YES!

Så precis att de två sista Johan Falk filmerna lagts ut så nu vet jag vad jag ska göra resten av kvällen :D Bara vänta på att deska laddas ned och sen är det spänning på hög nivå!
Att Joel kinnaman är en riktig heting och en sån där badboy som jag alltid lyckas falla för gör ju inte filmerna sämre heller:P

Ett litet tips bara, om ni inte sett dessa filmer GÖR DET!!

Nu kör vi igen!

Får se hur länge motivationen håller i sig den här gången nu då!

Väldigt lugnt i skolan nu i och med att vi nyss börjat en ny kurs, marknadsföring, så därför passar jag o nettan på att hälsa på javvis i Uppsala i helgen och vi åker redan på Torsdag:)
Imorgon är det först tjejkväll med sushi lagning och en massa vin som gäller och tillsist ärdet meningen att vi ska hamna på kåren, och den är gången ska jag minsann ta mig enda in också!

Min jakt på ett nytt hem fortsätter! Eftersom nu är det nästintill olidligt att bo kvar här pga invasion av kineser i korridoren vilket är likamed kaos! (vi andra i korridoren höll till och med på att smida lite planer för att få ut dom förut:P ) Har haft några riktigt intressanta objekt, men dock ingen lägenhet som allting funkat med tyvärr..
Men jag hoppas på det bästa, för nu är jag verkligen i behov av ett riktigt hem, där jag verkligen kan kännas att jag trivs. Annars tror jag inte att jag kommer palla det här särskilt länge till. För fy vilken hemlängtan jag har haft på senast tiden, vill bara komma hem till mamma o pappa och huset, och min lilla buster får jag ju förstås inte glömma :)
Vet inte om detta beror på att jag varit mycket sjuk och dålig på senaste tiden, men hoppas att det går över snarast.

Jag sitter nu och lyssnar på michael jackson, medan jag springer fram o tillbaka till tvättstugan. Samtidigt som jag ärj äkligt sugen på en caffe latte, men känns lite sent att dricka kaffe nu, då kommer jag säkert inte kunna sova, ett stort dilemma det där!

Nä nu ska vi se om tvätten är torr. Peace out



Shit vilket långt hår jag hade här såg jag nu, lite annat mot nu! :P