Maria

Idag har jag namnsdag grattis till mej :) Förkylningen är på gång att ge sej, men blir nog hemma ett tag till, vill ju inte gå miste om alla super bra program som går på teve om dagarna, usch vad jag är trött på det här nu! När jag blir frisk ska jag inte sitta still en minut och jag ska inte klaga på att jag är trött, jag lovar! Och  gissa vad jag saknar så inne bomben, att träna!! gud vad skönt det skulle vara o få träna just nu.

Idag firade vi min namnsdag med våfflor, det hade ju varit jätte gott om jag nu hade känt nån smak :P men ett plus för tanken! Sen kom pappa hem med världens största godispåse och ett grattis på namnsdagen, ja vad ska man säga de vill göda mej!

Tycker synd om Therese oxå att hon får fixa allt själv nu..så jag känner mej lite stressad att jag måste bli frisk snarast möjligt, men tills på fredag så kankse..kanske men man ska inte hoppas på för mycket när det gäller mej.

Nu är det OC :) och sen börjar Lost oxå så som vanligt blir det teven för ehla slanten ikväll


Puss o Kram Skumbanan

Feberfri!

Äntligen feberfri! men långt ifrån fri... kommer det aldrig gå över? jag pallar inte snart längre hosta dag ut och dag in natt ut och natt in. Jag blir fan psykiskt störd snart av att bara ligga här som ett jävla kollo sängen och soffan det är de två stationer jag rör mig emellan, yeyh vilket liv!
Men jag gör iallafall framsteg, för nu kan jag iaf hantera ljuset och ljud, i motsats till för två dagar sen då jag var tvungen att ligga inlåst på mitt kolsvarta rum och inga högljudda barn fick vara på övervåningen och inget tv tittande klarade jag ens av då, så jag hoppas på ett slut snart... innan jag bryter ihop

Imorgon har jag namnsdag oxå, Grattis till mej


Idag kommer mamma hem med Cosmo till mej iaf så jag får lite annan sysselsättning och lite mer glass, vilket är det enda jag lever på numera, och det trodde jag aldrig att jag skulle ha nåt emot men trot eller ej man tröttnar ganksa fort..

Dax o sova lite till kankse, orkar snart inte hålla upp ögonen längre :(


Puss o Kram Skumbanan

Meningslöst!

Nu har jag efter många om och men klarat mej ur sängen, är fullproppad med starkaste alvedon, känner mig faktiskt som en människa för tillfället. Får se vad som händer när alvedonen gått ur kroppen!

Nu har dom åkt hem igen, och jag har knappt träffat dom ett dugg, för jag har sovit typ hela tiden. Och hostat upp mina lungor, förvånansvärt att jag har några kvar överhuvudtaget...

Och igår missa jag chansen o träffa Gustaf oxå, så typiskt! Alla åkte iväg utom jag, jag fick ligga här hemma o ruttna i min ensamhet, fyfan den värsta helgen i mitt liv och jag överreagerar inte!

Får se om det bli någon skola på tal denna vecka, egentligen måste jag, jag måste verkligen, har egentligen inte tid med det här, o ligga  här! Har ju massor o göra, men men får inte tänka på det nu.7
Ibland är det rent ut sagt meningslöst, hela skiten..

Teven nu, ja den får duga, min nyfunna bästis och den enda som vill hålla mej sällskap.


Puss o Kram Skumbanan

Sjuk! :(

Ja finns det nån sämre tidpunkt att bli sjuk på eller?! Skulle ju vara barnvakt i helgen men nu har jag legat med 40 graders feber sen igår o inte kunnat röra mej, typ första gången jag är uppe nu...

Stackars barnen säger jag bara har fått dras med pappa hela dan i dag :P Jag som hade planerat att vi skulle åka pulka o dricka varm choklad o allt, men nä det blir då aldrig som man tänkt sej.
Hoppas bara att jag piggnat till lite imorn så jag hinner spendera lite tid med dom, dom blir ju så ledsna annars.

Nä nu måste jag återvända till sängen, det här duger verkligen inte. Sängen min nya bästis!


Puss o Kram Skumbanan

Hemma

Nu är jag tebax till "the real life", och det är väldigt skönt på ett sätt..Men ojojoj vilken resa till Tallinn det har varit, både på gott och ont :P
Måndagen blev det ju lite för mycket av det goda och det räcker nog med att jag säger att jag fick smeknamnet Spyan för att ni ska förstå varför. Så den kvällen gick jag miste om ganska mycket. Jag rekommenderar att man tar det lite lungt när man inte är van vid gunget som blev till ute på öppna havet :P det var iallafall inget som jag räknade med!

