Bury the lies...[ yes just do it! ]

Helgen :/ ja vad ska man säg, lång, tråkig och seg jäkel sammanfattar väl denna helg ganska  bra. Så med andra ord inte en av mina favoriter, snarare har det varit depp för hela slanten. Bara fyra dagar kvar i skolan nu ochdet kommer bli fyra långa dagar med mycket plugg antar jag, för hur mycket som helst som ska göras tills på fredag. Där ibland alla underkläder till företaget som ska tryckas och vi ska ner på tryckeriet och hjälp grabbsen lite, dom behöver ju lite expert hjälp från oss tjejor, så det kommer bli lite stressigt dehära. Men sen jäklar ska det firas, inte en enda lektion till, i alla fall inte på ett tag :P

Idag var det musikuppvisning i skolan och sista nummret, ja vad ska man säg.. ljuvligt en av mina favoritlåtar och jag kan säga att jag njöt som bara den :) resten kunde jag däremot vart utan.

Sen var det träning, så nu är jag helt slut och snart börjar min nya favvo serie, kan ju inte bara slita sej.

Mina favoriter are back!! - Bury the lies, japp det är så sant så sant, kunde inte sagt det bättre själv! Precis lika bra som förut, om inte bättre :D Mitt kära takida  :P


Puss o Kram Skumbanan

Pics and love

Idag är det en sån där segis dag, väldigt seg och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mej till, har egentligen ingen lust med någonting.. Nu längtar jag bara bort, långt bort härifrån! Men nu är det i alla fall bara 5 skoldagar kvar och sen är min tid på Thomasgymnasiet över, så det är väl lika bra att hålla skenet uppe tills dess, för sen är det försent.
När ledigheten kommer ska jag ta mig en välförtjänt tripp till mina älsklingar, som jag saknar väldans mycket nu!
     
 Me loves you very much <3

Och i Onsdags var det ju bal, vilket var väldigt trevligt även fast det blev lite väl mycket väntan, lite för krångligt att besöka toan och en aning för mycket dricka, men annars så :)

image24



Så det var några pics, men snart finns det hundra till :P
Nu ska jag återgå till att lyssna på mitt nya Takida album, Bury the lies... Superbra! :D



Puss och Kram Skumbanan

Balen :)

Idag är det bal dax och min kavaljer, min kära syster yster, och jag kommer äga på dansgolvet, både hon och jag som är så bra på vals ;) och vi kommer bli balens snyggaste par, det kan jag lova er!

Det är full rulle hela dan, ska nu iväg med mina två andra muskutörer och fixa håret, dom kommer nog vilken sekund som helst. Sen ska cissi med mej hem igen och det är dax för påklädning av allt som ska på, och det kommer ta tid de :P sen är vi fin fina och det bär av till hamnen för fotografering och sen till själva balen på sundbyholmsslott, hej och hå va det kommer gå och jag som kanppt sovit nåt inatt, det här kommer gå galant! Är redan lite nervös, men det behöver ingen veta... Bara det blir fint väder och jag inte behöver gå på toa när jag väl fått på mig klänningen så kommer det här gå galant. Och jag måste bara ännu en gång säga ayy jag är kalasnöjd med min klänning, åhhhhhhh! vad jag är nöjd, kunde inte ha blivit bättre nu hoppas jag bara att håret blir lika bra, annars.....

Nee nu måste jag kila, här ska inte förspilas någon tid


Puss och Kram Skumbanan

Where did I go wrong ?

Sjuk igen, så typiskt..ska alltid komma som olägligast, jag som hade planer för den här ledigheten men nu blev det bara till att va hemma och ruttna, tack så mycket!

Man tänker tillbaka på tiden som barn och tycker att allt var så mycket lättare då, men var det verkligen det? nej det var ju inte det, då hade man också sina problem. Om man ser till problemen idag så är ju inte dom andra så mycket att hänga i julgran, men när man var mitt uppe i dom och dom tillhörde ens vardag, då var dom stora och jobbiga. Precis som idag, problemen är stora och jobbiga. Och jag undrar om det alltid ska var så här, att det som man är mitt uppe i alltid ska uppfattas som det jobbigaste och att det alltid kommer något som är värre än det andra...

