Långt hemifrån men ändå hemma

Dagarna går undan och nu har jag snart vart hemifrån i två veckor. Jag längtar inte hem ett dugg skulle nog kunna bosätta mej här, men jag saknar mina älsklingar så det gör ont. Speciellt när jag hör era röster eller läser era sms, det är då jag verkligen märker hur ensammen jag är här.

Igår fick jag reda på att jag blivit antagen till universitetet i Sundsvall också, men  jag vet inte alls hur jag ska göra :S har bara till på torsdag att fundera, mend et känns som att det är så mkt som måste fixas på så kort tid och jag har verkligen ingen ork över till allt det. Bror min blev överlycklig och försökte verkligen övertala mig när jag fick beskedet, men måste nog göra dej besviken och tacka nej till den här terminen, men får se om det blir nästa iaf.

Vet inte alls hur länge jag bli kvar här, men måste väl börja tänka på att åka hem även fast jag inte vill. För vad ska jag egentligen hem och göra, känns osm det här är mitt hem mer än något annat.

Har iaf haft det toppen bra för det mesta förutom några lite mindre roliga händelser, menmen sånt man får ta. Och i lördags var vi på krogen och jag o conny svängde våra lurviga på dansgolvet SÅ JÄKLA KUL :) o maggan tappa boobisarna. o inte kom vi hem förns 5 då taxin äntligen behagade komma o hämta oss, ojoj vikken kväll de va :)
Har minsann blivit många sådana oförglömliga dagar nu, och dom gör mej glad.

Ska bara veta hur mycket jag saknar er alla, bara efter 2 veckor, så jag fattar inte hur jag skulle kunna bosätta mej i sundsvall om 2 månader och vara ännu längre bort en ännu längre tid. Men det är vål sånt man måste lära sej nu, lära sej att klara sej på egen hand och att det inte kommer bli som det var förut, never again.


<3<3<3


Puss o Kram Skumbanan 

Party hard

I fredags var det min sista jobbdag, och jag måste säga att jag saknar det ganska mycket iaf "teamet" :P och min tessilutt förstås. Nu kommer vi ju inte ses alls lika ofta, faktum är att det kommer bli väldigt sällan nu när ungen har dragit till eskilstuna :( Och cissi jobbar för jämnan så henne har jag knappt sett skymten av sen studenten, malin har oxå börjat jobba natt nu och Alleballe ser man ju inte skymten av så hur ska det här gå!!? Lika bra att jag ska åka till bror min på onsdag, och sen kan jag lika gärna bosätta mig där för här har jag ju ändå inget att göra...

I helgen har det blivit Tullebulle och Partyparty för hela slanten, riktigt superkul faktiskt. Fest i eskilstuna och sen utgång i fredags sen födelsedagsfest och utgång igen på lotus i lördags. Och fy vad jag har garvat åt alla galna upptåg, vill väldigt gärna ha dom där korten från den där mathias, eftersom han har fredagskvällen dokumenterad :) Och jag letade och letade men fann inte vad jag sökte, tyvärr.
Sen så har jag fått ett nytt smeknamn också, Gone in 60 seconds :P ja vad ska man säga hahaah så akn det gå iblann!

Dagen till ära har det blivit mycket teori pluggning både på egen hand och på skolan så jag kämpar på med mitt kort.

Nu är jag och pappa hemma själva, och gud vad lugnt o skönt det är! Sen på onsdag åker vi till Ström och jag kör all the way up :) så imorn blir det packning och förhoppningsvis får jag träffa systraa mii några minuter, för sen vet man ej hur långt det kan dröja...

Miss all my babes veryyyy much!


Puss o Kram Skumbanan

Modell för en dag :P

Ja i går va jag med tulle o gänget i sthlm på the studio, där vi blev stylade och fotograferade. Det var jätte kul även fast det blev lite strul där med tiden på slutet, men as kul att få pröva på att fotas sådär professionellt och jätte snygga bilder blev det ju dessutom! Får se om jag åker tillbaka och köper några. Men men tråkigt med strulet bara annars ahde det varit kanoners :)

Sista jobbdagen imorn dessutom, både skönt och lite lessamt..kommer faktiskt sakna städjobbet och städ gänget trot eller ej :P Men skönt att slippa gå upp  om mornarna i allafall men frågan är vad jag ska fördriva tiden med nu istället, kan ju bara hoppas på ett nytt jobb snart.

Idag avr jag o Tess i strängnäs efter jobbet och hade det trevlans med shopping, middag, hamnen, solsken, glasskastning och jordgubbskrig ;) en helt vanlig toppen dag helt enkelt !

Nu ska jag försöka ¨få lite välbehövlig sömn innan helgen och sista arbetsdagen


Puss o Kram Skumbanan

Gudmor Mary

Eller hur det låter kanoners. Känner mej rikgtig nöjd med att ha fått detta hedersuppdrag. Imorgon är det dags, då blir jag gudmor till min lilla gulleunge Gustav, ojojoj vad jag ska ta hand om honom under hans uppväxt och skämma bort honom riktigt ska jag oxå göra...fast det lär han ju inte behöva för det har han redan en farmor som gör så bra. :P

Idag har jag vart o shoppat i e-tuna med  Malin Kay alias bildåren :p, riktigt trevlans att umgås lite med henne. Kvällen har spenderats med strömsborna mycket trevlans det också med kubbspel och väldigt mycket mooning för min o maggans del eftersom vi vann hela tin ;) haha she's really crazy and I like it :)

Nu ska jag sussa så att jag är pigg imorgon då jag ska bli synad av rikemansknösarna, får ju hoppas att jag blir godkänd som gudmor :P men jag ska nog allt kunna lägga på min charmiga sida och smälta deras hårda sida :P

All my love to Nils o Nonni <3<3<3


Puss o Kram Skumbanan