Det var väldigt kul att vi var så himla många, men jag vet inte om alla kände varann egentligen, fick aldrig det klart för mig. För de enda jag kände var ju Alleballe o Tessie resten var killar från typ Eskilstuna.. Men tror inte att det blivit alls lika kul om vi bara varit nåra stycken.

Så sen på Tisdagen var vi framme i Tallinn och dax för avstigning, väl av blev vi skjutsade av en "svarttaxi" :P raka spåret till Mackedonkan för ojojoj vad vi va hungriga iallafall jag inte ätit på hundra år kändes det som! Sen blev det lite ännu mer dricka på puben och sedan skjuts till "slakteriet" alias spritbutiken :P och där va det billigt! men jag o Alle nöjde oss med lite sprit eftersom växelpengarna började sina.
Tillbaka på terminalen var det bara o vänta på att bli påsläppta igen, och vem kommer gående där om inte vår "privata" taxichaffis som skjutsade en del av killarna till en strippklubb :P haha och där trivdes ju dom som fiskar i vattnet!

Sen på kvällen var det ju dax för mej o ta igen min förlorade tid från gårdagen, men det tråkiga var ju att det verkade som om alla tagit ut sina krafter på första kvällen och körde på lite halvgas då jag var på party humör :P
Men det löste sej ju lite senare då blev det riktigt drag och jäklar vad jag hade roligt,dansade typ salsa eller vad det var! Sen gick alle o Tessie till sängs o då var det jag o boysen kvar bara, sen var det dax och leka lite kurragömma :P haha   - En kväll att minnas minsann!

Vill bara säga att det var inte jag som skvallra, nonono no way :P

Och en sak till jag varnar för väääldigt äckliga estländare, så passa er! Dom dyker upp lite överallt..

Sedan mina hem ankomst har jag mest sovit och kännt mej allmänt död, men det är väl smällar man får ta!

Men nu måste jag iaf piggna till snart tycker jag allt... för ihelgen kommer my sunshines och då ska jag vara barnvakt, så då blir det fullrulle och dom tar ingen hänsyn till att jag vart på kryssning :P

- Jag hoppas fortfarande



Puss o Kram Skumbanan

Tallin!

Imorn åker vi till Tallin, och jag hoppas på rejält röj ;)
För nu har jag spart mej tillräckligt länge, så nu är det äntligen min tur att parta igen, så då ska det inte vara lite inte!

Tiderna förändras och än en gång så finns det en chans att hoppas på, den här gången kankse det är min tur, men jag hoppas lite blygsamt, för jag vill inte ha för stora förhoppningar! För då slutar det bara med en enda stor pannkaka..


Och tack för att du skrek håll käften åt mej, det värmde verkligen! Gör det bara ännu skönare att komma bort härifrån imorn!

Imorn halv elva ska jag stå utanför Alleballes dörr med min resväska och räcka henne en bukett med blommor, för det är tydligen så man ska göra ;P

Adios då, nu hörs vi inte förns på onsdag. Och säg inte att jag ska ta det lugn för det kommer jag inte göra! ;) Jag ska bara akta mej för estländarna, för det har jag ju faktiskt lovat.


Puss o Kram Skumbanan!



Valentine

Blev någe vajse igår så jag skriver gårdagens blogg idag istället, för den här dan har varit allmänt tråkig..

Marys Alla hjärtansdag har spenderats på följande vis:
Idag har det varit Friendsdagen i skolan, alltså väldigt soft.. Började med film tittande i aulan följt av gott käk och som pricken över i:et fotbollscup, med några hetingar i alldeles för tajta shorts ;)

Sen kom mamma o pappa o hämtade mej för en tripp till eskilstuna, idag var ju dagen då min jakt på balklänning började. Och efter en timme i omklädninsgrummet med högklassig service, och efter att jag provat sisådär 20 klänningar i olika modeller o färger (och det ska tilläggas att klänningarna inte direkt är lätta att få; påsej och tunga är dom dessutom :P) så hittade jag DEN! Min prinsessklänning som jag blev helt kär i! Som tur va fick jag medhåll från alla andra om att den var THE ONEså nu är det avklarat, nu är den bara min och hänger så fint inplastat utanpå min garderob. (Tänkte lägga in ett kort på min fin fina känning som sömmerksan tog, men jag vill nog att det ska bli en överraskning hur den ser ut)
Så nu har jag min klänning men kavaljer skiter jag i, om jag nu så ska gå själv så ska jag gå, det har jag bestämt, och ingen kan hindra mej från det!

