Habba Habba fruntimmer

Imorn smäller det...fucking nervous :/ måste bara klara det annars vet jag inte vad jag tar mig till!

Snabb resumé av helgen :)
I fredags var det plugg, stränkan, cissi gräsmatta + lite pickninck i solskenet som gällde. Mötte sen tess när hon sluta och letade sedan uteservering, men tack vare det underbara vädret så va det smock överallt! men efter ett tags kring flackande blev det tillslut några öl på Riva + att tulle dök upp, mycket bra. Men sen blev det skitkallt så hem till tess och somna typ i hennes säng innan bussen tog mig hem.
Sen var det bara upp o jobba på lördan, efter ändrade planer ett antal gånger så blev det tillslut in till Helena för förparty innan BK. Vilket blev en mycket bra kväll. Om man bortser från hemfärden då jag o cissi var nära på att frysa ihjäl, men taxin tog oss ju iaf en bit på vägen :P

Och igår var det ju morsdag, så det blev e-tuna, restaurang och sen ut till moster i Hällby för fika. Ja jag var seg och allmänt sur hela dan, så det var väl ingen höjdare..förlåt.

Nu måste jag sova ska upp sex o måste vara pigg då, hur det nu ska gå till:P

Puss o Kram

Ännu en låt med RMK

Måste liva upp humöret lite nu känner jag och då finns det ju inge bättre än o lyssna på dom här sköna killarna, bara o njuta :) så jäkla härliga    I'm in love!!



Dom ska helt klart vinna hela skiten i Talang, finns inge annat alternativ!

The botten is nådd

Jag hatar matte! Jävla grafer hit o dit, o en massa x, y e och skit, när ska jag ha användning för allt det här känns så jäkla kört och meningslöst just nu.
Sista provet, nationella i fyra timmar, på tisdag och som det ser ut nu kommer det gå käpp rätt åt hell. Och det värsta är att min lärare tror att jag är så jäkla bra och klarar allt och har sagt åt mig att bara sattsa på o plugga in mvg uppgifterna, yeah right, han kommer bli något förvånad när han rättar provet och ser att jag knappt klarar G uppgifterna.. Så jag kommer väl få frågan ifall jag har fuskat mig fram genom dom andra proven.. Orkar bara inte, jag vill bara slänga skiten och aldrig mer behöva se den.

Ja det här var ju muntert värre, sorry men det är så det känns just nu, allt är på botten.

Och igår såg jag årets första ormjävel också, död men endå..Nu vet jag att dom finns överallt, och kommer inte kunna gå nånstans utan att oroa mig för att se dom där äckliga sakerna, nästintill att jag får en hjärtattack varje gång, så jag kan ju bara hoppas på att det inte blir så många gånger :P

I Tisdags var vi(Tessan, Tulle, Therese och Jag) på trav på sundbyholm :P det va Tess som hade fått gratis biljetter så det var ju bara att hänga på, riktigt kul fakiskt. Kan ju ångra så här i efterhand att jag inte sattsade pengar på min häst, Double Harley, eftersom han sen går o vinner! :)  tänk 38* pengarna hade ju inte vart helt fel.
Träffade en norrbagge som typ var expert och vi fick lite tips av honom, och man kunde ju inte annat än o lyssna på dom insider tippsen av en snubbe som vunnit 6 mille! :P

Nej nu är min rast över, bara att återgå till att sitta fängslad vid skrivbordet och tonvis med uppgifter, får ångest av att bara tänka på det...

A year ago <3

Fan vad jag saknar just den här tiden för exakt ett år sedan! Det var snart dags för studenten, skolan var nästintill avklarad, det var bal det var fest och livet var allmänt på topp. Det enda man såg fram emot var att äntligen efter 12 år äntligen få slippa skolan och man trodde att det va nu livet började och allt skulle bli så himla bra. jag är glad att jag inte visste då hur allt skulle bli. För det var inte så jäkla kul att kastas ut i verkligheten och slippa den där skolan som man så länge hatade.. Det är synd att man inte insåg hur bra man hade det. Jag kan i allafall medge att jag saknar den och det livet jag hade då. Helt annorlunda mot nu. Då var allt en lek, det spelade egentligen inte så stor roll, nu är det allvar.
Jag avundas dom som just nu befinner sig i denna del av deras liv, då allt är på topp och man bara sitter o väntar på den stora dagen, studenten! Bästa dagen i mitt liv :D



Man kan ju inte annat än att både skratta o gråta när man kollar igenom all bilder! <3

RMK

Jag älskar dom!! Så jävla bra :D




Nu är det off till jobbet. CIAO

Ibland är det en fest

Har inte skrivit här på en evighet känns det som.. Jag har iaf hunnit med att varit på en roadtrip till halmstad o tyskland. Vilket var helt underbart, fast något slitigt :P Det var full fart från morgon till kväll och jag passade på att njuta av att bara vara hemifrån. Och insåg att Halmstad, det är där jag vill bo! Helt klart mitt paradis, tror aldrig jag har mått så bra som jag gjorde där, med havet, människorna, staden och alla extra vaganta hus. Går inte annat än o älska det stället :) Fick erbjudande om att bo i ett hus och jag hade nog tackat ja om det inte va så att jag ska börja skolan till hösten. Hoppas bara att jag hinner ner en gång till i sommar till mina kusinvitaminer.

