*MARIA*

Grattis till mig på namnsdagen :) och till alla mina andra vänner som heter det i andranamn, ganska många faktiskt :P
Får se om mamma kommer hem med nån överraskning sen, för pappa han bryr sig minsann inte om någor så töntigt som en namnsdag, enligt honom räcker det med att säga Grattis :P men inte ens det kunde han göra, för jag va tvungen att påminna honom..

Nyss kommit hem från jobbet, uscha vad jag är trött. Blev inge komvux eller stan idag för va tvungen att börja redan nio imorse, så där gick dom planerna i kras. Men imorn börjar jag inte förns halv tre så då blir det väl till att passa på.

Och idag på jobbet blev jag uppmanad att skriva upp mig på listan, vilken jäkla lista tänkte jag.. Jo nu ska ni få höra, FESTLISTAN! haha Stig och Christina ska fixa avskedsfest, så man kanske ska skriva upp sig på listan, för med dom två så kan man aldrig veta hur det hela slutar.
Ajuste träffa ena nya chefen idag också, och till en början verkade hon väl helt okej..men resten av dagen tyckte jag bara att hon gick runt o blängde på mig, så jag undrar vad det ska innebära.. :P

Ciao

Är du död?

I'm lovi'n it!!



Nu är jag sur, har tyvärr upptäckt att både Håkan och Takida spelar helgerna efter varann och tror därmed att jag inte har råd med båda :( och dessutom ännu svårare att få med sig någon, eftersom alla vill gå på Håkan så finns det ingen supporter som kan offra sig för mitt älskade Takida :P missa dom sist och kommer troligtvis missa dom nu också, så får väl trösta mig med att jag fick se dom på rockis, men det va ju dessutom den sämsta låten Curly Sue, så jävligt konstigt att dom har blivit känd genom den.. Det säger en hel del om svenska folkets dåliga musiksmak ;P
I sommar blir det i alla fall Hultsfred!! haha man kan ju i alla fall hoppas med tanke på alla dom bra som kommer dit. Det vore en riktig toppen start på sommaren 2008!

Blev inge komvux idag trots att jag va uppe med tuppen.. tappade lusten totalt när jag kollade ut och såg vädret så jag var uppe till tio och somnade sen i sängen och vaknade vid tre igen då pappa kom hem och fråga om jag va död :P ja vad ska man säga, nästintill..
Så får ta bilen in imorn innan jag börjar jobba istället, fan tillbaka till det där stället. Med nya ägare och chefer till råga på allt, som dom tyvärr har glömt att nämna för mig, fan det är ju skandal, jag vet inte ens vem eller vilka jag jobbar för! Så vi får väl se hur det här kommer gå, jag kankse får sparken direkt när dom lagt ögonen på mig, haah får väl hoppas inte, för då ligger jag lite risigt till.

Pusselipuss

God natt.

I miss you, och jag fattar inte ens varför, men det är tufft. Ibland för tufft för att orka tänka på, men endå för svårt att låta bli...

Dags för sängen nu efter en lååång dag med mamma i eskilstuna, och upp tidigt imorn för att masa sig iväg till komvux, bläää. Men fick tillbaka ett mail från lärare Sten idag och det verkar som om jag trots allt har fattat det här med matte C och alla upphöjningar och grafer, för jag fick alla rätt på provet och ett stort beröm för mina uträkningar :) fan jag tror han måste ha förväxlat mig med någon annan!

Måste bara säga att min TulleBulle är en riktig knäppis, läste nyss hennes och lottas "nyskapade" blogg och ojojoj vad trevligt det ska bli att följa den ;P för att tulle är så TRÖÖÖÖÖG!!! Därför passar hon att vara kompis med mig, som är en riktig markatta ;)

Puss och Kram Skumbanan

Oscarsgalan

Tänkte att jag skulle orka se längre, men nu har jag uthärdat hela förshowen i alla fall, och Katherine Heigl var helt klart snyggast på röda mattan.

Så nu är det läggdags, orkar inte se några vinnare här inte.

Puss

Vi lever för fan bara en gång, klart vi ska till Aspö!

Fan vad kul jag hade igår, blev riktigt lyckat till slut iaf.. ;)
Fast jag inte ens kom in på OT först i brist på leg, men det fixade sig, så hann vara inne typ en kvart med resten innan det va stängningsdax, men det räckte för mig och kunde nog inte komma fort nog ut därifrån :P
Va alltså hemma hos Ida igår på fest, sen OT och sen en lång samlingsstund utanför präntaren, med irländare, skottar, en viss Tulla, en falafel, och massa andra filurer.
Sen blev vi bjudna på bastu efterfest med sjömänskillarna ute på Aspö, och jag var en aning tveksam men My övertalade mig efter ett tag. Mys alla kommentarer var klockrena igår - Maria det är klart att vi ska hänga med grabbsen ut på Aspö, vi lever bara en gång för fan och imorgon är vi döda. Tänk så!  Så nu jävlar följer du med! hahaha  (Hon drog en väldigt bra historia om hennes intresse för bollar också, men dom får ni läsa om i Tulles blogg :) )
Så det blev taxi ut på vischan, till bastu, svettiga killar, lite för mycke öl och alldeles för mycket prat om det där jäkla Börsen, hahah.
Hittade en sovplats vid sjutaget, men innan det va läggdags så ägnade jag och My oss åt att leka lite spioner, vilket va kul för oss men kanske inte för vissa andra, eftersom jag är så himla smidig så förstörde jag vårt smygeri med att typ riva halva stället, men vad kan man göra :P kanske inte ska satsa på en karrär som spion iaf...
Vaknade imorse, eller snarare i eftermiddags, av alldeles för högljudda människor plus en fruktansvärd huvudvärk, men man mår ju som man förtjänar och den här gången förtjänade jag det stort.

