back on track

Har ju glömt att säga, att min midsommarhelg var helt super!! Hela helgen var alldeles underbar. Bästa ever:D
Träffade massor med nya och härliga människor, tänk vad lyckat det kan bli ibland.

Så här såg jag ut på Midsommar btw :)



Min första jobbdag för den här sommaren är nu avklarad, och det kändes knappt att jag hade vart därifrån.Allt satt liksom inpräntat i bakhuvudet. Nu väntar 4 veckors intensivt jobbande innan det är dags för Gotland! :D

Men börjar lite smått med en ledig dag imorgorn, då jäklar ska det pressas och njutas! :)
Nu, måste fortsätta kolla på fotbollen, dom är ju så duktiga pojkarna:) tänk om det hadeblivit som jag ville och befunnit sig på pplats i Halmstad där matcherna bla spelas, det hade ju varit great. Men blir nog iaf en liten tripp dit i Augusti, efter Gotland. Hoppasoch vill i allafall.

Stek lugnt imorn, ni som kan:)

Vilken härlig dag, nananananana!

Ännu en regnig härlig dag idag, som större delen av mitt sommarlov har bjudit på. Då är det tur att man kan titta på sånna här bilder :)  Kärlek kallas det



Sitter här i min ensamhet och har sex and the city marathon, det är tillåtet när vädret är så här:)

Imorgon är det i allafall midsommar, så någonting att glädja sig åt, och jag hoppas och tror attdet kommer bli ett hejdundrandes firande.
Glad midsommar på er alla mina käraste :D

glömde

 
Kom på att jag även vill bjussa på en mycket bra låt, så här vid läggningsdax. Lyssna, njut ocg sov gott (L)



Cheers

Iblann är det bra jobbigt när man för en gångs skull har setat o skrapat ihop ett riktigt långt o bra inlägg och sen ska bloggen bara strula! Ville bara påpeka det!

I allafall så en sammanfattning här: hade det underbart ute i den gassande solen förut idag och konstaterade att iblan så är livet allt bra härligt, och jag skålade för det fina vädret.! Påpekade även att man ska leva i nuet och ta vara på varje dag och alla upplevelser som man får, inte gå miste om dem i väntan på sen. Det är i allafalll ett löfte till mig själv somk jag ska anstränga mig att hålla från och med nu.




For sedan in till stränkan i det fin fina vädret, mötte upp mina älsklingsfotografer, köpte käkoch vandrade ut till aborrberget. Där satt vi i gräset, drack öl, lyssnade på Håkan, kollade på utsikten och bara njöt av den värmande solen. -Det här är livet tjejer, kunde vi konstatera:)

Det är så här sommaren ska vara, mera utav dessa dagar tack!

Hoppas att det funkar nu för jag tänker fan inte skriva om igen:P (lat, javisst)

Kanonkul (Y) fem av fem toasts :D


summerbreak

Hej alla glada!
Nu har jag sommarlov, hade sista tentan i tisdags och det var absolutden sista hittils, får vänta i två veckor och se om det blir någon omtenta efter sommarn. Som tur är har man ju ett tag på sig att plugga nu..

Lite tråkigt att vara här typ solo i gefle, för alla ekonomer som är kvar sitter o tentapluggar till deras sista tenta imorogn. Men ikväll kommer kristie upp igen efter hennes snabb visit i sthlm så då har jag iaf någon att umgås med.
Känns lite skumt att ha så här mycket fri tid, vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Men igår STOR städade jag rummet, verkligen gnodde hela skiten och speciellt badrummet, och jag kan säga att det behövdes vettefan senaste gången jag städade alltså.. Och idag tvättar jag typ alla min kläder så jag får emd mig rena kläder hem.
Tänkte att jag skulle gå ner på stan o shoppa lite, men nu ösregnar det ju tyvärr ner, så får se hur det blir medden saken. Kanske ska fixa med OVE:n lite istället :P eller börja packa lite smått.. men orkar fan inte, känns så jobbigt att packa ihop och lämna mitt "hem" för att flytta hem till föräldrarna över sommarn. VILL INTE! Jag som trivs här nu, kommer få abstinens från mitt liv här och alla jag känner. Men hel del tid i sommar kommer iaf spenderas i sthlm, såvi får hoppas att jag överlever resten av tiden.

I tisdags efter tentan for vi till systemet, bika hem till tobias, tände grillen och satt där med vinet o grilla. Myspys. När kylan kom begav vi oss in och hade sing along med tobias på gitarr och vinglasen i högsta hugg, halva natten lång. Känndes litekonstigt att vi var så få, men var typ vi som var kvar. Alla andra är redan klara o har dragit hem och påbörjat sina sommaräventyr och vissa kommer man inte träffa nå mer..Weird

Imorogn är det alltså sista festen och det kommer bli mycket blandade känslor tror jag, men ska föröska hålla mig från gråtandet, men jag kan inte lova nåt för jag har upptäckt (och många med mig) hur jag blir när jag dricker..sentimental:P
Sen på Lördag kommer mamma o pappa för att hämta mig och blir möjligtvis en tripp till furuvik, men det får vädret avgöra,nåt kul ska vi iaf hitta på här i Gävle.

Nu är iaf midsommar fett spikat också! Firande ute hos Kristinas kompis i stockholms skärgård, kan det bli bättre eller?! :) Kanske blir en lyckad midsommar för ovanlighetens skull i år.

Nej nu börjar jag tröttna på det här pissandet, kankse ska passa påatt dra täcket över mig och ha en film dag bara, för om det någon gång är tillåtet så är det sånna här dagar, känns som det behövs.

 
Me like Javvis solisar, som han så snällt låna ut till mig på grillningen i fredags, eftersom klantarslet självhade satt sig på sina:P

Åh me love this song och den här filmen, längtar till fortsättningen! Blir nog att titta på den nu :) helt magisk