Don't need it

- Sometimes you can't make it on your own



Jag behöver inte det här längre jag klarar mej utan det, tack för ingenting...



Nu vill jag bara härifrån skolan, slödag som vanligt men ändå så himla jobbig. Blir väl antgaligen att träna snart orkar nog inte gå på sista lektionen.
Men köpte i alla fall min klänning imorse :) jag föll för den direkt och nu är den min, kalasbra!

So keep up the good work


Puss o Kram Skumbanan

Chasing Cars

Det var ett tag sen nu, but now I'm back :)
Har varit en ganska hektisk vecka och det enda jag har gjort hemma är o sovit känns det som..fast jag vet inte vad jag har gjort egentligen, men fort har det gått :P





Fortfarande blåslagen också nedrans skidornas fel det dära, men det va det helt klart värt så sånt blir det mer av i framtiden, speciellt det där med solsken och afterski gillade jag!

Idag har träffade jag och Tess TulleBulle, det var väldans trevligt så då blev det käk i solskenet för ojoj vad jag och tess var hungriga efter denna långa dag. Det blev inte så mycket prat med Tulle fast en liten stund i allafall och det är huvudsaken att vi äntligen kan ses igen. Hoppas att hon följer med mej på rockfesten på lördag för annrs blir det nog ingen träff med Dregen och Rockmembers för min del. Menmen vi får se hur det blir..

Imorn är det Fredag oxå, skönt som bara den. Blir nog lika lugnt imorn i skolan som idag nästan för lugnt, fast vi ska ju börja med vår reklamfilm imorn :P får väl se hur det går med den saken..

Nedräkningen har börjat till jag o tess ska tatuera oss, nu är det inte långt kvar. Så nu vill jag bara ha det överstökat! :)

image6


Cissipissi ville inte ha hem mej till sej i natt, för hon tycker pluggandet är viktigare :P,  så nu får jag väl sova ensammen då, menmen det blir fler chanser nästa vecka hoppas jag ;) annars ska den lilla loppan få!




- Det är inte alltid så lätt att veta hur man ska göra, finns alltid två sidor av allting så hur ska jag kunna veta vilken som är den rätta? Svårt, Svårare, Svårast




image7  Bästaste just nu ! - Snow Patrol med Chasing Cars 
 
Tillsammans med Takidas nya låt Halo suuuuuper duuuuuper, lyssna så får du se





Puss o Kram Skumbanan


Hemma

Äntligen fick jag ta min efterlängtade dusch! eftersom bror o dom inte hade någe vatten, ojojoj vikket strul!

Ja vad ska man säga? kan det gå bättre än så här..känner mej som en förnedrad megaidiot, blääää

Berättar mer om min vistelse hos bror imorn för nu måste jag sova, trött som fan efter den här resan!
Men jag kan säga så mycket att jag upptäckt min nya talang, slalom..eller snarare störtlopp om man tänker på den farten som jag kom upp i där i skidbacken innan jag landade pladask som en pannkaka mitt framför allt folk, men det bjuder jag på, alla har väl varit nybörjare nån gång! Och ja jag hade aldrig stått på ett par skidor förut :P

Men mer om det imorn


Puss o Kram Skumbanan

See ya

Snart kommer bruschan o hämtar mej sen bär det av till ström, och jag ska få träffa min gullungar :D
Bråttom bråttom nu, för det blev bestämt för typ en halvtimme sen att jag skulle åka och efter som conny va i sthlm så svänger han förbi här, toppen!
Maggan är rolig hon, jag flåsade faktiskt inte sådär mycket, det va blåsten!!! :P

Kanske får ta min första skidtur i Hassela på lördag oxå, herregud vad har jag gett mej själv in på???!
Jaja men det här ska nog gå bra, hoppas jag i alla fall, inga förhoppningar, inga besvikelser

See you om ett tag, nu ska jag packa fort som attan!


Puss o kram Skumbanan

Lay here?

If I just lay here would you lie beside me and forget the world around us?
I miss your face <3

Väntar på besked från Magrutt nu bara, jag hoppas att det fixar sej, annars....!!  :P

Får se om det blir någon pluggar/pizza kväll imorn med girlsen :) men om jag känner oss rätt så kmmer det inte bli så mycket pluggning av där inte!
Imorn skola, jippie.. Man kan inte längta bort mer än vad jag gör nu, un fucking believable
Tidig morron, måste gå för vi har grupparbete, typiskt sen ingenting förns företagandet vid halv två, drygt värre.. det är fan meningen att man ska gå under

Med tanke på den där tidiga morgonen dax för sängen nu, So sleep tight

P.S. Me and Tess are fucking getting tattooed soon!!