Vid frukosten
Viktor: Oj hoppsan, vad skulle du göra om jag hällde den här mjölken över dig nu?
Jag: Då skulle jag spy ner dig.
Alla garvar och tycker jag är grov i mina åtgärder..
Jag: Asså jag är laktosintolerant ;)
Viktor: Jäklarns så du är så pass känslig att du spyr ner mej om jag Skulle råka spilla lite mjölk på dej.
Jag: Eh neee
Hahahaha så jäkla trög ;P

Kom in till stan igen ganska sent och det bar raka vägen till kebaben, vilket jag ångrade efteråt, för det gillade inte av min stackars mage. och sen bar det av hemåt till min underbara säng och en cosmo, sen har största delen av denna lördagkväll spenderats framför melodifestivalen och teven.

Puss och Kram Skumbanan

What will you do

There's only hate, there's only tears, there's only pain here. So what will you do..

Vad har hänt på sistone...? Jaa nu ska vi se här..i helgen tog jag o mammsen en roadtrip och shoppade, shoppade och sen shoppade lite till( vilket jag nu ångrar, för tror att dom där pengarna skulle behövts på mitt konto, med tanke på att det inte kommer bli någe jobba av på ett tag) sen så bjöd mamma mig på restaurang för att fira körkortet :D jag undrar vem som är mest glad över det, hon eller jag..för nu kan hon ju få skjuts överallt :P ha who am I kidding, ingen kan vara mer nöjd än jag!
sen har det mest varit slapp och pluggning, tråkigt nog.
Ajuste, i söndags va vi ju på spa med anna, hennes liiite försenade födelsedags present :P men härligt va det iaf, tänk om man kunde ha klippkort på spa och gå dit varje vecka..attans vad livet vore härligt då!

Ja och till det där med jobbet, jag kan nog lika gärna se mig själv som arbetslös numera, har inte jobbat på snart 3 veckor om man bortser från igår och jag har inte fått någon förklaring på detta förns igår. Inte för att det var någon som gav mig någon sådan utan jag fick luska ut den själv, att två gammla har kommit tillbaka så nu behövs inte jag. Men det har chefen så gladeligen utelämnat från mig, hon tycker säkert att jag bara ska sitta här och vänta tills hon ringer efter två veckor och då ska jag tacka ja direkt och vara TACKSAM för att jag får jobba, jo jag tackar ja! Hata jobb och hata att bli vuxen!!! jag vill tillbaka till skolan, det här suger numera.

Hoppas att Gustav kan göra mig lite gladare, för imorn tänker jag sno bilen och åka till mitt lilla go troll för lite uppmuntran och sällskap, för mycket av den sorten får man ju inte av sittandes här hemma.
Men först ska jag hämta körkortet :D hoppas bara inte att jag ser ut som en pajas, vilket jag har en aning om att jag kommer göra..
Nu blir det sängen och ännu ett hopplöst försök till att somna skapligt för en gångs skull.

Puss och Kram Skumbanan

YEEEESSS!

Igår fick jag äntligen mitt efterlängtade körkort !!! :D:D:D Oh yes vad glad jag blev när han sa, ja detta gick ju galant så grattis till körkortet :P men måste nog erkänna att jag hade tur och fick en mycket bra kille, ingen tjur tant eller gubbe, då kanske det inte hade blivit så lyckat... Men nu har jag det i allafall ! Så nu är det bara bilen som saknas, brorsan fick en så då ska minsann jag också ha en, därmed basta! ;)

Och eftersom Tullebulle behövde skjuts till flyget så blev det en första roadtrip med Therese, tessan och tulle till Skavsta :) Trodde inte att  jag skulle få låna bilen, första dagen med körkort och med tanke på att vi skulle åka så långt, men pappa var snäll och gav mej bilen, så det var bra. En väldigt bra dag blev det tillslut.

och idag är det alla hjärtans dag, så snart ska jag iväg på fin middag ;)


Puss o Kram Skumbanan

So close no matter how far

Now you're gone, I realise my love for you are strong ! And I miss you here now you're gone.

Saknad är nog den värsta känslan som finns, speciellt när det saknas så mycket. Den gör mig på väldigt dåligt humör och gör mig till en person som inte har lust att göra ett skit.
Det är äckligt tomt här nu när conny o co har återvänt hem..och känns som jag inte riktigt tog vara på den tid som dom var här, vilket ger mig dåligt samvete. Så det blir en tripp upp till dom inom den snaraste framtiden, fast vet endå inte om jag har någon lust, självklart att jag vill träffa dom. Men känns som jag bara kommer sabba för mig själv ännu mer, när jag väl är där och då  kommer det bli dubbelt så jobbigt att lämna allt när det är dax att åka hem igen.
Har ju egentligen inget här att göra, för jobbet lyser med sin frånvaro och pluggandet kan jag lika gärna sköta där som här. Hade helt klart gjort som Nils ville, följt med dom hem, om det inte hade varit för onsdagen, onsdagen med stort O :P
Min lilla sötnos som fick mig att börja gråta när dom skulle åka, uscha, han är för söt och har sånna funderingar för att vara så liten. Och han ville så gärna att jag skulle vara där på hans födelsedag på fredag, så vi får väl se, finns inget jag hellre skulle vilja nu. Bara komma bort härifrån, en välbehövlig paus helt enkelt , för nu finns det inte särskilt mycket att hänga i julgranen.

So close no matter how far. All this word I never say. And you never gonna hear.