Wonderful !

Fan vad skönt, tentan avklarad och det gick som smort, måste i allafall prickat in ett godkänt! Åhhh vad underbart!! :D
Solen skiner och humöret är på topp. Sitter här och inväntar resten av crewet, bara en timme kvar på skrivtiden så snart borde dom vara klara så vi kan gå ner på stan och fira med en fika, eller var det direkt till baren vi sa?! :)
Ikväll blir det party utan dess like, har ju varit party fritt nu i 2 veckor så det är lika bra att slå på stort.

Imorgon blir det förhoppningsvis en roadtrip till lager 157 för lite fyndande med tjejerna, men det beror påom någon är lämplig att köra..

Jag och nettan fick nys om en ledig trea på södra slotts som vi nu har tills på måndag att besluta os för om vi vill ha, för sen stänger dom hela huset för oss studenter, så hur ska vi göra?! Vill vi flytta dit eller inte..? Vi fick nyckeln igår och åkte o tittade, den är fin men kunde ju ha varit bättre. I alla fall badrummet, har blivit för bortskämd med mitt stora fina badrum som jag har nu, så jag har ganska stora krav, fan är det värt det?
Får tänka på saken och hoppas på att svaret bara kommer flygandes in i mitt huvud.
Nej nu ska jag gå ut i solen i väntan på dom andra.

Festa lungt imorgon mina tjejer hemma och ta det lungt med Helena, som börjar bli gammal nu ;)

/ PUSS

Breathe easy


Är inte det här en av de bästa?! Me like

Tog en paus från mitt oerhört tråkiga tentaplugg denna lördagkväll och gick till kåren på rockpub. Inte direkt min musik kanske men skönt att träffa lite folk o få skratta lite :)

Jag och nettis tog bilen och gav oss ut på utflykt förut idag, vårat mission var att hitta havet! Vi var till o med nere på turistinfon och fick kartor, kände mig som en jäkla turist fast jag har bott här i över ett halvår nu:P Tyvärr var jag ju inte en sån bra kartläsare för vi hamna lite fel,men efter att nettan hade skällt lite på mig så hitta vi i allafall rätt. Åh det va så fridfullt där ute och så härligt med solen, vågorna, husen ..ja till och med fiskmåsarnas ihärdiga skrik var härligt o höra! Gud vad jag längtar efter sommaren och allt vad den innebär!

Igår tog jag vi också en paus ut till valbo med bilen och checkade in alla underbara vårkläder, men blir ju inte så mkt handlat med den här ekonomin, men man kan ju iallafall få drömma.. sen hem för några timmars plugg och tillslut avslutades kvällen med våran hemmalagade pizza(ska tilläggas att den var OERHÖRT god) och lite let's dance och "så ska det låta" med allas våran älskade Måns. Nettis har ju verkligen tur som fått hånglat upp den läckerbiten ;)

Nej nu är det sängdags för länge sedan. Imorgon är det en ny dag, med nya härliga upgifter som ska lösas. You just gotta love it.

/Love

Just seeking for some comfort.

Åååh bli så trött, varför kan du inte hjälpa mig och bara ge mig råd om hur jag ska göra. Jag säger inte att du ska bestämma åt mig bara ge mig lite hjälp på traven..ska det vara så svårt?

Jaha, var det den här kvällen som skulle bli tidig? Detta ältande gör mina nätter nästintill sömnlösa..
Vet verkligen inte hur jag ska göra under sommaren med jobb, praktik, lägenheten, vilken stad jag ska bo i?! Jag blir galen, så jäkla många frågor utan några svar, jag bara ältar fram o tillbaka över hur jag ska göra men kommer inte fram till nånting bra. Känns så långt borta allting, men samtidigt är det panik, måste bestämma mig snarast. Är nog större chans att få ett sommarjobb här om jag ska vara ärlig och jag har ju rummet här som jag endå måste betala, men frågan är om jag skulle klara av att vara kvar här nästan själv, medan alla andra sticker härifrån..? Det är bara ett enda stort frågetecken. 

Önskar att svaren bara kunde komma till mig NU!

Ursäkta värsta depp feelingen, jag som kände mig så uppiggad idag på grund av det fina vårvädret o allt, fan också!

Trying

Hej Hej. Lite piggar nu men snuvan hänger kvar fortfarande dock.
Skulle up tidigt idag för att ta en sväng till affärn (kylskåpet ekar fortfarande) innan det är dags för plugg i biblioteket. Hoppas att jag orkar hålla huvudet på topp, så att det präntas in mycket mycket!

Igårkväll bestämde jag mig i sista stund för att gå iväg på kvalitetskväll här på skolan, förelästes om retorik och bjöds på en hejdundrande matbuffé, som verkligen uppskattades av mig som levt på soppa o mackor sen i fredags. Det var skönt att träffalite folk, och jag stod ut alla de 3 timmarna hoppas bara att mina hostningar inte störde allt för mycket.

Va ju tänkt att jag skulle ha åkt till bror i söndags, men vaknade tragiskt nog upp med feber och nästintill utan röst, Så fick ringa maggan o försöka kraxa fram att jag ej skulle komma, besvikelse :( Men jag behöver verkligen komma bort från de här 4 väggarna nu, så funderar på att bege mig på fredag eventuellt,men det beror helt på hur mycket plugg jag får gjort fram till dess. Egentligen är det nog inte en så bra idé eftersom jag är mitt uppe i tenta plugg, som  dock inte har påbörjats allt för intensivt..

Nee hitta motivationen nu!!!
Klockan tickar och nu har snart halva dagen gått, oj vad långt jag har kommit...

