Kuckelimuck medicin, de e vad jag behöver.

Just nu. Anti allt och alla. Fy fabian vad allt kan vara pissigt iblann!
Vill bara härifrån. Kan du inte bara säga vad jag allra helst vill höra.
Plus att den här jädra matematik C  fan tar kål på mig, orkar inte sekund till o ändå var det mindre än en vecka sen jag börja, hur ska det här gå egentligen. Bara att inse att jag inte har nån pluggnings känsla kvar.

Och nu är det dessutom super tråkigt, vad kan man göra egentligen förutom teven eller datan? Har ingen lust med nånting känns det som..inte ens o sova och då, då är det illa :P

Finns bara ett ord som sammanfattar allt just nu, BAJS!!

That's my cool and I can't take it off, aight ;)

Ska snart ta o kila iväg till jobbet, men tills dess poppar jag loss lite, till adam och holiday. Adam var jäkligt bra live i fredags och nästa torsdag är det dax igen :D Jag och natta tesamans med the celebreties.

 


 
I want it, I want IT and you want It !

Dom är bäst just nu :)

jag vet att du vill ha mej ;)



Hahaha egentligen så dålig, men pinsamt nog diggar man med och lär sig texten väldigt snabbt, dessutom  stämmer den ju jäkligt bra :P


Idag kom Tessan och Gustav hit och bara därför ringde jobbet, tror fan att chefen kan läsa mina tankar, så det var bara att ändra dagens planer fullständigt och pallra sig iväg till jobbet medan som andra åkte o shoppade loss. Nu har jag precis kommit hem och ska snart gå o möta cissipissi :) får se om jag hinner somna innan det är dax :P får bara inte bli lika sent som igår för imorn bitti är det upp till jobbet som gäller, uscha.

Puss o Kram Skumbanan

Skruvad värld

Fattar inte varför sånt här händer egentligen, hur kommer en liten kille ens på tanken att testa på något sånt och vem gör sånt som barn ser och influeras av hur lätt som helst?! Det är bara så tragiskt för alla inblandade och jag ställer mig bara frågan varför?! Och man kan ju bara undra vart vi är på väg..
Sånna här saker händer allt mer och mer och för mig låter det bara som om det skulle komma från en skruvad värld, så är det vad vi lever i eller?

I'm dancing in the dark



Kalas  <3

2008 - Ett nytt år

Igår var det alltså nyår vilket för många innebär fin middag och sedan fest för att fira in det nya året och så även för mig. Största delen av kvällen tillbringade jag med min Tülin och först var vi på tre rätters middag med lekar och mycket skratt så det var riktigt kul, sen hamnen, champagne sprutande och fyrverkerier vid tolvslaget och efter det blev det fest, men kankse inte riktigt som jag hade tänkt mig och inte Tulle heller tror jag. Men men det blev ett nyår som alla andra tillslut, överskattat!
Så vi halv fyra tiden tog vi våra grejjer och begav oss hemåt genom den allt för tomma staden, och kallt som fan var det, tur att jag hade ett roande sällskap :)

Och idag vid ett vaknade jag upp av Noras skratt i öronen, och tyckte att det inte riktigt kunde stämma, tills jag upptäckte att det var mobilen som skrånade, haha helt borta.

Ja det är jufaktiskt så att nyåret är lite sorgligt, för det gör att iaf jag tänker tillbaka på året och upptäcker hur jäkla fort det har gått och det komme rinte ta lång tid förns man sitter där gammal och grå, men jag o tulle kom iaf fram till att vi förhoppningsvis har ungefär 60 år kvar av våra händelserika liv, så det är ingen fara än så länge.. men ändå.
När jag tänker tillbaka på året som gått så går det upp för mig hur mycket det är som har hänt egentligen, helt otroligt. Och den mest avgörande saken är ju förstås att vi tog studenten och att jag numera har bytt ut skolan mot jobbet och säkerheten mot ovissheten.
Kompisgänget som jag annars träffade i stort sett varje dag har nu övergått till att knappt träffas alls, vilket för mig är det tråkigaste med det här året, allting var så bra förut men då när jag hade det så uppskattade jag det inte och nu är allt bara så...ensamt och helt annorlunda. Jag önskar bara att det kunde bli som det var.
Men vill bara säga till er alla att jag älskar er av hela mitt hjärta och fast det inte är som förr och trots att vi inte ses så ofta så finns ni alltid där i mitt hjärta och i mina tankar, för det är ni som betyder, ni och alla våra minnen tillsammans som gör det meningsfullt.

Så jag hoppas att alla hade en bra nyårsafton igår och att ni kommer få ett bra 2008 <3

Puss o Kram Skumbanan