Puss o Kram Skumbanan

Panic at the disco

Panik! jaaa... har så mycket att göra och jag vet inte var jag ska börja, hoppas att bror ändrar sig om Torsdag så att jag komma för jag behöver verkligen det nu, komma bort härifrån.. Så snälla låt det lösa sig!

Trodde att det skulle kännas som en stor lättnad efter mässan och att jag skulle känna att jag kunde ta det lungt, men icke sa nicke, snarare mer skit o göra nu!

Ledig idag iallafall och det är ju välbehövligt, men tyvärr blir det ju inte så mycket gjort som jag tänkt mej speciellt när allt är så här, tänk om jag kunde vara fokuserad på en sak i taget...

Och jobb sedan, prata inte om skiten jag blir galen av att bara vänta på att få svar från alla ställen, för det är ju det enda jag kan göra, vänta.. Det förvånar mig inte heller sen om inte en jävel hör av sig, då rymmer jag ! Långt härifrån där man kan ¨få ett liv, tack!

Jag visste att du inte kunde sköta dig länge till, jag fattar egentligen inte vad du håller på med, blir faktiskt lite orolig om jag ska vara ärlig. men varför ska jag bli det för?! Jag ska inte bry mig ett skit om dig, men det är svårt.. svårare än nån någonsin kan förstå. Jag undrar bara vad som kommer att hända, sen, snart eller när det nu blir.
Jag kan inte säga det till dig och inte till någon annan heller för den delen, för det är ingen som förstår, så vad ska jag göra.. Låt mig sluta bry mig så mycket

Nä nu måste jag börja med mitt tal som ska hållas på fredag, fuck it, det går åt pepparns, så hjälp mej ta mig härifrån please!


Puss o Kram Skumbanan

GRATTIS TILL OSS :D

Idag var alltså mässan, det blev stressigt värre imorse och orolig som sjutton att vi hade glömt nåt, men det gick och vi kom fram i Katrineholm vid nio. Då blev det bråttom emd att få upp montern, mycket som skulle förberedas och hej vilket samarbete och hej vad det gick. Och superbra blev det, väldigt nöjd måste jag säga, blev till och med snyggare än vad jag hade tänkt mig!

Sen var det bara o skynda sig till invigningen slår sig ner där och lyssnar på den roliga konfrenciern och helt plötsligt ska han dela ut pris. Helt oförberedda så sitter vi där och bryr oss inte så mycket om vilka han ropar upp, men sen hör vi moteveringen till tredje platsen för bästa affärsplan och vi tänker att det där skulle ju kunna stämma in på oss! Och tänka sig det gjorde det, för rätt som det är säger han och vinnarna är Ass With Class UF !!!!!!!!!!!!
Fy fabian vad glada vi blev och chockade, hade inte alls räknat med detta, herregud vad jag skulle velat sett oss springa upp på scenen och hämta priset för rent ut sagt så hoppade vi upp dit och skrek av bara sjutton!

Herregud vad jag är stolt och glad över oss, att vi klarade allt detta, så mycket arbete som vi lagt ner och problem som vi har löst, så var det här verkligen en spark i asset som gör att man bara vill fortsätta kämpa! Fatta av så många företag som är med och tävlar så hade vi tredje bästa affärsplan, helt otroligt!
Säger bara en sak - vi har riktiga ass with class och vi är jäkligt stolta över det!

Det har helt enkelt varit en toppen dag, men slitit har det varit fast det har det helt klart varit värt.
Så hoppas att vi får sälja mycket underkläder nu eftersom vi har flörtat in oss hos många människor idag som kan tänkas bli blivande kunder, för vem kan inte vilja ha lite personliga underkläder som dessutom är supersköna?!  ;)

                          Ass With Class  
Supercrew number one!!!


Nu är det kväller, vi kom hem ganska sent och jag hade räknat med att vara helt död efter denna långa dag, men faktum är att det var tvärtom var så uppe i varv att jag knappt kunnat sitta still och knappt vetat vad jag ska göra, tror fan det är en blandning av socker och koffein överdos, för det är vad jag levt på idag :P
Så jag hade större lust att fira, men men det får vi ta till helgen, för imorgon är det ju faktiskt FREDAG!!! JIPPEY

Men nu ska jag försöka varva ner och drömma underbara drömmar om denna dag som jag sent kommer glömma
Power till oss tre tjejor som klarar det mesta bara vi vill och vågar! Jag är stolt som fan över oss och imorgon får vi faktiskt vara lite malliga :P                   

Här är vår monter som vi hade idag också ,ser inte riktigt hela, men ändå :)Montern!


