Hysteri..över vad. eh...julklappar?

Tiden går fort, nu är det bara en vecka kvar tills vi åker upp till Ström för att fira jul med min älsklings familj, nu var det över en månad sen vi sågs och jag längtar ihjäl mig. Tur att jag har telefon kontakt med Nilsen, som muntrar upp mig! Men iblann kan man ju bara undra vart han får allting ifrån, min go unge :)

Veckan som kommer ska jag jobba varenda dag fram till Lördag och just nu ligger jag till sängs och är sjuk så det ser ju ljust ut :P Ska försöka piggna på mig lite tills imorn hade jag tänkt. Och jag som inte är klar med julklappshandlingen, hur ska det här gå.. får nog dra iväg mig till stan imorn i vilket fall som helst.

Måste försöka hinna träffa alla innan jul också, och fira lite med mina vänner, har blivit alldeles för lite tid med alla er på sistone. Tur att jag fick träffa NattaPatta i torsdags iaf, då det blev en super kväll med singstar, lakritsshots och högtalar telefon. Man kan nästan inte begära mycket mer än så :P Mer utav dom spontana kvällarna vill Maria ha tack! dom som blir bäst.

Har nyss kollat på Shall we dance, och kan inte låta bli att börja garva, för den ger mig så många minnen från maggan, hon som gillar sånna romantiska filmer inklusive den :)

Ajuste, igår var det lilla julafton också. Men det blev en lite mindre skara folk än vad som var tänkt, för att Gustaf blev sjuk i sista stund, så typiskt när jag äntligen skulle få se honom gå :( men Kusinvitamin Therese kom iaf och vi hade kul + moster också förstås, haha henne kan jag skratta  åt länge!

Idag joina jag alla andra tusen människor som hade julklappshysteri på Tuna Park och alla vi hade jätte trevligt, speciellt jag som klagade på andnöd, hunger, huvudvärk+ att jag nös på alla. Så det var toppen, hoppas att dom hade lika kul som jag och att dom hittade julklapparna dom sökte precis som jag.
Nee ingen mer julklappshysteri för min del, det får bli som det blir, praktiskt taget klar så det blir nog bra till slut.

Puss o Kram Skumbanan    ;)

Optmisten vs. Pessimisten

Eftersom vi inte ska vara hemma över jul så har julgranen redan kommit in och håller just nu på att pyntas, så det börjar bli lite mer julstämning här. På Lördag är det lilla julafton som gäller och då ska allt vara klart och det blir en liten försmak av det som komma skall :) inte mej emot, att fira julen dubbelt upp och båda gångerna med ens nära o kära. Först här hemma med släkten och lille Gustaf :) sen på självaste julafton uppe i ström hos min kära bror och brorsbarn, kan nästan inte bli bättre än så. Tur att jag nästan är helt klar med julklapps handlingen, även fast det har varit kämpigt och väldigt svårt i år så gick det relativt fort, måste ha blivit effektiv på äldre dar ja :P

Jag vet att den här optimismen inför julen inte är något som brukar komma från mig, snarare så har det varit ren pessimism från min sida de senaste åren. Men det är ju helt enkelt så att julen är inge rolig då man inte får fira den med hela ens familj, eller med barn, för med barnen omkring sig så kan man ju inte annat än att bli smittad av deras glädje och  spänning.
De senaste jularna har rättare sagt varit mer utav en "katastrof", då den bara gör allt som inte är bra så himla uppenbart och det blir bara ett fiasko av alltihopa.
Men som den lilla pessimist jag är så kan jag nu faktiskt erkänna att jag ser fram emot 2007 års jul och att Nils o Nora ska smitta av sig på mig. Även fast det känns lite konstigt att fira jul så långt hemifrån och allt vad det innebär så tror jag faktiskt att det kommer bli bra, och inte för att pressa någon men jag har faktiskt ganska stora förväntningar och hoppas att tomten kommer med något alldeles extra i år, vem nu den här lilla tomten kommer bli för jag kan ju inte låta bli att undra över det :P

Jobbet lyser med sin frånvaro och jag tillbringar mina dagar med att göra absolut ingenting..typ. Och det tröttar ut mig rejält faktiskt, så jag är nog ganska utpumpad lagom till jul, konstigt att jag ens orkar vara optimistisk. Men det är mitt nya jag, optimisten Maria, japp det är jag de. Får bara se hur länge jag orkar hålla uppe den stilen :P

Puss o Kram Skumbanan


Har du hört den här förut då? mohaha!  I alla fall vad som går på repeat i mina öron just nu ;P


Fly förbannad

Fy fabian vad surt att behöva vänta enda till februari för en enda liten uppkörning! det här suger, och nu är jag arg.
Är det så här jävla lång tid det ska behöva ta eller?!!! Åhhhhhhhh
Orkar inte vänta längre nu ju, trodde att det var min tur.