Efter lite mysigt fika så blev det rush hem, för nattapatta ringde ju ett antal gånger o tjatade på att jag skulle komma hem. För hon ville inte va ensammen på den här jädra dan och vem sjutton vill det! Så det är klart vi ställer upp för varann med chips, coca och fönstret för att känna oss en smula mindre ensamma.

Jag var ju tvungen att visa mitt nya inköp för natta också och hon blev nog lite avundsjuk, men bara lite :P

Efter lite smarigt skvaller så blev det ju lite shake time framför teven på mitt stoora dansgolv oxå, we like to move it ;)
Fast jag har ju inte riktigt kunnat låtit min klänning vara direkt, jag stod framför spegeln här hemma i typ en halvtimme innan jag tvingade mej själv att ta av den :)

Besvikelserna avlöser varandra, min helg som jag sett framemot och målat upp värsta drömbilden om hur den skulle bli, kommer nog med största säkerhet inte att bli av, bara för att jag har såå otroligt sega och tråkiga föräldrar, bläääää!

Och det här ska kallas Alla hjärtans dag, jo jag tackar! jag tror dom glömde mitt där nånstans i farten, denna dag är väldigt överreklamerad enligt min mening, punkt slut!

Nu är det nog dax och tacka för mej, ett fräscht nyinspelat oc-avsnitt kallar på mej


Puss o Kram Skumbanan

Högskola :S

Idag har det blivit ett besök på Mälardalens högskola, men kände att det inte gav mej så mycket egentligen, eftersom jag i stort sett har ställt in mej på att gå på Gävles högskola. Så vill inte ta in massa information från andra håll för då blir jag bara mer osäker :P Men jag är fortfarande väldigt osäker över det hela, för först vill jag jobba o resa innan jag sätter mej i skolbänken igen, för dte känns som tolv år räcker gott o väl för tillfället!
Besöket slutade med en visit på mackedonkan för mej, cissi o tess, det va mums de..

Bussresan hem blev softish, då jag kunde ligga längst bak o ta en liten tupplur :)

Imorn är det dax för mej o mami att börja jakten efter balklänning också :) jag hoppas på något riktigt snyggt, mamma betalar ju så då ska vi inte snåla :P

Idag sa jag till maggan att jag ville komma upp till Ström i helgen, och det tyckte hon ju va en super idé o tyckte jag skulle ta ledigt från ksolan på fredag o komma upp på visit i helgen, så det skulle jag inte ha sagt för nu vill jag bara åka ännu mer! men det blir bara så komplicerat och egentligen har jag inte råd heller, måste ju spara pengarna till Tallin :D
Så nu är jag väldigt fundersam över hur jag ska göra, för jag vill ju verkligen åka, tänk om man vore gjord av pengar vad livet skulle va mycket enklare då!

 Nu är jag trött, har varit en lång dag..
Känns som det blir en soft kväll framför teven idag, o snart börjar ju Gilmore girls oxå det måste ju bara ses :)


Puss o Kram Skumbanan

Rally

Idag har kört lite bil, eller snarare rally jäklars va kul det va o köra på kringelelekrok vägaran ut till farbror. Undan gick det i kurvorna och pappa satt bredvid helt kritvit i ansiktet och såg ut som han skulle få ett nervöst sammanbrott :) Och sjunga med till bilradion fick jag ju inte heller göra för då kunde jag inte koncentrera mej på körningen enligt honom. Men då var jag tvungen att förklara att jag faktiskt är tjej och jag kan göra två saker samtidigt :)

Väldigt nöjd med körningen idag iallafall men det finns ju en hel del o säga om min parkering dårå. haha den behöver min sagt lite mera finslipning..

Sen var det inspektion på farbrors nyrenovering, o gud vad fint det blir, faktiskt lite avundsjuk så vill jag oxå bo! Det var ju där ett tag då man inte visste riktigt hur det skulle sluta, då såg det ut som en bomb släppts inne i huset, men nu ser jag att han börjar ro i land hela projektet. Och jag kan glatt säga att han har gjort ett bra jobb.

Nu börjar snart en av veckans höjdpunkter, One Tree Hill!! :D 
Bäst o skynda mej så jag inte missar nåt.. 


Puss o Kram Skumbanan

Svårt att veta..

It still hurts no matter what you do or what you say, I will always remember you and all the things we experienced together!