Tiden som var kommer aldrig tebax, vet inte om det är bra eller dåligt. För man vet ju aldrig vad som kommer hända den här gången... snart, men tvivlar på att det kommer bli i närheten av förut. Aldrig mer, tänk aldrig mer, nu är det helt annat, allt har förändrats och ingenting är sig likt. Ingenting alls.
Jag vill inte längre, jag vill att det ska stoppas nu, allt ska bara stanna och helst spolas tillbaka till då, inte till nu eller till sen. Jag vill ha då, ingenting annat. Och det är ganska deprimerande att veta att det aldrig kommer bli så, det kommer aldrig bli som jag vill igen. Och vad ska jag göra åt det? Ingenting

Jag har tänkt ett tag nu på det där, det där och vad är det där egentligen? jaa... vad är det där, det får helt enkelt förbli det där, ett utav dom mest avslöjande och skrämmande ögonblicken i mitt liv. Tänker på varför det egentligen blev så, var kom det ifrån liksom. Det måste ju ligga nånting bakom. Tidigare har jag bara skyllt på omständigheterna och att jag nog pushade fram det hela en aning själv, men sanningen är att det inte alls var så, det var inte mitt fel och jag tänker inte ta på mej skulden för det längre. Nu får det stå helt för dej. Du sa att du alltid skulle finnas där men gör du det nu eller? Har du gjort det förut? svaret på dom båda frågorna är tyvärr NEJ! Så vad beror det på? Det måste helt enkelt vara så att jag stör dej, du vill helt enkelt inte ha den platsen i mitt liv eller att jag ska ha den platsen i ditt. Men är det så att du inte vill eller att du inte vågar, jag vill bara veta. För så länge som jag har gått och undrat över vad felet är, om det är mitt fel.
Men då fattar jag inte hur du sen bara helt plötsligt kan bry dig så himla mycket och tro att du har rätten att komma in i mitt liv och styra o ställa och tala om för mej hur jag måste reda ut mina problem och besvär. Men vad har du för rätt att trycka ner mej på det sättet, säga att du bryr dej och att du alltid finns där för mig, när det är total lögn!

Nu orkar jag inte bry mig längre, jag har gett dig alla chanser som jag kunnat och försökt att visa dig, på alla sätt som jag är kapabel till, hur mycket du betyder för mig och vilken plats jag vill att du ska ha i mitt liv. Men det känns som om du bara skitit i alltihop och bara skjutit det ifrån dig, du skulle lika gärna kunnat spotta mig rakt i ansiktet.
Jag kommer aldrig göra om misstaget och lita på dig och tro på allt snack om en speciell relation. Du har tydligt visat mej att du tar andra i förväg och har nog med människor att bry dig om i ditt liv, och jag tillhör inte dom.
Men det är jag van vid...

- THE FRAY    <3


Puss o kram skumbanan

Nightfever !

Snacka om att man får igen nför att man har kul :P jag har inte återhämtat mej från helgens bravade ännu, känner mig fortfarande helt slutkörd.
Först på fredan var det studentfest på BK med discotema, NIGHTFEVER! :) hade superkul och det blev lyckat tillslut fastän jag inte kände för det alls i början. Fick ju till och med åka cab i racerfart till ingången, det var disco värre om du frågar mig ;)
Sen var det bara hem och packa och reda ut vilken buss jag och cissi skulle ta till tystberga och öknaskolan dan efter. somnade vid fyra och sen var det bara upp vid halv åtta flr att hinna med bussen, sen blev det en lång och krånglig väg till tystberga, allt för att hälsa på vår kära vän.
På ökna var det ju då öppet hus och malin visade oss runt bland alla djur och bönder :P och där kom jag och cissi i ballerinaskor och leggings, vi passade verkligen in med andra ord.

Sen fick vi skjuts till malins och johannas lägenhet för att inspektera, och det var ju inte direkt välstädat om jag säger så:P sen gillning hos hennes kompisar och där fick vi ett sådant härligt mottagande med två hinkar vatten över huvudet från balkongen ovanför, jag visste fan inte om jag skulle skratta eller gråta, men det blev skratta tillslut så mycket så att jag knappt kunde sluta :P Men senare under natten då var det allt payback time så jag, cissi och johanna begav oss tillbaka till dom små pojkarna som minsann inte skulle få gå obestraffade. Don't mess with the wrong girls! Ångrar bara som attan att jag inte fick genomföra hela min plan med ketchupen, det hade blivit succé det kan jag lova.

