a good year

Imorgon är det nyårsafton,och endast en dag återstår av 2008. Vilket btw har varit ett jäkligt bra år om man tänker efter,mycket som har hänt och mycket som har förändrats. Men jag hoppas på att 2009 kommer bli ett ännu bättre år inklusive nyårsafton imorgon förstås, som troligtvis kommer firas i eskilstuna.

Julen och dagarna sen dess har varit braoch det har varit skönt att bara vara hemma, men nu börjar paniken över pluggningen sakta smyga sig på, öppnade böckerna för första gången idag på nästan 2 veckor men det gick ju inge vidare..

Har varit en hel del på mellandagsrean men den sög ju lika mycket som den gör varje år, och dessutom helt omöjligt att få tag på en nyårsklänning, så det får bli en gammal trasa, tyvärr :P

Ett gott nytt år på er allihopa!!

Puss o kram

I whish you all a very merry christmas

Nu är det julafton! yejjj, bara att gå o lägga sig för att orka upp o jobba imorn..:( tråkigt men sant
haft uppesittarkväll med mammsen o pappsen, pappa började utan oss eftersom både jag o mamma jobbade till halv tio, men sen var det bara hem i kylan, in i värmen till en varm kopp te och en gudomligt god skinkmacka, me like julskinka!
Som sagt har jag jobbat hela dan idag och även imorgon blev det tillslut till klockan 2, sen får jag skynda mig hem för att hjälpa pappa med julmaten innan conny o co anländer, jag hoppas det kommer bli en bra jul.
 
Har ju inte hunnit vissa alla bilder från dansbandskampen än, så det måste jag komma ihåg o göra sen, kankse inte för att så många är så intresserade, men jag måste ju i allafall visa och skryta lite med min bild på henke när han tar min hand och är sisådär 2 dm ifrån mig! snacka hjärtat uppe i halsgropen, jaaa jag vet barnrumpa. Kan bara inte hjälpa det.

Go natt o God jul på er mina sköna <3

WRONG

Faan å, Scotts skulle ju ha vunnit!!!!
Dom hade helt klart bäst supporti publiken och va helt enkelt bäst, men icke sa nicke...
nu väntar jag bara på att dom ska vinna melodifestivalen istället
En helt underbar kväll by the way, men den tog slut alldeles för fort, nu vill jag bar tillbaka, men nu är det sluuuut :( 

YEEEEEEESSSSS!

Dansbandskampen och Scotts here I come! Jag är nog världens lyckligaste nu :D nästan i allafall, stodhär o hoppade jämfota när denna snälla själ sålde sin biljett till moi!!
Tacka gud för att han inte kunde gå, ibland lönar det sig att smöra och vara på hugget :)

packar för fullt, fattar inte hur jag ska få med mig allt härifrån bara, min rygg kommer må bra ikväll tror jag. Men snart kommer iaf brorsan o hämtar lite av prylarna som ska ner, en liten hjälp på vägen i alla fall.
Nu ska jag joina emelie i köket och käka upp lite av resterna från julbordet igår, bara för att javier inte ska få så mycket kvar ;P mumma

Snart hemma!!!

PUUUUSSS

It's christmas time!

Tänk att det snart bara är en vecka kvar till julafton och två dagar kvar till "jullov" ! :) Fattar inte att tiden har gått så här fort,känns inte som länge sedan jag flyttade hit, tiden har bara flugit iväg.

Känns lite tomt här nu när de flesta har börjat dra sig hemåt, lite konstigt faktiskt.. och imorgon är det julbord och avsked av korridoren som gäller. Gott med lite härlig julmat :)
Men innan på dan är det plugga plugga plugga som gäller, så att jag förhopningsvis sliper släpa med mig lagboken hem, skulle vara mycket tacksamt, eftersom jag lyckats skrapa iho ganska mycket som jag ska försöka få med mig hem.

Hoppas att det är lika fint med snö hemma som det är här, för nu är det bara två dagar kvar innan jag också lämnar gefle för gammla hederliga Åker.

Igår efter föreläsningen tog jag o Nettan en heldag på stan, med julshopping ibland trängseln, det kändes bra att ha henne tillbaka här i gävle som min granne, har varit lite ensamt nu när hon vart i sthlm.. Efter shoppingen unnade vi oss lite goood fika å myspys fik. Sen gickl vi hemo skulle äta vår uptinade sushi, men det var ingen höjdare ;P

Nu ska jag fortsätta mitt tittande på Bodyguard

Tjing

Lucia

Firat min första lucia i ensamhet..kunde ju ha varit något trevligare. Har spenderat dagen med att sova och ta igen mig från tunntömmningen igår.Tog mej sedan ner på stan i det fina vinter landskapet, kollade runt efter julklappar o hittade ett par få. Men är så svårt när man vill köpa det som man inte kan för att det är lite för dyrt för denna knapra ekonomi. Jag vet att det är tanken som räknas, men det är ju endå kul att ge någonting fint.

Kvällen har spenderats bänkad framför dansbandskampen, och självklart gick ju Scotts vidare! :) Nu är jag bara sur påmig själv för att jag väntade med att beställa biljetter, och nu är det försent.Men än finns det ett litet hopp, eftersom jag har deltagit i varenda jäkla tävling för att vinna biljetter:P jag ska dit, no matter what!