Även fast jag förösker glömma är det inte så lätt när du fortsätter hålla på som du gör, du får helt enkelt bestämma dej, för det här fungerar inte längre, jag vet inte alls vilket ben jag ska stå på. Försöker vara hård och kall precis som du visat att du akn vara, men du ska veta att det inte är lätt när jag känner så som jag gör... Önskar att det kunde vara lättare, att  jag kunde säga att ajg inte längre vill ha nån kontakt men är det verkligen det jag vill? Hur ska jag komma underfund med vad jag vill...?

Även om vi aldrig kommer träffas på samma sätt som förut så kommer jag alltid komma ihåg, och jag saknar den känslan jag hade varje gång jag träffa dej. Ingen som kan få mej känna på samma vis!


Nä nu måste jag fortsätta göra i ordning mej så får vi se vad denna lördagskväll har att erbjuda, måste få lite annat o tänka på.
Nu är det ju iaf fastställt att vi ska till Heroncity..men det blev ju en lite mindre folkskara än från början eftersom alleballe drog ut ist, tess hade inga cash och nattapatta gick o blev sjuk, ledsamt värre :( men det blir nog bra med de få som är kvar :)
Nä nu kommer Malin snart o hämtar mej bäst o skynda pååå!
har ju till och med fixat mina naglar så nu är dom långa och fina med franska manikyr ;)





Puss o Kram Skumbanan


Hare Hare Krishna!

Idag har det varit en väldigt lång dag i skolan, med mycket spring hit och dit, som tur var fick jag i alla fall lite avkoppling i aulan när vi skulle lyssna på Hare Krishna.

Jaa vad ska säga, han var väldigt hmm....harmonisk av sig, (så harmonisk att vissa av oss höll på o somna :P.. jag tror faktiskt att jag ska spela in hans röst och ha på den varje kväll innan jag ska sova, för då skulle definitivt mina sömnsvårigheter försvinna!)  Men inte undra på det! Jag skulle också bli sådär lugn om jag mediterade minst två timmar om dan och var tvungen att gå upp kl 4 för att hinna med allt :P Ja man kanske ska ta och konvertera till en sån där nunna, lungt o skönt verkar dom ju iaf ha det..

Efter skolan kände jag att det var dax för lite hårdträning på gymmet, måste ju faktiskt utnyttja kortet när man har det :P men aa jag hann ju inte med såå mycket träning trots allt fick  i allafall springa till bussen sen, i högklackat! där blev det kondis kan jag lova..

Får se vad som händer i helgen då blir nog två ganska lugna helger framöver eftersom jag måste spara mig till Tallin på sportlovet!! :D Då blir det party 24 timmar runt on the sea ;)

Nu börjar även denna dag gå till enda.. sadly
Tror faktiskt att jag ska ta o titta å det där One Tree Hill avsnittet igen som Min kära systra spela in i söndags
                                       Can't Get enough!


Puss o Kram Skumbanan

Ny på fältet

Jaha så nu har jag en egen blogg också..
Undra vad jag ska fylla denna med då, hmm.. kankse vad jag sysslar med om dagarna, nää det skulle nog bli lite boring..mina tankar och funderingar då, nää lite för personligt, mina älsklingars galna upptåg kanske, jaa det är nog en bra idé! Fast då skulle det ju inte handla om mej så värst mycket :P och det är väl det som är själva meningen med det hela..men aja det får helt enkelt bli en blandning av alltihop!
Lider ju av svår beslutsångest ja så då brukar det bli bäst med gott o blandat, lite sött, lite surt och lite salt.

Idag har det varit en lugn kväll, som de flesta onsdagar, mitten på veckan och konstigt nog alltid trött på denna dag. Skrev klart psykologi uppsattsen om behov och känslor, ganska lätt uppgift om jag tänker efter för alla har vi ju både behov och känslor så inte så svårt att säga sin mening om detta, det svåra i det hela är väl att få ner det på ett papper. Komplicerad grejer det där som inte alltid är så lätta att beskriva, men det gick tillslut iallafall.

Sedan så var det ett efterlängtat av OC, YEAYH! Fast jag saknar dom gamla avsnitten, alla lider ju fan av svår depression nu och det kan lätt smitta av sej det dära.. Tur att jag har mina avsnitt på dvd som jag kan kolla på när jag vill, fast just nu är det ju inte så lätt när halva samlingen är utlånad till mina girls. Dom bara kommer o snor mina favvo avsnitt :P så tydligen är det inte bara jag som gillar California och speciellt snyggingen Adam Brody dårå ;P.

Nä, det här duger inte nu ska jag försöka pallra mej till sängs, tidig morron imorgon, USCHA. Börjar faktiskt på o bli lite pömsig ;)


Puss o Kram Skumbanan