Mmmmmmm

Är inte det här det ljuvaste man kan titta på , så säg.... :)



Tack mina underbara för den gångna helgen! <3

Birthdaygirl

Tack mina vänner för alla gratulationer idag! Tänka sig att min 20-årsdag snart är över..:(

Vaknade till mammas sköna stämma imorse när hon kom med frukost på sängen och paket :)
Va en sväng till s-näs idag för att handla och träffade min kära therese och helena som följde med på min första handling på systembolaget och i jakten på min chokladtårta, som tyvärr inte hittades.
Dagen har varit väldigt skön och jag har fått en massa med fina presenter. Har nu avnjutit en väldigt god födelsedagsmiddag med lite vin, så jag är mätt och belåten!
Jag längtar sjukt mycket till imorgon då jag ska få träffa dom flesta av er i allafall och hoppas att det blir en dag över förväntan, vilket jag tror också :) Det kommer bli super!

Love you all <3

Första paketen :)

Snart är det hemfärd, och imorgon fyller jag år! :D Tänka sig att nu är tonåren över för även mig, lite sorgligt i alla fall..

Imorse innan föreläsning kom antte o sjöng o lämna paket, snacka överraskad :) och jag har nu nyss roat mig med att öppna dessaliite förskott, men ändå. och gissa vad det va i..?                         


JO..
   Precis det porslinet som jag har önskat mig, kankse inte syns så bra på bilden med det är jätte fint :D + lite hångel te, haha. det är ju hon som är te specialisten så jag hoppas att det är precis som det låter.

Nu tänkte jag sticka oträna lite innan jag ska på möte om att vara företagsvärd sen.

Tjing.

 

Hej svejs

En update från studentlivet i Gävle.
Onsdagen
var helt finemang, började med tjejmiddag och fest på midgård för att fira Annika som fyllde år, medan killarna var på herrmiddag på kåren. Men det hindrade dom inte från att droppa förbi efteråt, sen blev det gemensam avfärd mot kåren och "Black and white" partyt :) och sen blev det en mycket sen natt.

      

Torsdags morgonen inleddes med att Maggan skickar sms vid nio och påminner mig om att hon snart är klar och att vi ska ses på stanom en timme. Oh shit!! tänkte jag, jag som knappt fick upp ögonen.. det var en pärs att ta sig upp och sen ta cykeln ned till stan, kan jag säga. Och eftersom maggan är så snäll inledde vi vår shoppingdag med en lång fika och väldigt mkt kaffe, efter att hon påpekat att jag såg förjävlig ut.. ehh det värmde :P
Sen följde en mycket trevlig dag på stan och fick även träffa kära bror en sväng till och med. KOm hem efter sex och slocknade då med en gång i sängen.
 
I fredags var det dags för rättegångsbesök gällande utpressning, med min grupp, vilket var väldigt spännande men kunde ju dock varit ett lite intressantare fall.

Sedan har helgen tillägnats plugg och träning, en förvånansvärt lugn och hälsosam sådan :P Och får ju inte förglömma att jag o anette satt bänkade framför dansbandskampen i lördags, och dreglandes över Henke i Scotts och eftersom Nettan har kontakter så ska hon ju hook us up nu ;D och jag är inte den som tackar nej, så nu har vi tre veckor på oss att ta oss dit.

I onsdags blev jag erbjuden att vara företagsvärd på ETE-mässan, vilket jag tydligen gick med på.. Så nästa onsdag ska jag stå vi Unga aktiespararnas sida och vara deras högra hand hela dagen. Men innan dess är det en massa möten och förberedelser, som jag kanske inte egentligen har tid med. Men hoppas att det var ett bra val iaf,väldigt bra erfarenhet i vilket fall :)

Snart är det hemgång också och jag hoppas verkligen att alla kan vara med för att fira att jag då inte längre är en liten tonåring :)

Men nu är det snart dagsför HÅKAN på fotbolls galan och jag sitter självklart bänkad! :D:D

Puss och Kram

Tro, jag vill känna tro.

