Stockholm Boogie :P

Imorn är det städ dax igen med Tessilutten, uscha mej för att gå upp klockan 5...vet inte riktigt hur jag ska orka upp till dess :S men det ska gå, BARA 2 veckor kvar nu ju :P  jobbet var lite kämpigare än vad jag hade tänkt mej, menmen då har jag prövat på att vara städare en gång i mitt liv i allafall. Och dessutom är jag o Tess bäst på det så det är kankse det jag ska satsa på som min karriär :P - Fast näääää I don't think so!

Nyss kollat på Stockholm Boggie, så klockren som den bara kan bli!
- Det är cleant som fan! ;)  Spaceat värre måste jag bara få säga

Måste sova snart fast jag inte vill! Det är hur ljust som helst ute och jag måste gå o lägga mej, känns ju lite surt..Ska nog sluta med den där sömnen, den kan jag klara mej utan..den funkar ju endå inte så bra, så varför ska man kämpa. Bara till o vara vaken de.
-Good night då allihop, fast bortse från det första så blir det bra.

Puss o Kram Skumbanan

Give into me...

I'm falling down on you, where are you from
What else can I do, you're so beautiful how can I go on
If I loose it all, would you go down on me
I don't even know, the things you want me to see
Waiting for you
Thinking of you
Give into me, I'll make you blue

I wanna know if you feel the same
You?re mine, I'm ridin high like an aero plane

I wanna give you what you need,
But I don't dare to ask
I got no self-esteem,
I don't blame my past

Waiting for you
Thinking of you
Give into me, I'll make you blue

I wanna know if you feel the same
You?re mine, I'm ridin high like an aero plane x4

Ridin high,
ridin high,
ridin high,
ridin high,
ridin high,
ridin high,
ridin high, yeah.

Hej då skolan !

För jag har tagit studenten, Fyfan vad jag är bra!!! :D
Studenten 2007 helt klart en av de bästa dagarna i mitt liv, synd bara att det är ones in a life time! har aldrig känt entt sådant lyckorus som jag gjorde när vi hängde i fönstret, sprang ut till familjen och sedan åkte på flaket, vill bara göra det igen och igen :P Blev till och med en förevigad bild på mig när jag springer ut från skolan i tidningen

Trodde att denna helg skulle bli sorglig och deprimerande men faktum är att jag har haft fullt upp och det har blivit en riktigt lyckad helg men väldigt mycket festligheter och har inte haft tillfälle att tänka över allt. Men nu till veckan när allt lugnar ner sig och conny o co åker hem så kommer det väl tyvärr bli ganska deppigt.
Och imorgon börjar jag dessutom att jobba, Kl 6!! och så slut som jag känner mig nu fattar jag inte hur jag ska orka med det... Men det är bara att kämpa på det

Så nu är det väl bara till att säga adjö till småknottarna och börja varva ner.

Min student! ;)  Never gonna forget it

Imorn smäller det

IMORN TAR JAG STUDENTEN!  FYFAN VAD JAG ÄR BRA !!!!!!!!!!!!! :D

Idag har vi fixat med flaket, även fast vi inte hade någor flak fast ändå...det gick bra ändå, så hoppas att man blir nöjd imorn när man får se det. Men musiken kommer iaf bli bra den :P

Champagnefrukost imornbitti, tidigt... och jag hoppas verkligen att det inte regnar för då vet jag inte vad jag gör! Det ska tamefan inte regna den enda gången som jag tar studenten.

Är riktigt nöjd med att jag fick med mitt citat på flaket oxå, Fuck off and die..klockrent ;)

Nu ska jag bara invänta min kära bror och vet inte riktigt när dom kommer men jag hoppas att det blir snart så att jag iaf får lite sömn i natt, men det kommer endå inte bli så mkt så jag har inget emot att sitta uppe o vänta.

Imorn ska jag ha riktigt kul! Jag hoppas påd en roligaste dagen i mitt liv och tror oxå att det kommer bli så, verkligen välförtjänt av det här efter 12 års slit i skolan!


Puss i Kram Skumbanan


Long time no see

Hej hopp! Nu var det länge den, för Mary Kay har haft fullt upp de senaste veckorna..
Först var jag upp en sväng och hälsade på min kära storebror, sedan kom jag hem och stack direkt på kryssning till åbo, som btw var jävligt kulig :)  väl hemma igen blev det inte mycket lugn och ro då det sista till företaget skulle fixas och alla mina friends som tagit studenten.. inte en lugn stund på över 2 veckor alltså, så nu behöver jag minst sagt vila innan torsdag då det äntligen är min tur att säga tack och adjö till skolan och välkommen till mitt nya liv. Så vi får väl se hur det går med den saken.

Tänk på torsdag är det dax, jag kan fortafarnde inte fatta det!!!! Helt fucking amazing, men när allt är över kommer jag tyvärr sakna det och det kommer säkert fällas ett antal tårar ner för mina kinder på självaste student dagen.

Nu de sista dagarna har jag fullt upp med alla förberedelser så det är bara att fortsätta på uppåt chacket och jäklar vikket party det ska bli :)

Avlsutar min fina lilla summering med lite fina pics på mina underbara vänner från  den gångna veckan <3


Relax don't do it !

Ingen mer skola :/ inget mer Thomasgymnasiet förns studenten den 14:e då det blir partyyyy :)

På onsdag blir det en liten kryssning med friendsen till Åbo, eftersom det inte blev någon studentresa för min del    :( så nu ska jag åka och bort lite först och relaxa så kommer jag hem på tisdag, förhoppningsvis med ett glatt humör och en utrensad hjärna från allt plugg som varit nu.

Nu är det snart dags för en tågfärd på 3 timmar så det är bäst jag packar vidare.

See yaa laters aligators <3

Puss o Kram Skumbanan