Kanelbullar vore gott..

Nu är jag trött på o vara ensammen och bara höra en massa tjat, skulle vara väldigt skönt att bara flytta ifrån allt just nu, och då menar jag verkligen allt...bara långt härifrån. Men som tur är kommer jag iaf bort, om bara för ett tag, redan imorgon. Då jag äntligen får träffa Nils och Nora, och förstås så är ju inte mina älsklingar conny o maggan att förglömma :) ångrar som sjutton att jag inte åkte upp redan i måndags, som maggan tyckte för jobbet har ju endå inte hört av sej.

Helgen ska vigas till fest och firande och jag ska bara ha skit kul hela helgen, och om det är nån som har tänkt sej nåt annat så måste jag göra den besviken för jag tillåter inget annat. Brorsan blir ännu ett år äldre på söndag och det ska vi förstås fira med dunder och brak! :P och jag som har köpt en fin fin present till honom plus att jag var med och valde ut mammas och moster presenter till honom också. Så jag vet att han kommer bli supernöjd, tror fan att jag ska bli professionell present shoppare.

Kommer även träffa malin och gänget på lördag så det kommer bli super kul, I'm looking forward to it!
Synd bara att pappa kanske inte kan följa med nu längre så då kankse vi får åka med min morbror upp, inte lika kul och trängas 4 stycken i samma bil speciellt eftersom vi har en väääldigt stor present :P Men men det återstår att se hur det kommer lösa sej, jag håller iaf tummarna och längtar som bara den efter mina älsklingar!


Nytt på musik fronten just nu är Ray LaMotagne så super sweet röst att jag bara smälter.

Dagen i ära har i stort sett bara ägnats åt teoripluggning och sen lite underbar solning förstås, måste ju försöka hålla brännan ett litet tag till iaf. Och nu måste jag bara meddela att jag fick ett plötsligt akut sug efter kanelbullar, tänk om det faktiskt är så att jag måste ställa mig och baka det nu, fast det skulle ju vara bra på ett sätt då kan jag ha med mej till bror imorn, för han klagar alltid på att jag har med mej godsaker till barnen men glömmer honom, för han har ju inte fått smeknamnet "sockerconny" på måfå :P så den här gången kanske jag ska bjuda på en glad överraskning.

Puss o Kram Skumbanan


Check this out

Har inte så mycket att göra så tänkte dela med mig av mycket bra videor
Det här är bra!! Både bra serier och super bra låtar.. Fast jag varnar känsliga att det kan bli ganska känslomässigt
http://www.youtube.com/watch?v=2NWZigrJLQQ
och
http://www.youtube.com/watch?v=-UpndOwclX0
och
http://www.youtube.com/watch?v=SpEWBK9Z-NM


Puss o Kram Skumbanan

Rix fm och lite sommarminnen

Igår var det Rix Fm i Eskilstuna, vikket drag! :) Jag hade as kul och alla va på toppen humör och det faktum att jag fick se alla snyggingar Eric, Danny och Ola gjorde ju inte saken sämre ;P Det va superhot i folkmassan enda tills himmlen öppnade sej och det började spöregna, men det va bara att ta det som det va och stå kvar o njuta :) men dyblöta blev vi och svek faktiskt Martin stenmarck för då var det nästintill outhärdligt. Och tulle va ju supersnygg i sin outfit som hon fick utav serveringspersonalen bestående av en soppsäck som hon trädde på sej! :D
Sen blev det hemfärd till Emelie där vi spended the night.

Och imorn är det dax igen, då fortsätter Å-festen temat och det blir party i Eskilstuna, hoppas på lite bättre väder då iaf.

Kom på att jag inte visat mina super duktiga brorsbarn som gjorde mig sååå stolt när dom var med i små stjärnorna, helt klart urgulliga! Och jag måste ju tilllägga att jag saknar dem väldigt mycket nu, faktum är att jag saknar hela familjen Karlsson väldigt mycket, tur att det inte är så långt kvar nu.

Stolta tvåor                  Familjen                Duktiga fiskarna :)             

image90
Världens sötaste Ola Salo och världens bästa Storebror

185472-84
Så superduktig min lilla Noris var som Sanna nielsen, kan inte tro att den lilla donnan bara är 5 år.

H
är är några bilder från mitt andra besök på The Sudio också, mycket nöjdare den här gången än sist :)



Puss och Kram Skumbanan

Typiskt !

SJUK!! =(  uscha, det här är inge kul. Det är super hot och jag är supersjuk..typiskt. Bra för att jag har så mkt o göra och nu kommer jag bara bli liggandes i sängen, orkar ju knappt röra på mej.