Puss o Kram Skumbanan

Imorn smäller det

Imorgon är det alltså dax för oss att tävla med vårt företag i Katrineholm, ganska nervös nu, eller inte nervös snarare mycket att tänka på, rädd att jag ska glömma nåt.. Eftersom jag ska upp så tidigt imorn, redan klockan sex, ojojoj hur ska det här gå? Tur att jag har en personlig väckarklocka som ser till att jag kommer upp imorn, annars hade jag vart skapligt nervös...

Packat allt nu ikväll som ska med, fått ett antal samtal från övriga företags medlemmar som checkar läget :P
Stressigt, mycket att tänka på får se om det blir någon sömn ikväll.. Men det måste det bli, annars är jag rädd att morgondagen inte kommer bli så lyckad, för jag vet hur jag blir om jag inte får sova tillräckligt, Odräglig!
Menmen har i alla fall laddat med kaffe, kommer vara hög på koffein imorn, enda chansen till att det här ska lyckas, samma lokal som 500 andra företag..Hur ska detta gå? kaos säger jag bara!

Möte kvart i åtta, får åka bil med lärar Paul, tur som attan annars hade vi nog inte tagit oss dit, löste sig i sista sekund! Får väl se om resan blir uthärdlig, jag hoppas på lite sömn i alla fall, eller lite pepptalk kankse behövs och lite förberedelser, det är nog bättre att satsa på.

Yes denna dag gick precis som planerat, i stort sett allt gick åt pipsvängen, men problem är till för att lösas och det gjorde vi,  dom flesta i alla fall.. Vi är bra problemlösare vi, när det gäller fastän det kan bli lite vimmsigt och lite hysteri med oss tre tjejor, hönsgård kan det också liknas vid, men huvudsaken är att vi klarar all tillslut, det tycker jag om oss för! Vi är bra vi, när det gäller.

Så jag lämnar en rapport imorn, nu är det dax för min skönhetssömn, måste ju se acceptabel ut imorn, eftersom Ass With Class står för smakfullt och sensuellt :P
Whish us good luck, vi kommer att äga imorn..jag lovar! ;)  Det där var bara lite peppning för min egen del


Puss o Kram Skumbanan

En dröm..

Uscha ja vad ska man säga, hatar sådana drömmar!
Varför drömde jag en sån dröm för? Helt otroligt, var kom den ifrån och varför just nu? Allt kändes ju så verkligt, det var verkligt, fatta besvikelsen sen när jag vakna upp och insåg att allt bara var en simpel dröm..så typiskt
Önskar mer än något annat att den vore sann, det skulle jag verkligen behöva nu.

Nu måste jag iaf göra nånting åt det här, kan inte fortsätta såhär..antingen ge upp och glömma eller kämpa, bara att välja. Välj rätt bara!

Nu sitter jag på svenskan och ska skriva ett argumenterande tal om..ja vad ska jag välja, tror faktiskt att det blir om att vi ungdomar inte kan få ett simpelt jädra jobb. Nä fölr det krävs arbetslivserfarenhet, och vart ska den komma flygandes ifrån? men jag kankse kan köpa den på ikea?! skit också
Orkar inte skriva talet nu, orkar ingenting.. jag kan inte koncentrera mig

Blev ingen presentation av företaget i dag heller, för läraren hade en dubbelbokning, det är väl också  så himla typsikt! Men men mera jobb till mässan då istället, nu har vi snart rast tills aerobicen börjar vid tre så då blir det en sväng ner på stan för att fixa till mässan.
Sen tillbaka till skolan och hoppas att dom har fixat skjuts till Katrineholm på Torsdag, annars kan vi ju ställa in hela skiten, blir så trött!

Solen skiner i alla fall idag och det är äntligfen lite vårigt ute, så det gör mig ju på lite bättre humör..
Uscha vad jag längtar till sommaren nu!!!!!

Jaja, nu blir det stan och kankse lite godis, gör alltid susen :P


Puss o Kram Skumbanan

It's a wicked game we play..

Är allt bara ett spel...eller vad är det frågan om egentligen?
Och vad har jag i såfall för möjligheter att klara av det här om jag inte känner till reglerna..det är bara ett enda stort kaos, dimma minst sagt!

Du har inte rätt att bli sur på mig för fem öre, jag fattar verkligen inte vad det är frågan om, är det jag som har gjort något fel eller?! Nej det är det inte, inte den här gången och försök inte få mej att tro nånting annat.
Patetiskt är vad det är, väx upp för sjutton och våga stå för något.