Sjuksäng

Vaknade för ett tag sen och var dubbelt så sjukare som igår :( typiskt, trodde jag skulle må bättre efter lite sömn. Jag som skulle ha gått upp tidigt idag och hinna göra så mycket..men som sagt så ligger jag fortfarande i sängen, sörplar på en kopp med honungs te, och upptäckte till min stora förvåning att dom visar de nya avsnitten av The Hills som inte visats på mtv än :D Men nu börja det gamla avsnitt igen :S förstår mig verkligen inte på den här kanalen, dom visar ju bara hulle rom buller hela tiden.. jaja bättre än ingenting.

Igår kväll blev det film hemma hos Maria, vi såg Changeling med Angelina Jolie. En helt underbart bra verklighetsbaserad film, men väldigt upprörande dock. Sen att hon är en väldigt bra skådespelerska gör ju inte filmen sämre direkt. Rekommenderar verkligen. En mycket lugn och soft kväll i Marias otroligt sköna soffa alltså, det var verkligen skönt att bara ta det lungt en fredagkväll måste jag säga! För ovanlighetens skull.

Jag får lite smått panik över att bara ligga här och se tiden tick iväg, för jag måste verkligen börja plugga, skulle behöva ner på stan, plus en sväng till affärn för kylspåpet ekar just nu. Men jag orkar inte röra mig ur fläcken, huvudet dunkar, halsen retar o rosslar och näsan ska vi iinte prata om :P Men jag ligger här ett tag till och hoppas på förbättring, annars.... 

Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör!   /Kisses

Utkast: NU ärdet ...

NU ärdet fööööööörfest!!!och självklart spelar jag SCOTTS till allas förtvivlan ;) But I love it, that's the way it is!!
I love you long time babe!

Män som hatar kvinnor

Godmorgon godmorgon!



Bion igår var jätte bra! var rädd att jag skulle blilite besviken, men den var verkligen lika bra som jag hade hoppats om inte bättre. En smula obehaglig, men verkligen välgjord.
Vi fick påökning i gänget, kryckan och John hänkade också på, pga deras seghet missade vi den tänkata biotiden så fick vänta en halvtimme extra, men vad gör väl de:) Hann ju gå till godisbutiken då också, vilket var helt onödigt eftersom jag kom på att jag skulle ha popcorn.


Vet inte riktigt hur jag ska göra i helgen,om jag ska stanna kvar vara duktig o plugga och sen utflyttningsfest på lördag eller om jag ska ta mitt pick o pack och åka till bror i helgen.. Tough question, får fundera lite till..men eftersom kristina har åkt hem och nettan åker till sälen på fredag så kommer det bli lite lonely. Men men vi får se hur det blir.

Nu tänkte jag plugga lite smått innan det är dags för migo nettan att göra av med våra aggressioner på boxningen.
Och ikväll är det kåren också, det kommer bli röj. Antar att det blir förferre här som dom flesta tydligen vill. Men den här gången får ni minsann städa innan ni går :P

glasses

Hello folks!

Tänkte visa mina nya glasögon för er, är mörklila fast det dockinte syns så bra på bilden.
Gillar dom skarpt :)


Nu ska jag kila iväg på bio i snöstormen med nettis, tobbe o paddan :) och vad ska vi se...jo, Män som hatar kvinnor. Jag hoppas att den är bra, för jag har velat se den ganska länge.
Nä nu är det stress!

CLOSER

Har legat i sängen största delen av dagen, med min kära fastighetsbok, för imorsen när jag vaknade kände jag mig dödssjuk :(. Vilket jag verkligen inte har tidmed just nu, känner mig inte alls frisk trots en dags stilla liggande, men måste pallra mig iväg till föreläsningen i morgonbitti eftersom lantmäteriet kommer på besök.

Alltså inte mycket som har hänt idag, så inte mycket att rapportera. Nettan har varit o bankat på dörren ett antal ggr, sista gången kom hon in här för att ha lite syjunta.  Jag låg här i mitt hav av böcker, läste och sneglade lite på The Hills, medan hon satt på en stol tyst och sydde sin klänning, blev inte mycket sagt men alltid trevligt med lite sällskap tyckte vi båda. Haha, you just gotta love her! :)

Tillslut, bjuder jag på lite underbar musik. Ska spelas på högsta.


Don't tell me if I'm dying, cause I don't wanna know

Vill bara visa er den BÄSTA !



This is for all of us

scottar

 'Ursäkta uppehållet, har haft fullt upp sen jag kom tillbaka i Tisdags.
Hade våran pm-redovisning i fredags och det gick finemang, i allafall för min del :)


Jag är tydligen en nördig tönt som hejjade på dom här igår, och skrek när dom inte gick vidare. Men det bjuder jag så gärna på! Man kan ju inte annat än gilla, töntig eller ej. Ska se till att ha nettans sjuksköterske outfit när jag se dom i hudik, för har fått inside info att henke gillar ;)

Nåväl efter denna besvikelse blev det fest hos kryckis och sen utgång på goya till slut, helt oerhört rolig kväll. Men blev lite för mycke av Javves drinkar och tequila så har fått sotat för det denna dagen, så den har till mestadels tillbringats i sängen.
I fredags var det Rock pub på kåren o sen utgång på goya o slickan, så den här helgen blev inte så produktiv som jag hade räknat med, tyvärr. Så får ta igen det i veckan.

Var o hämta mat förut på äckel kebaberian med nettan o Javvis, så nu inväntar jag bara att matförgiftningen ska komma :P dom andra kollar på wall-e, men själv däcka jag i min säng framför beck. Måste skärpa mig nu och vara lite sundare, det är inte nyttigt att må så här. Usch!

I onsdags var det tackmiddag och maskerad på Lilla Vall, och då såg jag ut så här, med nettans militärbyxor och stora kängor :P
    

Nej, nu tillbaka till beck och min kopp med te, som ska hjälpa min dumma hals.