Så vad har jag gjort.. Det har blivit en hel del fotboll, bland annat HBK -Ljungskile, där farbror Patrik hade fixat platser bakom utbytarbåset och när han inte behövde jobba emellanåt så kom han o informerade mig om vilka alla snygga boys som satt runt omkring mig va :) Sen har jag kollat på mina fotbollsproffs till kusiner när dom lirat.
Glidit runt i Patriks nya mustang och bara njutit av livet, för som farbror så klokt sa till mig - Det är klart att livet är en fest, det är bara att passa på och utnyttja den. Jag håller helt o hållet med :)
Jag har åkt fram o tillbaka till tyskland för att shoppa dricka, vet  inte om det va värt det, men men en upplevelse att se alla dessa hundra tusentals flaskor i alla fall! Jag har badat i havet, solat, haft bubbel pool party utomhus + grillparty och sen va jag ju förstås på Caspers konfirmation. Lilla pojken har blivit stor nu, nästan iaf :)
Som sagt kunde inte ha blivit mycket bättre än så, jag längtar redan tillbaka.



Och jag hann inte mer än hem då jobbet ringde och kallade in mig, så nu är det bara jobb jobb som gäller, extra hit och extra dit om jag skulle vilja kunde jag jobba dygnet runt :P men skönt att sommarjobb är kirrat iaf, kommer inte gå sysslolös direkt i sommar, hppas att jag hinner med lite semster bara...

Trötter det är vad jag är nu, är inte van vid att gå upp tiidgt o jobba hela dagarna, hinner ju fan inte göra ett skit. Förutom att plugga matte då, för det är ett måste, tvingar mig själv plugga för snaaart är det slutprov och jag bara måste klara det, allt hänger på det ett enda litet fjutit prov!

Vill bara tillägga en liten sak, eller liten o liten..en ganska stor faktiskt. Och det är att jag saknar alla mina vänner, har inte träffats på allt för länge. Jag fattar bara inte vart all tid tar vägen, jag får dåligt samvete när man tänker på hur lång tid sen det egentligen var. Men vill bara säga att jag saknar er alla och jag ska verkligen försöka bättra mig. Och hoppas att ni fortfarande kommer ihåg mig..

Puss o Kram

don't mess with my mind

I wish I knew how I feel, but I don't!
Det är fan svårt det här, give me a break.
Jag önskar att jag bara för en gångs skulle kunde veta.

kul utan majbrasa

Igår var det valborg, jippi! haha
Va först hem till brattström för att grilla o börja förfesta, och när grillen o de va tänt så kom Tullebulle också :) Sen drog vi vidare in till s-näs och hem till filip och efter en lång disskussion blev det tillslut e-tuna och hällby där det va party. Bara okända ansikten och ärligt talat så var det jävligt skönt! Det blev en en bra valborg, men en väldigt lång sådan. Jag o tulle tog inte en taxi därifrån förns vid fyra då jag nästintill somnat inne i soffan :P Vi blev avläppta i stan av en snäll taxichaufför och vi skulle nu hem till Daniel som bor i skiftinge så det va bara att börja knata i regnet, och när vi hade som roligast kom ännu en snäll taxi chaffis " taxi 4 you varsegod" hahaha som skjutsade oss en bra bit for free och sen va vi nästan framme. Var bara tvugna att stanna ett atg för att spela en film, den blev verkligen great ;P
Vaknade imorse av en tülin som sitter på golvet framför mig o stirrar på mig, mat säger hon jag är hungrig. upp med dej så går vi. Så det va bara till att dra sig upp efter ett tag och gå hela vägen in till stan och där väntade en magnifik kebabtallrik på mig! den va grejer den kan jag lova.
Kom hem vid fem, la mig i sängen och slocknade direkt, men det är så det ska vara!

  

Tülin Benli I love you! och jag hade skit kul igår, fast det har jag ju alltid med dig! hoppas du hade det kul med din lasse på bussen hem ;P


Iblann är det kul o va bakis :P i alla fall om man heter tulle och maria och är supertrötta :D


Har nyss kollat på min nya favvo serie Dirty Sexy Money, och hallå det kan ju inte bli annat än bra med den titeln.
I promise, den är värd :)

Nu ska jag spela en låt för er, den är sååå bra, älskar hans röst




Pusspuss