Det gick iaf bra att jobba igår och det var faktiskt kul att servera, synd bara att jag höll på o bli sjuk redan då för det gjorde ju att man inte orkade lika mkt och jag kände mej inte direkt så fräsch i den där jobboutfiten med tanke på att det var sååå varmt. Men serveringen körde jag o lotta på ett mer bohemiskt vis ;P haha passade ju väldigt bra in där iaf.

Nu ska jag dra mej tillbaka till sängen igen, det här var all den rapportering jag orkade med.

Puss o Kram Skumbanan

Drinks and Kräftskiva

Största delen av helgen har spenderats med Tullebulle och Tessilutten, först i fredags var vi o softa i hamnen och drog sen vidare till Waldemars där jag o Tess prövade lite nya drinkar. Eftersom ingen av oss direkt kände nåt partysug så bar det av hem ganska tidigt med sista bussen.
Lördagen var det kanon väder och hela förmiddagen spenderade jag vid poolen gasandes i den underbart heta solen, med lite paraplydrinkar :)
Mot kvällningen begav jag mig till Tess för att senare åka hem till Anna i strängnäs på kräftskiva. Hade en super rolig kväll tillsammans med alla och samskens var det med kräftor också och allt annat som det bjöds på.
Söndag morron vaknade upp i Annas säng med Tullebulle breve mej och kände en lätt stank utifrån från alla kräftrester. Hade knappt någon röst, och antar att det berodde på att det kankse blev lite mycket vattenpiparökning för min del.. men men. och huvet mådde inte heller så bra, så det var lite motstridigt att ta sej upp. Men både Tessan o Anna skulle iväg o jobba så det var bara att tvinga sej upp och hjälpa till med städningen lite iaf :P
Sen var Anna så snäll att hon skjutsade hem mig innan hon for iväg till jobbet och när jag kom hem var det chipspåsen och teven som gällde för ett antal timmar framåt och som vanligt så somnade jag och vaknade upp vid sex och då ahde hela denna dag gått också. Tänka sej vad gammalman har blivit då man inte ens klarar av lite partande längre utan att va helt död dan efter, men det är väl sånt man får ta och värre kommer det väl bli :P

Ser faktiskt fram lite emot denna vecka, för idag ska jag jobba lite som servitris, på onsdag är det jobbintervju dags och jag är en smula nervös för jag behöver verkligen ett jobb nu, på torsdag är det dags för rix fm festival  i e-tuna och lördag blir det å festen för hela slanten. Så det kommer vara full fart hela veckan men får inte köra på för hårt eftersom jag måste ha lite krafter kvar till nästa vecka då jag åker upp till ström igen, för att bla fira min brors födelsedag men lite annat ska jag nog också hinna med. Känns som hela släkten ska med, iaf halva :P så jag vet inte om jag ska åka upp tidgare än resten så att jag får lite alone time där uppe, får se hur det blir och om dom välkomnar mej lite tidigare.

Nä nu ska jag försöka få tag på Lotta igen för lite info. Och här kommer lite pics från helgen.



Puss o Kram Skumbanan


Thoughts from an open mind

Ingenting fungerar som jag vill att det ska göra! blir galen på det här
Har äntligen lyckats hitta en data nu, då min så himla lägligt har pajkat ihop som allt annat just nu.

Kan verkligen inte beskriva och ingen förstår, vilket jag inte begär heller, men jag hör inte hemma här..inte längre. Inget känns som förut och kommer aldrig att göra det igen. Vet inte vad jag ska göra eller vart jag ska ta vägen, om inte det här är hemma vart är det då?
Väntar bara på att allt ska lösa sig och att nånting oväntat ska hända men som det går nu kommer det inte ske och jag kommer sitta här o ruttna medan jag väntar. Det är helt enkelt hopplöst. Om jag nu ska föreställa vuxen varför känner jag mej inte så och varför kan jag inte fatta mina egna beslut precis som en vuxen och bestämma över mig själv, och sluta anpassa mej efter alla andra. För det är faktiskt mitt liv det handlar om inte någon annans, och ingen kan berätta för mej hur jag känner mej. Men ibland känns det som att alla natar något annat, men sanningen är att ingen vet, ingen vet nånting. Det som gör mej trött. Så låt mej bara vara, eller bry er på riktigt. Annars klarar jag mej bäst på egen hand precis som jag alltid har gjort.

Mycket som hänt den senaste tiden, mycket som har förstört och mycket som har förbättrat och mycket som jag ångrar och fått sotat för men tillslut så är endå allting som vanligt, jag sitter fast här med längtan efter något mer och saknaden efter...

Det kankse var fel av mej att tacka nej till universitet..vad vet jag. men jag orkade bara inte med den pressen som var inför det beslutet och allt som skulle behövts fixats så det får bli som det blir. Jag kan iaf inte gå runt och ångra mitt beslut.

- When nothing else matters,


Puss o Kram Skumbanan