Vet inte om jag ska våga, våga bry mig igen eller om jag bara ger mig ut på farligt vatten igen. Jag kankse bara ska låta det vara, för jag orkar inte en gång till, ännu en gång bara se på medan allt skiter sig. Men endå, om jag inte vågar satsa så kan jag ju inte vinna nånting..Så nu är frågan hur ska jag göra?
Ja jag får väl vänat och se som vanligt, och sen väntar jag för länge som så många gånger innan och det är då försent, min chans är borta.

Men för att våga satsa och i såfall kunna ta motgångarna så måste man vara stark och jag vet inte om jag har tillräckliga krafter för det just nu, vet inte alls..


Men men slut på gnället and back to reality
Mycket pluggande skulle det bli idag, jaa oj vad mycket det blev! Jag o mamma hade storutrymning av mitt rum istället, jag var inte så villig men hade inte så mycket val när hon rivit ut halva mina ägodelar från mitt rum när jag kom hem, totally crazy. Sen blev ju inte saken så mycket bättre av att hon hittade några utav mina gömmor :P
Men sen hjälptes vi åt att söka några jobb till mig ialla fall, och det här året har jag verkligen legat i och lagt manken till så nu kan ingen klaga! och jag tycker att ajg är välförtjänt av ett jobb efter allt detta slit, men med min tur så skulle det inte förvåna mej om jag sitter där i sommar utan pengar, jobb, aktiviteter eller nån summerspirit överhuvudtaget! Jaa men vad trevligt där kom min pessimistiska sida fram också, bra nu vet ni att den finns! Maria den stora pessimisten i egen hög person, fast hon själv inte vill erkänna det.:P

Yepp så är det, mycket slit idag haha och imorn blir det mer! Så sömn är välbehövligt nu.. fast först lite OC ;) tack för mig!


Puss o Kram Skumbanan

Maybe I'm the worrying kind...

Igår blev det utgång..
Ja vad ska man säga, det va kul! Men alleballe fyfan vad du ska få igen för det här! :P
Spetsa mitt dricka när jag var upptagen med annat, för att bara nämna ett utav de hyss du ställde till med igår :P

Så idag var jag skapligt bakis, det va länge sen sist, ett tecken på att det kanske blev lite mycket igår.. Men men man kan inte allt sköta sig

Undra vad som händer nudå, vad ska jag säga, vad ska jag göra?


Tulle du ska veta att jag saknat våra stunder tillsammans och är glad över att vi kan träffas igen och trots allt ha lika kul tillsammans :)


Jag saknar i alla fall dig och jag vill träffa dig nu.. längtar tills det blir möjligt igen, du är en speciell person som alltid får mig att må bra. Saknar mest att prata med dig för det är inte alls samma sak längre som det var förut :(

Imorgon börjar då ännu en jobbig vecka..och jag har tusen saker att göra, den här dagen skulle ju då ha ägnats till pluggande precis som resten av veckan, men nåt sånt har det ju inte blivit.. Jag pallar verkligen inte längre

Dax för lite annat o tänka på nu så att jag kanske kan sova lite sen


Puss o Kram Skumbanan

Mycket

Jag säger bara en sak, Mary hatar filosofi!

Idag har det varit en hektisk dag precis som jag förutspått, men mycket har blivit gjort och jag känner att vi är en god bit på väg. Nu är det bara övning som gäller inför allt som komma skall, presentation och mässa.. Uscha det är faktiskt så att jag börjar bli lite nervös, men vi kan ju inte göra bättre än vårt bästa!

Softar kväll framför teven har det blivit idag orkade fan knappt röra mig, inte ens till middagsbordet, så det blev en banan istället. Tack vare att Tessan lura i mig en sån där må illa chokladboll :P

Jag känner att bloggen börjar bli lite tråkig..men det är inte mycket o göra åt händer inte så mycket på Maria fronten nu förutom mycket att göra med skolan, så tradigt kommer det nog bli en tid framöver, men det är bara o bita ihop.

Hoppas iaf på utgång med Tulle på lördag, men vi får se eftersom jag lovat malin en slagherkväll framför teven så vi får se hur detta ska lösas.. Men det blir nog bra i vilket fall som helst

Jobbsökande, usch tycker jag inte om! Men måste göras, måste ha!! annars går jag under
 
Nä nu är det ännu en gång dax för sängen, trött som fan!

Jag önskar att jag visste hur jag skulle göra, men du måste förstå att det inte alltid är så lätt att varken veta eller välja det rätta valet, för vad är det som är det rätta egentligen?