Blev en låång natt med lite för mycket att dricka och lite mycket ramlande vilket har resulterat i alldeles för många fula blåmärken så här lagom till den stundande balen, men enda sättet att hålla sig vaken efter knappt någon sömn alls, säger bara en sak tur att det finns kaffe! vår första plan att hålla oss vakna enda tills bussen gick hem dagen därpå misslyckade sisådär vid fem och det blev sen bråttom som sjutton så vi slängde bara ihop grejerna och sa knappt hej då till dom inneboende:P och eftersom vi tittat fel på busstiderna så trodde vi aldrig att vi skulle hinna den 4 km långa vägen till bussen så jag frågade lite desperat en gubbe på macken efter skjuts och där fick vi hoppa in fort som attan.
men väl framme vid bussen upptäcker vi att det var 40 hela härliga minuter kvar tills bussen gick, så det var bara att vänta mitt ute i ingenstans. Åh vad jag älskar roadtrips!
Sedan väntade en lång resa hem där jag sov mestadels.

Ja det har varit en händelserik och mycket rolig helg som jag kommer minnas länge.

Idag har jag i stort sett pluggat hela dagen + ringt runt till lite jobb, men nu har jag iaf ett jobb på gång så vi får se hur det blir med den saken.
Ingen skola på den här veckan, blir istället hemma plugg och följa med tessan som assistent till min gamla skola när hon ska informera om ungdomar och droger. Sen får vi ser om det blir något besök hos bror, men vet inte om det var så populärt eftersom dom skulle jobba, men aja får se. Gäller att bestämma sig i sista sekund precis som med allt annat. D R Y G T .


Puss o Kram Skumbanan

Mösspåtagning och firande

Mösspåtagning igår, slutet är nu nära :S
På kvällen blev det firande på OT, yeah :P inte så mycket folk men aja jag hade kul i alla fall, vilket är huvudsaken :)
Hoppas det blir lite mer drag på BK imorgon på studentskivan bara.
Uscha känner mej fortfarande full, det här bådar inte gott, och jag som skulle göra så mycket idag..vaknade jättesent med världens värsta huvudvärk och sedan dess har det bara blivit soffan och teven, men nu måste jag ta tag i mig själv. Tur att det inte är någon annan hemma som stör mej bara, annars hade jag bara fått höra massa suck och stön.

Och på lördag blir det Ökna för hela slanten, hem till Malin  och party party :) äntligen ska vi få se hennes lilla lya som hon delar med Johanna.



Jag betyder, Du betyder, Vi betyder


Puss o Kram Skumbanan

I went after what I wanted

Dagar som denna så längtar man till något annat...saknar dessa människor så oerhört mycket, fattar inte hur mycket dom betyder förns jag är ifrån dom.

Underbar dag tillsammans med er, tänk vad roligt jag hade...SAKNAR <3

image19image18
                                                                                                            
image20Haha.. blunda för mina sunglasses bara ;P

Idag, inte hänt speciellt mycket, spenderat dagen med min kära tessilutt. Vi va med Orre och Ivan för att handla lite presenter, ja och tess som är så bra smakråd :P sedan en liten roadtrip och tess blev förstås lite åksjuk :P
Efter en hel dags tjat om tacos från tessans sida så kom vi hem och till hennes stora förvåning så var det tacos framdukat hemma hos henne, så då "tvingade" hon in mej på mat. mumsfilibabba

Imorn, sista skoldagen av två möjliga för den här veckan sen är det leighet som gäller igen. Och jag hoppas på att spendera den med mina lovely asses
image21


Med denna bild avslutar jag härmed dagens blogg tudeluuu

Puss o Kram Skumbanan

Hökarängen

Igår var det valborg och den firades i Hökarängen hos Marco och Daniel. Med på firandet var också Alle Balle och Elin Pelin :)
Kom ju ut lite sent där så vi var inte i stan förns vid halv ett och det var smockat med folk överallt så nån utgång blev det ju inte, hade ju fått stått i kö fortfarande då ju :P men men det var bra i allafall och dyngan kom ju den också riktigt rejält måste jag ju säga och för vissa andra oxå :P

Hemresan på tunnelbanan var ju minst sagt spyfärdig, fan spyor överallt. Sen kom vi hem och jag o alle fick dela på en varm o skön säng, det va grejer de.

Så den här dagen har varit minst sagt trög och jag har mått skapligt dåligt, uscha mej.. men pallade iaf o gå i sthlm ett litet tag med alle o checka in lite kläder men sen blev det mackedonkan i väntan på tåget. Sen så va jag tillslut hemma i min sköna säng och en hel dags filmtittande var vad som väntade sedan.

Och nu ska jag försöka sova lite, som tur är.. sovmorron imorn :) Men uscha mej för skolan, fast inte långt kvar nu..ganska tragiskt egentligen. Så nu ska jag sluta klaga.

Nåra bilder på den roliga tunnelbannefärden in till stan ;)

image14        Och så jag då :P  image15  image16  Elin och Marco

image17Alle när dyngan har slagit in :P



Puss o Kram Skumbanan