Nu ska jag fortsätta mitt luciafirande med snyftarfilm, it's a very sad moment..

Love

Hej mitt vinterland!

Det snöar ute! recis som det gjorde i natt när jag skulle försöka ta mig hem. Det är så fint så fint och här inne ligger jag, helt död i sängen. Jag som skulle ta en sväng ner på stan och försöka leta lite julklappar, men vet inte om jag har orken idag. Jobbigt att pulsa sig fram genom all snö också, då är jag väl dyngsur väl framme också..
Kanske ska stanna hemma o plugga idag istället, men känns inte som att mitt huvud klarar det, inte än i alla fall. Så det blir ännu lite mera filmtittande så länge tills jag bestämt mig. 
- My name is Bond, James Bond.. with license to kill ;) det är bra skit de, behöver lite spänning i tillvaron och leva lite farligt för en stund.

Adios

YEAh



OVE-invigningoch tunnn öming I like!!! hellyeah en hel bra kväll! flwer av sånna här säger jag bara,nu bara att se fram emot fredagen, synd attdet bara inte blev som jag ville :P nu är minafina overall invigd och ölfylld kunde inte lukta bättre än så här;P

LOVE

Gäsp

Nyss hemkommen från ett minst sagt svettigt och utpumpande träningsass, huuuh.
Är så trött så trött, vet inte vad det är med mig men skulle vilja och kunna sova dygnet runt. Hade föreläsning mellan 10 och 12 idag, när jag kom hem kröp jag ned i sängen för att jag var ¨så frusen och somnade. Vaknade igen halv tre, inte bra! och sen har den dagen bara gått av farten.

På väg hem från affärn ringde Tess och väckte mina förhoppningar angående finalen på dansbandskampen, men det var ju inte riktigt som vi trodde tyvärr...

Nu är det chill framför teven, men som jag känner mig nu kommer jag nog snart att somna. Men det kankse bara är bra för imorgon väntar en fylld dag. Tvättning, STORstädning, träning, plugg och till sist Ove invigning och tunntömning på Lilla Vall, för att hinna med allt detta måste jag nog gå up tidigt..vilket inte direkt är min starka sida :P

Så här mysigt hade vi det hemma på 2:a advent, tänk om man kunde ha sånt mys här hemma.


Ciao.

DancingQueen

Måste bara säga att jag var väldigt lycklig i lördags när jag tillslut fick se Scotts, tack vare tess! Jag är evigt tacksam:) och sen när det väl var bestämt  fick vi med oss cissi också och även mulle skulle dit. Så tillsist behövde jag inte skämmas ihjäl och gå dit själv! Självklart stod vi längst fram och jag blev helt lyrisk och helt tagen av "the moment" och stod där o skrek som ett äkta fan, ett sånt som man annars kollar snett på och tycker är allmänt irriterande. Men i lördags var det jag som var den personen, och jag njöt av varje sekund! Dock tog det slut alldeles för fort och jag var inte helt nöjd utan ville ju träffa Henke, något som inte gick så vidare bra. Men jag hoppas att jag får ännu en chans på finalen :)
 Sen shakade vi våra lurviga på dansgolvet all night, nästn åtminstone.

Min mobil är tyvärr inte så bra på att ta bilder på rörande (sex)objekt, men lite ser man i alla fall:) och jag lyckades ju till och med fånga ett av mina o Henkes ögonkontakts sekunder, man smälter ju av mindre;P



Helskön scottsfan från Liiidköpiing, see you on the final ;)


Nu har jag precis kommit hem från Årsmöte med Gavlecondär vi bestäm ny styrelse, känndes väldigt vuxet och allvarligt :P men väldigt intressant. Och sen prövade jag ut min röda OVE som ska invigas på onsdag, så nu är det bara cashen som ska fram så jag kan få den också..

See ya

Pleeeease!

Jag vill, jag vill, jag vill!!! Med risk för att låta som ett litet barn, men jag vill, måste verkligen se scotts imorgon, klart slut! Men jag tänker inte gå så långt att jag går dit själv, jag hoppas fortfarande och enda in i det sista att någon vill hjälpa mig med min önskan och vara mitt sällskap för kvällen. Hahha jag tror fan det är sant, jag är nog lite besatt..pinsamt nog:P men finns inte mkt annat o göra.

Yes jag är hemma hemma i åker över helgen, mycket oväntat om jag får säga det själv,skulle ju inte komma hem någe mer förns precis innan jul. Men behövde lite äkta hemma julstämmning, god mat och sen skulle jag ju gå på dansbandskampen, men men det blir inte alltid som man tänkt sig, men det vore ju trevligt ifall det ibland blev så:P

Träffa Tess en sväng idag, väldigt kort, men får nöja sig med det lilla man får. Tänka vad skönt att va hemma i hela 2 veckor över jul, då räknar jag med att hinna och kunna få träffa alla mina älsklingar som jag saknar så oerhört.

Hade räknat med att åtminstone få jobba en del dagar nu över julledigheten, men icke sa nicke, hörde från förra chefen idag att dom bara hade en enda fjutt tid åt mig! :( då blev jag sur, vad i helsike ska jag leva av enda tills den 25 januari??! får typ inga pengar alls nu i december, så det kommer bli mycket knapert. Och sorry släkten inga julklappar från min sida i år.

- Don't know what to do.

Ciao