Puss o Kram Skumbanan

Trötter

.. Ja det är bara förnamnet de! uscha vad jag är trött nuförtiden, måste ju gå o lägga mej kl 10 varje kväll för att inte gå under, men ändå är jag lika trött på mornarna. Konstigt dedära med sömnen.

Idag har vi varit o fixa nya underkläder till företaget (inte långt kvar tills företagsmässan är nu), skönt att ha det fixat iaf, men kalsonger blev det inag så det blir bara till o leta vidare de. Men skyltdocka fick vi iaf låna, yes en sak till att bocka av från checklistan.
Imorn blir det hardwork, har bara en lektion o restenn av dagen ska ägnas åt företaget, jag känner på mej att det kommer bli en lååång och tuff dag, med ganska många sura miner och korta stubiner (iaf från min sida) för det är i alla fall så det brukar bli :P

Nä nu är det dax för sängen och lite tAkiDA, tack o hej..


Puss o Kram Skumbanan

I gårkväll

Åh vad roligt jag hade igår!
Tvekade från början för att det skulle bli så omständigt, men allt löste sig för sen kom lotta och catta på bussen oxå, så jag slapp att åka helt ensammen :) så jag är väldigt glad att jag gjorde som jag gjorde!
Blev en ganska annorlunda utgång på lotus, med mycket skratt och mycket prat och möten med välkända ansikten, det var extra kul ;)   så konstigt nog blev det inte så mycket dansa av, men det spar vi till nästa gång istället!
Och jag klarade till och med att åka nattbussen, jag kom fram till rätt ställe och det gick någorlunda smärtfritt tur att tulle ringde och checkade så att allt gick bra :P

All cred till er!

Uscha vad jag har saknat dig!! Jag tycker det blev en riktigt lyckad gårkväll trots allt, och jag hoppas på att det kommer bli bättre nu framöver.. För jag älskar ju dig, har alltid gjort och kommer alltid att göra! <3

Imorn skola.. usch inge kul alls, känner att det kommer bli en väldigt hektisk vecka, uscha!! längtar inte, därför jag drar så länge som möjligt på att gå till sängs, då blir helgen liiite längre i allafall..


Puss o Kram Skumbanan

Frisk!

... Ja nästan i alla fall, men det blir trots allt skola imorn och trot eller ej men jag har saknat det lite. Kanske inte själva skolan men att få gå nånstans varje dag!
Sen hoppas jag på att hitta på nåt imorn, för jag vill inte bara sitta hemma min första kväll som frisk, haha låter som jag vart borta från civilisationen i 1 år, men nästan så är det ju så :P

Igår fick jag min älsklingslåt oxå, åh den gör mig så glad för den får mig o tänka på dej, eller glad kankse inte är det rätta ordet precis, snarare sorgsen när jag tänker efter för det är ju vad den är lite sorglig, men aja den får emj iaf att tänka på dej och det gör mej.... hmm sorgsen det oxå, fasikken oxå. Men jag längtar i alla fall efter dig och dit när jag hör den, det är en sak som jag är säker på!
Varje blick, ger mig hopp, önskar du kunde va här hos mej
Då ensamheten griper tag!


Dagen har ägnats åt teven såklart, sen tog jag mej i kragen och började med en utav filosofi uppgifterna och det var ju lättare sagt än gjort, nu kom jag ihåg varför jag har skjutit upp det så länge, jag hatar verkligen det där ämnet!!
När jag inte orkade med det tråkiga längre så tog jag lite kvalitetstid med min Cosmo, så nu måste jag ut o shoppa lite nytt vår mode oxå :)
Åhh vad jag längtar till sommarn!

Ja så imorn blir det en relativt tidig morgon, men kommer inte kunna sova inatt känner på mig att det kommer bli en repris av gårdagens natt då jag somna vid tre, det är så frustrerande, så då blev det lite oc tittande istället.. Jag har ju inge behov av sömn nu när jag har legat i dvala i en vecka :S

Jag känner mig väldigt sugen på att nappa på min kusins erbjudande om att hyra hennes lägenhet i andra hand, men den är för stor och för dyr för att jag ska kunna bo där själv och finns ingen som jag akn dela med heller, så det är rent ut sagt ganska kört! tyvärr...

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu heller, känner mig så rastlös, vill bara att det ska bli fredag :)
Blir väl förmodligen en film, fast egentligen har jag ingen lust med det! menmen får väl bli så i alla fall..

Vad jag för nu är en riktig road trip, fy fan vad kul det skulle vara och bara åka bort över helgen, vart som helst med girlsen! och göra vägarna osäkra :P

Nä nu ska jag göra nånting


Puss o Kram Skumbanan