Too much time thinking about all of my mistakes
My heart, my mind, my soul, my body aches
A hunger for, the loving arms of your embrace
I walk along the lonely road


My back is strong, boy
I carry the load


Too much time thinking about everything that went wrong
I cry my eyes out every time I hear your song
I hope this path brings me back where I belong
I walk along the lonely road


Too much pride, for me to up and take the blame
Deep inside boy it's killing me with pain
Every night, I sleep I call your name
I walk along the lonely road


I walk along the lonely road


Min favvo+låt

She makes me cry and gives me goose bumps <3



Suuuper bra!!
Om hon inte vinner är det nåt som är fel...

Irritation på hög nivå

Fy fasiken vad tråkigt det är att inte ha nånting att göra egentligen, blir ju så rastlös att jag nästan klättrar på väggarna, och det är efter endast en lugn dag hemma. Undrar hur resten av veckan blir med tanke på att jag förmodligen inte ska jobba och så mycket annat finns det ju inte att fördriva tiden med när pengarna börjar sina.

Säger bara det att nu är nog botten nådd, är ett måste att flytta hemifrån snaaart står inte ut längre med två stycken som ständigt går mig på nerverna. Jag blir bara sur och grinig och jag vill inte vara en sån person som irreterar sig på minsta lilla grej, men det är vad som händer med mig när jag måste sammsas med dom där två under ett och samma tak dag ut och dag in. Dom tar fan kål på mig och mitt humör! Plus att det tär väldigt mycket på min energi, har ingen lust att göra nånting längre för jag är alldeles för upptagen med att vara irriterad. Är det så det ska vara eller?

Helgen började i alla fall med lite shopping, var meningen att det skulle bli julklappar men faktum är att det mesta var till mig. Fast jag hittade ju julklappar till alla mina 4 barn, så dom är iaf klara nu, så det är skönt. Nu är det bara resten av familjen som återstår. Jag vet att det är ganska långt kvar så det är inte dax att gripas av panik riktigt än men hade tänkt köpa julkapparna innan jag spenderat upp alla pengar på nåt annat och det är nog säkrast att jag håller mig till den strategin, för annars kanske det inte blir några klappar över huvudtaget :P
Efter en lång dag på stan åkte jag tebax till strängnäs och kebaben för att träffa Tülin och alla andra, som ett litet avsked, först käka vi och sen begavs det till Waldemars. Det var en bra kväll enda tills tulle skulle gå och anledningen till att vi träffades ploppa upp i mitt huvud igen, det blev lite sorgligt där ett tag och jag kämpade verkligen för att hålla gråten borta.
- Så på ett sätt blev jag glad när jag fick ditt sms natten efter.

I lördags var det först jobbet hela dan, hem byta kläder och sen fort in till Anna för att fira hennes födelsedag med dom andra tjejorna. Kom en timme försent och när jag kom dit visste jag knappt vart jag skulle ta vägen för att jag var så stressad, men det var bara att börja dricka sen blev jag lite mer relaxad :P
Vi fick fin fin middag och det var väldigt trevligt hemma hos Anna, sen fick vi skjuts till BK och dansandet kunde börja ;) En super kväll! och på hemvägen träffa jag o tessan, Ida och Moa som följde med hem på kakor, hahaha gud vad jag skrattade, det var kul de.
Vaknade några timmar senare av "Party for the weekend" och det var bara att plåga mig upp och bege mig till Åker och jobbet. Jag kan säga att det inte blev en kul dag, men somnade iaf gott igår kväll kl 9!  Första gången på ett bra tag, så det är tydligen vad som krävs för an god natts sömn.

Nu ska jag väl återgå till mitt klättrande.

Puss och Kram Skumbanan