig mysarsoffa. Sen idag fick jag tillbringa ett antal timmar på alles jobb eftersom hon var sällskapssjuk + allmänt sjuk, såhon var rädd atthon skulle svimma:P så självklart står mary till tjänst med mackedonkan och sällis.
Vid tre gav vi båda upp alle gick hem o la sig pga av sitt sjuka tillstånd och jag åkte hem för att fixa allt. Plus att jag hann med ett sorgligt farväl av min Therese :'( uscha och även nathalie som vi lägligt träffade på. Jag saknar er alla redan..

Jag hoppas att jag kommer somna nu på en gång, kan behöva lite sömn och inte en massa grubblerier.

Puss och Kram! Syns snart igen mina älsklingar <3 

Kartonger överallt

Nu håller jag på att packa ner allt för fullt här och allt ska in i hyrsläppet som står ute på gården. Sitter här med min nya laptop som jag var uppe i haninge och hämta idag. Jag var stressad som tusan och visste att jag hade ont om tid och att jag hade tusen saker att göra idag, så då var det förstås tvunget att bli en massa problem med allting, plus att vi hamnade i världens bilkö när vi skulle åka hem. Så där satt jag utan att kunna göra ett skit, ochsåg bara två timmar försvinna. Så nu kommer jag få fortsätta med mitt packande och förberedande tills sent i natt.

Igår slutade jag på Börsen, och jag fick ett så fint avsked då dom tackade så mycket för tiden jag har jobbat där och att dom verkligen uppskattat mitt jobb, så det värmde:) PLus att jag fick en jätte stor blombukett och vin. Och jag var så välkommen tillbaka närsomhelst, hahaa.

Tessan ska följa med upp till gävle imorgon och hjälpa till med allt, vilket är tur, för jag kommer behöva den hjälpen. Det kommer bli en tidig morgon och sen kväll imorgon sådet är väl dags att bli klar snart. Plus att vi hoppas hinna hem till Å-festen i E-tuna imorgon kväll, men det är nog tveksamt..

Gävle here I come!

Puss och Kram  

Gävle

Igår på min lediga dag blev det äntligen gävle och finally fick jag se mitt nya hem. Och hur blev det då? Jo min första reakiton va, åh nej! är det här rummet som jag spendera min närmaste tid??? jag tyckte alltså inte alls om det till en början. Men jag tog ett djupt andetag, lugnade ner mig och började kolla lite närmare på det. Och till slut bestämde jag mig för att det inte var så farligt, i allafall inte efter jag fått ditt alla mina saker och fixat, det har faktiskt potential med två stora fönster, så det är iaf ljust. Plus ett stort och fräscht badrum som var det största glädjemomentet. Men sen det gemensamma köket ska vi ju då inte prata om, det var ingen höjdare kan jag säga, precis som jag hade trott. Stökigt och skitigt..Så det ska bli kul att se hur länge jag kommer palla detta :P
Men skolan i övrigt, staden och själva området var över förväntan, så det är kanoners.
Efter att alla papper hade skrivits på och kollats igenom blev det ett antal timmar på IKEA för att kolla ut alla grejer som jag ska ha. Köpte små sakerna plus matta, lampor o lite sånt, men sparar the big stuff till lördag då jag flyttar alltihop.

Ja vad ska man säga..Jag är Nervös! men något lungnad nu när jag fått sett allt, och det mesta är klart. Så det kommer nog bli bra tillslut.


Jag är lättad att det ordnade upp sig, så jag slipper tänka mer på det också. Tack för att du inte sköt fram det "jobbiga" som jag.

See you later aligators. Puss

kirrat

Nu är boendet äntligen fixat, så jävla skönt, känns som man äntligen kan andas ut lite och allt börjar fixa sig. Tänk snart är det dags...Jag är fan nervös.
Vad ska egentligen hända, hur kommer det att bli med allt, allt känns som ett enda kaos just nu.
Ändå fast det inte är så långt så kommer det inte bli som det brukar, kan inte hjälpa att känna som att jag lämnar allt bakom mig..

Usch, helena jag kan säga att jag börja gråta i lördags efter att vi sagt hej då, allting kändes så himla jobbigt. Och endå vet jag att jag har ett antal till sånna hej då att säga.

Allting blir inte alltid som man tänkt sig eller planerat och allt man gör blir inte alltid rätt, men vad ska jag göra? Jag är trots allt inte mer än människa, tyvärr.