Det är jobbigt att behöva känna, att skämmas, eller skämmas kanske inte är det rätta ordet. Jag vet bara inte vad för ord jag kan sätta på den här känslan..eller dom här känslorna. Jag kanske inte ens borde känna dem, kankse bara är något som jag förstorat upp i min skalle, eller så kanske det är helt rätt.Jag vet bara inte.
Vet bara inte hur jag ska göra för att slippa,det kommer bara att upprepas gång på gång, det vet jag i allafall. Hur jag än gör så blir det tillslut bara så här.  
Är det så här jag har blivit, är det här jag..? Om jag inte ens själv kan svara på den frågan hur ska då någon annan kunna göra det..

Skönt att tillbringa en helg härifrån hos brorsan, ett förösk till att få lite perspektivpå saker och ting. Vet inte riktigt om det lyckades, men det var i allafall ett break. Har ägnat de senaste dagarna åt att gosa med världens sötaste kattunge och med de två sötaste barnen i världen. Kärlek. 

Imorgon väntar allvaret igen.

Det spelar ingen roll hur vi gråter våra tårar, svaren är en viskning i en värld långt bort.


A whole mountain

Igår var en helt crazy kväll, först förfest i en fullproppad etta hos Tobbe och sen kåren som var över förväntan. Vaknade sen upp i morse kl 9 av att en förvirrad nettan ringer och undrar vad fan det va som hände igår, men tyvärr var jag själv inte så klar på den punkten..:P Sen somnade jag omoch hade min skönhetssömn enda till 1och vaknade då upp med lite ångest över att jag sovit bort mestadelen av dagen.. Så idag har det varit en totalt meningslös dag med en ytterst liten gnutta plugg.

Och mina böcker till den nya juridik kursen är inte att leka med, efter många om och men så kom äntligen det stora paketet med berget av böcker, hua mej säger jag bara, det är bara till att börja nöta!



Nu softar jag lite till EMA galan och slänger då o då en liten glimt åt min alltför tråkiga bok, men jag måste. Justnu spelar The Killers mkt härligt ögongodis!
I helgen blir det till att lämna Gävle för imorgon kommer mami o papi och hämtar mig för att sedan åka vidare mot storebror och Ström, det kommer bli en skön helg.
Adios.

Halloween

En lite sen uppdatering kommer här.
I fredags var det alltså tenta i fem timmar som inledde dagen. Och dagen började bra med att jag nästankom för sent och att när jag klev utanför dörren möttes av en snöstorm så väl framme vid tentasalen var jag dyngsur och helt genomfrusen, då tänkte jag att det här skulle ju gå helt greaat..!
Efter den totala utpumpningen traskade jag hemåt och tog en liten stunds vila, innan anette kom hit och vi började fira lite smått med vin och OC :) sen bar det bara iväg och hej vad det gick.Först till Thomas på förfest och sen ett kärt återbesök på Slickan.

Lördan började ganska segt, men förväntingarna var höga från gårdagen. Och eftersom det va halloween så var det korridorsfest i vår korridor, läskigt värre med en svart korridor och läskiga monster :P Ochen del var ju utklädda till ganska roliga figurer istället och vissa kunde man ju bara inte sluta skratta åt, helt klockrena! Lördagen var helt toppen och vi tänkte att vi skulle förnya oss lite så gick till Goya den här gången istället, ja vad ska man säga drygt folk, och trångt så inåt... men bra musik och jäkligtkul va det på shlagergolvet iaf! Och några trevliga själar som ramlade pladask på mej och vi ner på golvet fick se lite mer av mig än vad jag kanske hade önskat, men men sånt jag bjuder på..
Efter ett par svettiga timmar på dansgolvet var det ut i kylan som gällde och så småningom fick vi tag i en taxi som tog oss hem till efterfesten och den fortsatte långt in på nästa dag, för somliga enda til halvåtta :P

Söndagen var...något seg om jag säger så men jag o anette tog oss iaf i kragen och skule gå ut o ta en promenad och mötte då upp tobbe så det hela slutade emd en mysig fick på stan. sen hem för några timmars vila coh eftersom våra bioplaner förstördes så hyrde vi film och knackade sen på hos javier som så snällt lät oss titta på hans projektor, så det va jag, anette, fredrik och javier som kollade på "tjejfilm" haha.

Puss o hej

'